assück Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 skini ih sa sulja stavi ih na dzempere i sakoe :namyg:
Takeshi Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 skini ih sa sulja stavi ih na dzempere i sakoe :namyg: za tu akciju bi morao prvo da kupim sako. ^_^ a stvarno je besmislen detalj. to je mozda imalo smisla na starim kvalitetnijim stvarima ... kada ih nose penzioneri. danas ce se za godinu dana raspasti ceo odevni predmet, ne treba mu zakrpa na laktu.
Takeshi Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 realno, uvek imam spreman savrsen rl izgovor da ne stavljam zakrpu. ^_^ e da, i beneton se ratosiljava zimskih stvari. kozni kais 1,5k din. nisam znao da kaisevi imaju sezonu. ona pletena sranja ne racunam.
halloween Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 http://www.tehnomanija.rs//index.php?mod=catalog&op=product&product_id=41273 Kad je na najjačem jedva ga pomeram, a ja nisam slabašna žena. Jedan od ključnih momenata je tihi rad, pošto me je od dosadašnjeg bilo sramota pred komšijama.
Hippie Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 vreme je za novi dnevnik.... jednom papir i penkalo - uvek papir i penkalo
Indy Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 Jel i penkalom pišeš ovako: "chuj, bichu iskrena, ali vanpiri su bili, kako da kazhem, segzi... i to uzbudzenje nikako da me prodze.. mozhda, na zalos"?
Hippie Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 mm ne, gosn Dzouns.... tu cas ima samo nase malo ppp selo
Indy Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 Baš nas je drago Šalim se malo. Meni se u svakom penkalu sasušilo mastilo i zapeklo. Onda sam shvatio da treba pustiti da mrtvi sahrane mrtve i naučio da volim smartfon.
Hippie Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 sve je to kool.... al misim da se nekih stvari nikad nechu odrechi...
maheem Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Dobre. Koje farmerke? Zaboravio sam sta su dobre farmerke.
assück Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 ma isao sam na to da sto jeftinije prodjem, neki 72d jeans u OVS. bitno mi je bilo da su tamne i da mogu da udjem :) a chukke su 3200 din, nisam smeo da dopustim sebi da ne uzmem
tazza Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 muž isto uzeo 2 para farmerki prošlog vikenda u OVS na rasprodaji (jedan je čak bio samo 800 din), ja 2 džempera, sve zajedno 4000. mislim da su po prvi put ove godine bile neke polupristojne rasprodaje u Beogradu.
Recommended Posts