John Coltrane Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Napokon odlucio da prekinem tradiciju ulaska iz starki u kanadjanke. Sent from my iPhone using Tapatalk
John Coltrane Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Fala fala. Jbt tek sad vidim, izgleda kao da nemam pola palca
kud u maglu Simoviću Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 a jel su ljubičaste ili je to do fotošopiranja?
ToniAdams Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Fala fala. Jbt tek sad vidim, izgleda kao da nemam pola palca 5 piva za nas momke iz pilane
*edited by mod Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Napokon odlucio da prekinem tradiciju ulaska iz starki u kanadjanke.Sent from my iPhone using Tapatalk Ja evo od tipa februara prvi put usao iz patika u cipele i to nove ove na popustu 8300rsd u office shoes. Sad jos samo da mi se privikne noga i prodju zuljevi :(
renne Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 valk, bravo za LG, kao da sam je ja birao, vrhunska, videćeš :)
Valk Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 valk, bravo za LG, kao da sam je ja birao, vrhunska, videćeš :)A LG je? Nisam videla od cvetića :)Šalim se, hvala, i meni se baš sviđa.
Frank Pembleton Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 valk, bravo za LG, kao da sam je ja birao, vrhunska, videćeš :)Koji je to model?I šta je to specijalno kod mikrotalasnih da se obrati pažnja?
Valk Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 LG mh6383bac Frank, pitala sam pre par nedelja na forumu i dobila neki humor, moraćeš sam da se snalaziš :( Meni bilo bitno da ima grill, da bude digitalna i lepa na izgled. Ova je od 23l, stara bila od 17 i taman tako malo veća mi odgovara.
Recommended Posts