December 2, 201410 yr Napokon odlucio da prekinem tradiciju ulaska iz starki u kanadjanke. Sent from my iPhone using Tapatalk
December 2, 201410 yr Fala fala. Jbt tek sad vidim, izgleda kao da nemam pola palca 5 piva za nas momke iz pilane
December 2, 201410 yr Napokon odlucio da prekinem tradiciju ulaska iz starki u kanadjanke.Sent from my iPhone using Tapatalk Ja evo od tipa februara prvi put usao iz patika u cipele i to nove ove na popustu 8300rsd u office shoes. Sad jos samo da mi se privikne noga i prodju zuljevi :(
December 3, 201410 yr valk, bravo za LG, kao da sam je ja birao, vrhunska, videćeš :)A LG je? Nisam videla od cvetića :)Šalim se, hvala, i meni se baš sviđa.
December 3, 201410 yr valk, bravo za LG, kao da sam je ja birao, vrhunska, videćeš :)Koji je to model?I šta je to specijalno kod mikrotalasnih da se obrati pažnja?
December 3, 201410 yr LG mh6383bac Frank, pitala sam pre par nedelja na forumu i dobila neki humor, moraćeš sam da se snalaziš :( Meni bilo bitno da ima grill, da bude digitalna i lepa na izgled. Ova je od 23l, stara bila od 17 i taman tako malo veća mi odgovara.