kud u maglu Simoviću Posted November 26, 2014 Posted November 26, 2014 kako zaživi topik, posle penzija <_<
Frank Pembleton Posted November 26, 2014 Posted November 26, 2014 kako zaživi topik, posle penzija <_< +1 a meni zena prima platu kad su i penzije tako da ....
Frank Pembleton Posted November 26, 2014 Posted November 26, 2014 ja ovo nisam pazarila, al ako barabama uspe da me nagovore, primam sve moguche kritike Pa mogu samo pozitivne kritike da budu, sem ako nisu zabili cenu.....
Frank Pembleton Posted November 26, 2014 Posted November 26, 2014 50e, ulovio popust sa 120e (Parndorf) Kao i ovo, softshell, sjajna dobra i jakna.Koliko para? Nravno jednom kad je budes prao moras da pazis ako hoces da nastavi da "dise'....
ToniAdams Posted November 26, 2014 Posted November 26, 2014 koja je fora sa pranjem tih satro disucih jakana? ovu moju treba da operem pa ne znam jel da je bolje dam na kemijsko.
Frank Pembleton Posted November 26, 2014 Posted November 26, 2014 Pa sa klasicnim deterdzentima im se zapuse te rupe pa prakticno dobijes "hardshell" tj. nedisucu.E sad ako ti nije bitno to ti teraj kako hoces. BTW mislim da u iglusportu ili gori ima deterdzent za tu namenu...
Valk Posted November 26, 2014 Posted November 26, 2014 Uzo u Inđiji u outletu za 7 soma iako je outlet cena 10, a realna 12,500, a jeste proverio sam, tako da je dobra kupovina, jakna je odlična. Inače, primetio sam barem na 3 proizvoda da su digli cenu da bi 30% popusta koje su reklamirali završilo na istoj ceni... Ne svi doduše. Mnogo nisu ni hteli da stave 30%, neki 30% samo na neka sranja... I tako... Skloni slike, MM.Inače, moju Tom Tailor jaknu nosim već treću godinu i ko nova je, obožavam je. TT je moj fav brend, imam puno njihovih stvari.
Lead Farmer Posted November 27, 2014 Posted November 27, 2014 izgleda mekano i udobno.. mornari su u modi ove sezone. zara ima dosta prugastih plavo belih ajtema. Izgled, u ovom slucaju, vara. :( Tkanina je veoma teska a te sivkaste pruge uzivo deluju prilicno sumorno. Dobar kvalitet ali ide na retour. Anyways, nije smak sveta; stigle farmerke.
ordi Posted November 27, 2014 Posted November 27, 2014 Skloni slike, MM. šta znači MM? od sinoć lupam glavu
InvisibleLight Posted November 27, 2014 Posted November 27, 2014 šta znači MM? od sinoć lupam glavu i mene sad nervira neresivi rebus, nijedno znacenje se ne uklapa, doduse stigoh do memorandum i odustala
Valk Posted November 27, 2014 Posted November 27, 2014 on topic, juče sam kupila neku bluzicu u Lindexu na akciji. 990rsd za 100% viskozu je good bargain. i torbu u Carpisi, neku neobičnu.
Ravanelli Posted November 27, 2014 Posted November 27, 2014 kako zaživi topik, posle penzija <_< "Unuci narkomani otimaju penzije"
Frank Pembleton Posted November 27, 2014 Posted November 27, 2014 i mene sad nervira neresivi rebus, nijedno znacenje se ne uklapa, doduse stigoh do memorandum i odustala To su RL podaci.Pažljivo!
copkillah Posted November 27, 2014 Posted November 27, 2014 dobra i jakna.Koliko para? Nravno jednom kad je budes prao moras da pazis ako hoces da nastavi da "dise'.... 50e, prepolovili cenu. Hvala na savetu, nisam imao pojma. A hemijsko čišćenje?
Frank Pembleton Posted November 27, 2014 Posted November 27, 2014 50e, prepolovili cenu. Hvala na savetu, nisam imao pojma. A hemijsko čišćenje? Pa realno kod njih nemaš kontrolu šta stavljaju.Probaj da guglaš softshell washing ili tako nešto...
Recommended Posts