dig_chohano Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 Kakav brutaliti od slušalica zabodoh danas, kuku. Promocija, kurci, deder probaj ih, probam, userem se, douserem se kad vidim koliko su im srolali cenu dole (60%) i hop.
ToniAdams Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 Jbt kako sam zabagovao. Gledam kutiju i razmisljam sta ce Digu stetoskop, on je zubar. mozda da se teleportuje u buducnost
Аврам Гојић Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 Kakav brutaliti od slušalica zabodoh danas, kuku. Promocija, kurci, deder probaj ih, probam, userem se, douserem se kad vidim koliko su im srolali cenu dole (60%) i hop. uh
Hamlet Strašni Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 A jel imamo nekog u Ameriku da mi kupi nešto sa Chicago Bulls sajta i donese jednom, nekad? A nadam se i pre? :D Imas one servise koji ti kupe sta treba u usa i onda ti za 10 dolara spakuju i posalju ovamo. Ja kupovao svasta dok sam imao para. Majice sa nike shopa, neki lek, igracke neke.
Tresko Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 Kakav brutaliti od slušalica zabodoh danas, kuku. Promocija, kurci, deder probaj ih, probam, userem se, douserem se kad vidim koliko su im srolali cenu dole (60%) i hop. A vrede svakog centa i bez popusta....
Lead Farmer Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 Od pre par dana, upravo voskirane... autumn, come at me bro!
Mil@n Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 Imas one servise koji ti kupe sta treba u usa i onda ti za 10 dolara spakuju i posalju ovamo. Ja kupovao svasta dok sam imao para. Majice sa nike shopa, neki lek, igracke neke. Bar 1 primer?
wall Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 (edited) http://www.tetkaizameriku.com Zaista ima tj znam da je bilo tih firmi, nađeš šta želiš, platiš njima a oni ti srede transport, carinu i sl. Samo mislim da je bilo više od 10$. Ili je to zavisilo od vrednosti robe... Edited August 29, 2014 by wall
ToniAdams Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 gospocki. jer ima model sa skrivenim bodezem u drski?
Кристофер Лумумбо Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 ima otrovna iglica na vrhu, bugarska proizvodnja.
Recommended Posts