ToniAdams Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 I feel better now :) ....pretpostavljam da bih osvojila prvo mesto na ppp za munze konza fazon :) lepo je. a sta je to tacno?
mustang Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 pa patika :) doduse za triatlon je koji ja naravno ni T od toga ne upraznjavam....samo ih setam. super su lagane. vesele i jezivo udobne. morala sam da kupim neke patike jer su mi se najki run vec razjebale, a imam issues sa energijom koju nove linije najki emituju, bas mi se nista ne svidja.... jedino ove assics bila ljubav na prvi pogled. zajebano je sto ne mogu da ih onako ofrlje skinem jer bas ti stopalo ulazi u kalup nego moram da otpertlavam. a to me mrzi naravno. sad vidim da imam sve assics u kuci: za hike, za errands i za setnju.
Аврам Гојић Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 ne smeta ti što patikama promovišeš gej populaciju?
Hippie Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 I feel better now :) ....pretpostavljam da bih osvojila prvo mesto na ppp za munze konza fazon :) jab te boje iskoristila za vako neke;
mustang Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 to je previse hipi za mene :) mada lepi gleznjevi i cvetic :)
Ravanelli Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 (edited) Fuuuukruuuuuu! Edited July 8, 2014 by Ravanelli
Zli Gli Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 (edited) Basketaske patike, ove: http://www.djaksport.com/adidas-muske-nxt-lvl-spd-2-n20142 Samo sto su mi velike ove od 32cm sto sam narucio a od 31 su mi obicno male, mozda cu izvisiti i morati da trazim neke druge. Edited July 10, 2014 by Zli Gli
ivy Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 (edited) e nisam prijavila..kupio mi dečko ovo u nadi da ćemo zajedno voziti jer nejga mrzi da vozi sam kad dodje ali ja ne vozim,ne znam a i mrzi me..možda počnem ovih dana a možda i dogodine.. Edited July 10, 2014 by ivy
Zli Gli Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Ha, nisu mi velike patike ipak, jutros probao na bosu nogu jer sam bio u japankama a sad u carapama leze ekstra. Ladno broj 49 1/3 i odgovara mi
Recommended Posts