Jump to content
IGNORED

Sta ste pazarili ovih dana

Merlak

Recommended Posts

Posted

Aj sad, ko prvi pogodi sta je u pitanju, dobije...

Posted
Aj sad, ko prvi pogodi sta je u pitanju, dobije...
....biserče sa maleckim dijamantom iznad. sam pogodila?
Posted

Ne bih rekao. Lici mi na neke fensi slusalice

Posted

mobilni telefon sa ogledalom i puderijerom za dame :huh: ?

Posted

jok! mudo od labuda, novi best celer :mellow:

Posted
nove pidjame...
Svaka cast! Ja u pidjami ne mogu uopste da zaspim.
Posted
Svaka cast! Ja u pidjami ne mogu uopste da zaspim.
1 nekonvencionalna pidjama Chanel5Voile.jpg
Posted
1 nekonvencionalna pidjama Chanel5Voile.jpg
Ma ja sve nesto mislim da se Merlinka folirala ... Meni za miran san treba samo cisto friska posteljina i miris bebeceg sapuna, sve ostalo (mi) je izlisno. Nego, da se vratim na temu ... Ja sam pazarila cetiri pune kese knjiga za skoro dzabe a usput sam i bila humanitarna. Jedan second-hand prodaje sve i svasta (sto ljudi poklanjaju) a sva zaradjena lova ide u humanitarne svrhe. Dobar pazar. Odnesem i ja ponekad nesto sto mi ne treba.
Posted

cim uspem da se iskobeljam, odoh po dr martens baletanke, ako tako moze da se nazove bilo koji model njihovih cipelica :D ostavile su me skroz bez texta, samo sam zaljubljeno uzdahnula kad sam ih ugledala k050.gifne uspeh da izguglam taj model u bas `mojoj` boji, mozda naknadno, ako nadjem.to bi bio i danasnji love, da ne bude bas sve... naopako :mellow: a i resih problem nemanja letnjih cipela na najbolji moguci nacin ^_^ :wub:

Posted
hd415410pxuu7.jpgNeverovatno kako juicy zvuk za svega 99 australijskih kinti. Dizajnirano u Nemackoj, sastavljeno u Kini ofkors :D ... naglasavaju da je audio sekcija napravljena u Nemackoj. Dobro je, gde se moze s time Kinezima verovati.
Man kann ihn zu Hause mit einem Mini-/Kompakt-Hi-Fi System, am PC oder sogar mit portablen Ger?ten auf der Stra?e benutzen.
Malo je overkill za Stra?e, ali nije da ne moze.
Posted
cim uspem da se iskobeljam, odoh po dr martens baletanke, ako tako moze da se nazove bilo koji model njihovih cipelica :D ostavile su me skroz bez texta, samo sam zaljubljeno uzdahnula kad sam ih ugledala k050.gif
ne cekaj, odmah kupuj. u zivotu nisam imala udobnije cipele od novijih modela dr martens. obozavam ih!
  • 2 weeks later...