April 21, 200816 yr Author Aj sad, ko prvi pogodi sta je u pitanju, dobije.......biserče sa maleckim dijamantom iznad. sam pogodila?
April 27, 200816 yr 1 nekonvencionalna pidjama Ma ja sve nesto mislim da se Merlinka folirala ... Meni za miran san treba samo cisto friska posteljina i miris bebeceg sapuna, sve ostalo (mi) je izlisno. Nego, da se vratim na temu ... Ja sam pazarila cetiri pune kese knjiga za skoro dzabe a usput sam i bila humanitarna. Jedan second-hand prodaje sve i svasta (sto ljudi poklanjaju) a sva zaradjena lova ide u humanitarne svrhe. Dobar pazar. Odnesem i ja ponekad nesto sto mi ne treba.
April 29, 200816 yr cim uspem da se iskobeljam, odoh po dr martens baletanke, ako tako moze da se nazove bilo koji model njihovih cipelica :D ostavile su me skroz bez texta, samo sam zaljubljeno uzdahnula kad sam ih ugledala ne uspeh da izguglam taj model u bas `mojoj` boji, mozda naknadno, ako nadjem.to bi bio i danasnji love, da ne bude bas sve... naopako a i resih problem nemanja letnjih cipela na najbolji moguci nacin ^_^
April 29, 200816 yr Neverovatno kako juicy zvuk za svega 99 australijskih kinti. Dizajnirano u Nemackoj, sastavljeno u Kini ofkors :D ... naglasavaju da je audio sekcija napravljena u Nemackoj. Dobro je, gde se moze s time Kinezima verovati.Man kann ihn zu Hause mit einem Mini-/Kompakt-Hi-Fi System, am PC oder sogar mit portablen Ger?ten auf der Stra?e benutzen. Malo je overkill za Stra?e, ali nije da ne moze.
April 30, 200816 yr cim uspem da se iskobeljam, odoh po dr martens baletanke, ako tako moze da se nazove bilo koji model njihovih cipelica :D ostavile su me skroz bez texta, samo sam zaljubljeno uzdahnula kad sam ih ugledala ne cekaj, odmah kupuj. u zivotu nisam imala udobnije cipele od novijih modela dr martens. obozavam ih!