nbg4ever Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Aj sad, ko prvi pogodi sta je u pitanju, dobije...
Merlak Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 Aj sad, ko prvi pogodi sta je u pitanju, dobije.......biserče sa maleckim dijamantom iznad. sam pogodila?
cyberwor/L/d Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 nove pidjame...Svaka cast! Ja u pidjami ne mogu uopste da zaspim.
Leia Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Svaka cast! Ja u pidjami ne mogu uopste da zaspim.1 nekonvencionalna pidjama
cyberwor/L/d Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 1 nekonvencionalna pidjama Ma ja sve nesto mislim da se Merlinka folirala ... Meni za miran san treba samo cisto friska posteljina i miris bebeceg sapuna, sve ostalo (mi) je izlisno. Nego, da se vratim na temu ... Ja sam pazarila cetiri pune kese knjiga za skoro dzabe a usput sam i bila humanitarna. Jedan second-hand prodaje sve i svasta (sto ljudi poklanjaju) a sva zaradjena lova ide u humanitarne svrhe. Dobar pazar. Odnesem i ja ponekad nesto sto mi ne treba.
Cruella De Ville Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 cim uspem da se iskobeljam, odoh po dr martens baletanke, ako tako moze da se nazove bilo koji model njihovih cipelica :D ostavile su me skroz bez texta, samo sam zaljubljeno uzdahnula kad sam ih ugledala ne uspeh da izguglam taj model u bas `mojoj` boji, mozda naknadno, ako nadjem.to bi bio i danasnji love, da ne bude bas sve... naopako a i resih problem nemanja letnjih cipela na najbolji moguci nacin ^_^
Indy Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Neverovatno kako juicy zvuk za svega 99 australijskih kinti. Dizajnirano u Nemackoj, sastavljeno u Kini ofkors :D ... naglasavaju da je audio sekcija napravljena u Nemackoj. Dobro je, gde se moze s time Kinezima verovati.Man kann ihn zu Hause mit einem Mini-/Kompakt-Hi-Fi System, am PC oder sogar mit portablen Ger?ten auf der Stra?e benutzen. Malo je overkill za Stra?e, ali nije da ne moze.
paculla Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 cim uspem da se iskobeljam, odoh po dr martens baletanke, ako tako moze da se nazove bilo koji model njihovih cipelica :D ostavile su me skroz bez texta, samo sam zaljubljeno uzdahnula kad sam ih ugledala ne cekaj, odmah kupuj. u zivotu nisam imala udobnije cipele od novijih modela dr martens. obozavam ih!
Recommended Posts