pcelica Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 moj poslednji pazar iako sam rekla da necu vise.tunika u blue bell-u i ogrlica (zelena) ofkors
Indy Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Inace, uzeo sam sebi odelo u Benettonu na, valjda, nekakvoj rasprodaji. Odlicno sam prosao koliko su inace odela.Ja imam par Armanijevih odela. Cijena? Prava sitnica. (Poreklo nepoznato, ali se veruje da je iz bratske Istocne Evrope) Eh, nista bez rosijske mafije, cak i ovde na kraju sveta...
Cruella De Ville Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 knjige-flase, knjige-flase, pa jope`. trebaju mi letnje cipele, a mrzi me da se time bavim <_<
Eidyia Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 2 para starki, jedne baby blue, druge bijele. Znam da će stalno izgledat šporke, ali nije me briga. ^_^ Još se nisam ohrabrila da kupim balerinke, ali upale su mi u oko jedne disko sjajeće . Morat ću.
melankolic Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Ja imam par Armanijevih odela. Cijena? Prava sitnica. (Poreklo nepoznato, ali se veruje da je iz bratske Istocne Evrope) Eh, nista bez rosijske mafije, cak i ovde na kraju sveta...Ne, ozbiljno!Po ceni od 170 eura sam pazario i pantalone i sako. Nije, čak, ni sezonsko sniženje bilo već im je ostalo neprodano nekoliko brojeva pa su spustili cene.Inače, cene su kod nas takve da se samo za pantalone domaćeg proizvođača (Baki stil) traži isti iznos kao za komplet odelo u Benettonu (ovo što sam ja uzeo).Treba samo dobro otvoriti oči i mogu da se nađu stvari po povoljnim cenama i u ovim skupim (za naše uslove) radnjama. Ja uvek nešto nađem.što se odela tiče, super sam prošao a i treba mi, realno.
Merlak Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 Ja imam par Armanijevih odela. Cijena? Prava sitnica. (Poreklo nepoznato, ali se veruje da je iz bratske Istocne Evrope) Eh, nista bez rosijske mafije, cak i ovde na kraju sveta...east europe armani? eh bre indy, de ih nađe u toj vukojebini .mora da nemate šanere. nabavite, pod hitno, inače ostadoste golje.
Tresko Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 2 para Church's cipela. Jedne klasicne wind-top, i druge koje su malo sportskije.
Indy Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 east europe armani? eh bre indy, de ih nađe u toj vukojebini .Hehe, ja to don'o iz Srbije
Teja Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Hehe, ja to don'o iz Srbije Ej ,Indy,mnogo ti lepe one cipele iz prve strofe. Nego jedno intimno pitanje: ;) Jel ti pasuju josh uvek ona odela sa maturantske zabave? :)
Teja Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 2 para starki, jedne baby blue, druge bijele. Znam da će stalno izgledat šporke, ali nije me briga. ^_^ Još se nisam ohrabrila da kupim balerinke, ali upale su mi u oko jedne disko sjajeće . Morat ću.A jel ti smrde noge kad nosis te starke?Ja to ne mogu. Dodushe mogu, al bre ne smem se izujem nigde :D Cak i ovo moje pseto bega od mene kad oseti taj miris rokfora koji jeupravo u procesu previranja :D Pa bega glavom bRez obzira..I ne samo ono :D
Indy Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Jel ti pasuju josh uvek ona odela sa maturantske zabave? :)Nisam ja u to vreme nosio odela, ja sam bio panker (i ostao, u dusi :P)... tj jesam par puta drpisao caletov blejzer da na njega nakacim bedzeve, to je bilo veoma cool s kraja 70tih. A sto se tice pitanja, kakvo crno pasovanje, im'o 20 kila manje. <_<
Teja Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Nisam ja u to vreme nosio odela, ja sam bio panker (i ostao, u dusi :P )... tj jesam par puta drpisao caletov blejzer da na njega nakacim bedzeve, to je bilo veoma cool s kraja 70tih. A sto se tice pitanja, kakvo crno pasovanje, im'o 20 kila manje. <_<Pa ne licish na pankera s one kaubojske cizme, a i nisi nesto debeo. Mozda si se samo malo prokrupnjao ;) Nego ja sutra idem u Francusku pa cu te dostignem. :D Mora nekada stavish sliku kakav si bio u to doba kad si bio panker i ne samo u dushi :)
Indy Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Pa sad sam kaubojski panker (to se moderno zove alt-kantri). Slike iz proslosti? Pa to mu dodje k'o neki Muzejski Perspic... OK, ako ce i drugi da se izlazu u muzeju. Bio svojevremeno 1 takav topic tamo, secam se da je voja i torzestvovao sa svojom arheoloskom fotografijom.
Eidyia Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 A jel ti smrde noge kad nosis te starke?Ja to ne mogu. Dodushe mogu, al bre ne smem se izujem nigde :D Cak i ovo moje pseto bega od mene kad oseti taj miris rokfora koji jeupravo u procesu previranja :D Pa bega glavom bRez obzira..I ne samo ono :DStarke, rekoh, ne plastične japanke kupljene kod Kineza. :D Ne, općenito nemam taj problem, ili još nisam nabasala na obuću koja bi ga prouzrokovala.
Merlak Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 (edited) naručila (za rodj) - dobila lovu, pazarila lično, da me ne tera baksuz (zarad bisera). izmuvala i odgovarajuće lanče. "greškom" mi uvalili 1 ovakav + mali dijamant gore . Edited April 21, 2008 by Merlak
Recommended Posts