Jump to content

Sta ste pazarili ovih dana

Featured Replies

• Author

naručila poklon (od nadležnog) za rođendan. prijavim ako je uvažio.nego, bzvz, imam jedno venčanje iduće nedelje. moj mladi rodjos i njegova buduća (kolumbijka, btw), žive u francuskoj, nema šta nemaju. šta kupiti takvom paru? any idea?

e, al l'oreal nutrissime krema za suvu kozu je vvub
Jao, pa ja ne mogu nigde da je nadjem. Nema je u liliju, nema je u dm-u. Spremam se da sutra idem u pohod. Tako sam se navukla i na nutri comfort koja je nestala, pa se posle par meseci pojavila ova njena naslednica. Help!

juche (: :wub:847d_10.jpg

juche (: :wub:847d_10.jpg
Gde, koliko? Izgledaju.. :wub:

@ Dina, Starke, Vasiona - GDE?!?!:D

:wub:vd1430bwsti3.jpgUskoro stize i punj

Ove starke danas.. cisto da se malo smirim, dok ne uzmem neke druge :DART110054767.JPG

pa.. lepe su (:moje su lepse :Pzezam (:

dino, bolje da si uzela 2 para normalnih nego tog mutanta.

dino, bolje da si uzela 2 para normalnih nego tog mutanta.
(: u mom zivotu ima mesta za sve starke ovog sveta, mutirane, nemutirane, strejt, gej, sve (:

jel smem da pitam gde nabavljate sve te silne starke?

Sasvim oke cipiške... ostrelijske! Pošto sam napunio 70, red je da imam i ja za uz odelce. A i kritikovali mi zlikovci one čizme...limerickblackyq6.jpg

Sasvim oke cipiške... ostrelijske! Pošto sam napunio 70, red je da imam i ja za uz odelce. A i kritikovali mi zlikovci one čizme...limerickblackyq6.jpg
Imam identicne cipele kupljene jos pre 2, 3 godine. Pazario ih za "svecane prilike"Inace, uzeo sam sebi odelo u Benettonu na, valjda, nekakvoj rasprodaji. Odlicno sam prosao koliko su inace odela.

ta kategorija muških cipela za na odijelo je baš zayebana. teško je izabrat nešto da ne bude ljiga-liga, a opet da nije ni za madoninog tjelohranitelja...

istina.samo jedne jedine cipele za uzodelo pazario sam punog srca, svojevoljno.najgluplji odevni (obucni) predmet, definitivno.