Merlak Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 naručila poklon (od nadležnog) za rođendan. prijavim ako je uvažio.nego, bzvz, imam jedno venčanje iduće nedelje. moj mladi rodjos i njegova buduća (kolumbijka, btw), žive u francuskoj, nema šta nemaju. šta kupiti takvom paru? any idea?
pachule Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 e, al l'oreal nutrissime krema za suvu kozu je vvubJao, pa ja ne mogu nigde da je nadjem. Nema je u liliju, nema je u dm-u. Spremam se da sutra idem u pohod. Tako sam se navukla i na nutri comfort koja je nestala, pa se posle par meseci pojavila ova njena naslednica. Help!
kokota Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Ove starke danas.. cisto da se malo smirim, dok ne uzmem neke druge :D
ToniAdams Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 dino, bolje da si uzela 2 para normalnih nego tog mutanta.
Dina Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 dino, bolje da si uzela 2 para normalnih nego tog mutanta.(: u mom zivotu ima mesta za sve starke ovog sveta, mutirane, nemutirane, strejt, gej, sve (:
Alphons Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 jel smem da pitam gde nabavljate sve te silne starke?
Indy Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Sasvim oke cipiške... ostrelijske! Pošto sam napunio 70, red je da imam i ja za uz odelce. A i kritikovali mi zlikovci one čizme...
melankolic Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Sasvim oke cipiške... ostrelijske! Pošto sam napunio 70, red je da imam i ja za uz odelce. A i kritikovali mi zlikovci one čizme... Imam identicne cipele kupljene jos pre 2, 3 godine. Pazario ih za "svecane prilike"Inace, uzeo sam sebi odelo u Benettonu na, valjda, nekakvoj rasprodaji. Odlicno sam prosao koliko su inace odela.
Nicol Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 ta kategorija muških cipela za na odijelo je baš zayebana. teško je izabrat nešto da ne bude ljiga-liga, a opet da nije ni za madoninog tjelohranitelja...
ToniAdams Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 istina.samo jedne jedine cipele za uzodelo pazario sam punog srca, svojevoljno.najgluplji odevni (obucni) predmet, definitivno.
Recommended Posts