Nicol Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 sad slijede dugi miseci kupovanja svega, blago vam se.od prirodnih ljepota predlažem benjamina u kantun
msmodesty Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 on topic:a crvenom - kad si vec u washington DC-u => Pentagon Mall Movado prodavnica satovaovakav zidni, replika muzejskog exponata 130USDjeste veliki ali ne zalim sto sam ga vukla
Hippie Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 (edited) E, ista si ko Ovaj Moj. On bi da živimo na farmi i gajimo cveće. A ja da predajem psiholingvistiku pčelama.ja bih gajila dva konja, jednu kravu, zeke, koke i dobru travu Edited March 5, 2008 by Hippie
luba Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 strasno sam ponosna na sebe, iako sam bila stipsa pa nisam htela da dodam jos 30 e za armal.sama sam promenila slavinu, sve sa skidanjem bojlera i iznenadnim kapanjem iz cevki, kucinom i zavrtanjem ventila.i sve sam, jedan na jedan, razgovarala sa prodavcima "sanitetskog materijala" -- tako pise na stovaristu.losa strana je sto sam, prazneci sudoperu, shvatila da su mi serpe skros ofucane i ulupane, a najdraza, ona velika za pasulj i cili, cak i malo pocrnela sa strane. zo, umesto proletnjih mamipara, smeska mi se domacinska euforija.
luba Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 jao, ima, a neke su jos i lepse. italijani, estete, prosto mi bilo zao sto mi nije riknula slavina nad kadom :Dmozda mogu da napravim neki dil sa ovima sto ih prodaju, pa da konacno promenim posao i postanem vodoinstalaterka i distributerka u isto vreme.
Nicol Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 u, izgleda mocno!jel imaju takve i za kupatilo?ne bi čovjek rekao, ali te pozamašne špine za u kadu mogu bit opasne. pričaju ovi iz hitne kirurške da su se nagledali pomodne menadžerije koji su poskliznuli i razbili uglavnom noge na prevelike sanitarije pa još oštrih bridovamozda mogu da napravim neki dil sa ovima sto ih prodaju, pa da konacno promenim posao i postanem vodoinstalaterka i distributerka u isto vreme.mislima da imaš odličan nos za posao, osim ako se sada ne baviš postavljanjem keramike :D
bus Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Vidi busa al' se ponovio kongraculejsns :)Falavi. ...Nicol, Nikad više papirologije i nespavanja u životu. Otvori internet ordinaciju za lečenje pritiska. Biću ti najvernija mušterija....Prema našim preciznim proračunima, imamo skoro sasvim dovoljno nameštaja. Za sada nam treba:- udobna sofa ultramodernih linija, siva, komada jedan- tepih koji se uklapa u zamišljenu šemu boja za dnevnu sobu, komada jedan- posteljina, nova, kompleti, komada dva- prijatelji i porodica u konstantnom defileu, komada što više to boljeA za bilje je zadužena Druga Strana. I na balkonu i unutra. Ja sam zadužen za uživanje u bilju.
baklavica Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 (Nece meni vise drugarice, tetke i farmerke da pricaju da li sam se ugojila ili smrsala Vaga je preveliki korak jos uvek...)i (Odustajem...vise ne ulazem u kisobrane.)
Pixie Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 (Odustajem...vise ne ulazem u kisobrane.)Da znas. Ja se vec godinama neckam i bacam/kupujem kisobrane koji nicemu ne sluze. Al' kad ne mozes da ih pobedis... Dobar pazar, stavljam na sledecu shopping-listu.
ToniAdams Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 kad pomenuste ambrele, zna li neko, posto dodje kakav fini knirps?teo bih mater obradovat.
Pixie Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Brao! Super za laku, ukusnu i zdravu klopu. Imam nesto slicno i koristim ga (narocito leti) gotovo svakodnevno. Najvise mi se u stvari svidja sto sve samo pripremis, iseckas, ubacis, namestis tajmer i - odes svojim poslom. Savrseno i za spremanje pirinca i krompira sa ljuskom - mnogo su ukusniji nego kad se pripreme na "klasican" nacin. Verovatno si dobila i neku knjizicu sa receptima - javi ako hoces da ih razmenjujemo. :D
Recommended Posts