Jump to content
IGNORED

Sta ste pazarili ovih dana

Merlak

Recommended Posts

Posted

Vidi busa al' se ponovio cool.gif kongraculejsns :)

Posted

sad slijede dugi miseci kupovanja svega, blago vam se.od prirodnih ljepota predlažem benjamina u kantuntf136-4.jpg

Posted

on topic:WSI-300-M.jpga crvenom - kad si vec u washington DC-u => Pentagon Mall Movado prodavnica satovaovakav zidni, replika muzejskog exponata 130USDjeste veliki ali ne zalim sto sam ga vukla :wub:

Posted (edited)
E, ista si ko Ovaj Moj. angry.gif On bi da živimo na farmi i gajimo cveće. A ja da predajem psiholingvistiku pčelama.
ja bih gajila dva konja, jednu kravu, zeke, koke i dobru travu Edited by Hippie
Posted
standardmalibojlerlux78831.jpgstrasno sam ponosna na sebe, iako sam bila stipsa pa nisam htela da dodam jos 30 e za armal.sama sam promenila slavinu, sve sa skidanjem bojlera i iznenadnim kapanjem iz cevki, kucinom i zavrtanjem ventila.i sve sam, jedan na jedan, razgovarala sa prodavcima "sanitetskog materijala" -- tako pise na stovaristu.losa strana je sto sam, prazneci sudoperu, shvatila da su mi serpe skros ofucane i ulupane, a najdraza, ona velika za pasulj i cili, cak i malo pocrnela sa strane. zo, umesto proletnjih mamipara, smeska mi se domacinska euforija.
Posted

u, izgleda mocno!jel imaju takve i za kupatilo?

Posted

jao, ima, a neke su jos i lepse. italijani, estete, prosto mi bilo zao sto mi nije riknula slavina nad kadom :Dmozda mogu da napravim neki dil sa ovima sto ih prodaju, pa da konacno promenim posao i postanem vodoinstalaterka i distributerka u isto vreme.

Posted
u, izgleda mocno!jel imaju takve i za kupatilo?
ne bi čovjek rekao, ali te pozamašne špine za u kadu mogu bit opasne. pričaju ovi iz hitne kirurške da su se nagledali pomodne menadžerije koji su poskliznuli i razbili uglavnom noge na prevelike sanitarije pa još oštrih bridova
mozda mogu da napravim neki dil sa ovima sto ih prodaju, pa da konacno promenim posao i postanem vodoinstalaterka i distributerka u isto vreme.
mislima da imaš odličan nos za posao, osim ako se sada ne baviš postavljanjem keramike :D
Posted
Vidi busa al' se ponovio cool.gif kongraculejsns :)
Falavi. ...Nicol, Nikad više papirologije i nespavanja u životu. Otvori internet ordinaciju za lečenje pritiska. Biću ti najvernija mušterija....Prema našim preciznim proračunima, imamo skoro sasvim dovoljno nameštaja. Za sada nam treba:- udobna sofa ultramodernih linija, siva, komada jedan- tepih koji se uklapa u zamišljenu šemu boja za dnevnu sobu, komada jedan- posteljina, nova, kompleti, komada dva- prijatelji i porodica u konstantnom defileu, komada što više to boljeA za bilje je zadužena Druga Strana. I na balkonu i unutra. Ja sam zadužen za uživanje u bilju.
Posted
jeste veliki ali ne zalim sto sam ga vukla :wub:
Nice.
Posted
tape-measure.jpg(Nece meni vise drugarice, tetke i farmerke da pricaju da li sam se ugojila ili smrsala angry.gif Vaga je preveliki korak jos uvek...)i 1191985705.jpg(Odustajem...vise ne ulazem u kisobrane.)
Posted
(Odustajem...vise ne ulazem u kisobrane.)
Da znas. Ja se vec godinama neckam i bacam/kupujem kisobrane koji nicemu ne sluze. Al' kad ne mozes da ih pobedis... Dobar pazar, stavljam na sledecu shopping-listu.
Posted

kad pomenuste ambrele, zna li neko, posto dodje kakav fini knirps?teo bih mater obradovat.

Posted
Food_Steamer_with_Rice_Cooker.jpg
Brao! :thumbsup: Super za laku, ukusnu i zdravu klopu. Imam nesto slicno i koristim ga (narocito leti) gotovo svakodnevno. Najvise mi se u stvari svidja sto sve samo pripremis, iseckas, ubacis, namestis tajmer i - odes svojim poslom. Savrseno i za spremanje pirinca i krompira sa ljuskom - mnogo su ukusniji nego kad se pripreme na "klasican" nacin. Verovatno si dobila i neku knjizicu sa receptima - javi ako hoces da ih razmenjujemo. :D