Hippie Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 jedan vaki [crveni] Tommy Hilfigerov kaputich...
scepa Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 danas mi bio apgrejd za telefon...natero me prodavac da uzmem BBerry pearl...ali sam se vec smorio, posto ima samo onaj t9 input na engleskom...tesko je da se kucaju smsovi na srpskom (sto je nuzno ovih dana, ako sagledamo celokupnu situaciju u srbiji)
jms_uk Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 ups ali nisam mogao da odolim, previse je bila dobra cena.
Nicol Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 obrisan dio o noćašnjem shoppingu, ptičice shoplifterice neka se gnjezde eventualno južnije.
kgmr Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 ja sam danas kupila gomilu nalepnica sa sljokicama, za decu. sebi: prsten-sat! arhikitsch
Nicol Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 ja sam danas kupila gomilu nalepnica sa sljokicama, za decu. sebi: prsten-sat! arhikitsch zaboravih skroz na taj model, kao i na sat-privjesak za kadenu. to je bilo popularno negdi iste sezone 80 i neke, kad i oni zeleni ruževi koji su ostavljali ružičasti trag. sjećate se?
betty Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 zaboravih skroz na taj model, kao i na sat-privjesak za kadenu. to je bilo popularno negdi iste sezone 80 i neke, kad i oni zeleni ruževi koji su ostavljali ružičasti trag. sjećate se?goodness, no.
kgmr Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 zaboravih skroz na taj model, kao i na sat-privjesak za kadenu. to je bilo popularno negdi iste sezone 80 i neke, kad i oni zeleni ruževi koji su ostavljali ružičasti trag. sjećate se?plasticna zutozlatna spoljasnjost? rebrasta.ali sata-priveska se ne secam.
baklavica Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 zaboravih skroz na taj model, kao i na sat-privjesak za kadenu. to je bilo popularno negdi iste sezone 80 i neke, kad i oni zeleni ruževi koji su ostavljali ružičasti trag. sjećate se?daaaa, to je bila tako super stvar, skroz surreal
morgana Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 (edited) ja imam prsten sat. to kic? ajte molim vas. Edited February 22, 2008 by morgana
Hippie Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 nije to nista, ja imam ogrlicu sat.... skroz je kic... al ga volim i cuvam jer mi ga mama kupila pre xx godina.......
Irresistible Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 plasticna zutozlatna spoljasnjost? rebrasta.Yup! A uz njega neophodan i 100% alkohol jer drugacije nije mogao da se skine! :)
alberto.ascari Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Kupio sebi Phenix Expert ski jaknu, ćerki Lego Ferrari a ženi neke krpice od Icelanderu.
Recommended Posts