February 22, 200817 yr danas mi bio apgrejd za telefon...natero me prodavac da uzmem BBerry pearl...ali sam se vec smorio, posto ima samo onaj t9 input na engleskom...tesko je da se kucaju smsovi na srpskom (sto je nuzno ovih dana, ako sagledamo celokupnu situaciju u srbiji)
February 22, 200817 yr obrisan dio o noćašnjem shoppingu, ptičice shoplifterice neka se gnjezde eventualno južnije.
February 22, 200817 yr ja sam danas kupila gomilu nalepnica sa sljokicama, za decu. sebi: prsten-sat! arhikitsch
February 22, 200817 yr ja sam danas kupila gomilu nalepnica sa sljokicama, za decu. sebi: prsten-sat! arhikitsch zaboravih skroz na taj model, kao i na sat-privjesak za kadenu. to je bilo popularno negdi iste sezone 80 i neke, kad i oni zeleni ruževi koji su ostavljali ružičasti trag. sjećate se?
February 22, 200817 yr zaboravih skroz na taj model, kao i na sat-privjesak za kadenu. to je bilo popularno negdi iste sezone 80 i neke, kad i oni zeleni ruževi koji su ostavljali ružičasti trag. sjećate se?goodness, no.
February 22, 200817 yr zaboravih skroz na taj model, kao i na sat-privjesak za kadenu. to je bilo popularno negdi iste sezone 80 i neke, kad i oni zeleni ruževi koji su ostavljali ružičasti trag. sjećate se?plasticna zutozlatna spoljasnjost? rebrasta.ali sata-priveska se ne secam.
February 22, 200817 yr zaboravih skroz na taj model, kao i na sat-privjesak za kadenu. to je bilo popularno negdi iste sezone 80 i neke, kad i oni zeleni ruževi koji su ostavljali ružičasti trag. sjećate se?daaaa, to je bila tako super stvar, skroz surreal
February 22, 200817 yr ja imam prsten sat. to kic? ajte molim vas. Edited February 22, 200817 yr by morgana
February 22, 200817 yr nije to nista, ja imam ogrlicu sat.... skroz je kic... al ga volim i cuvam jer mi ga mama kupila pre xx godina.......
February 23, 200817 yr plasticna zutozlatna spoljasnjost? rebrasta.Yup! A uz njega neophodan i 100% alkohol jer drugacije nije mogao da se skine! :)
March 1, 200817 yr Kupio sebi Phenix Expert ski jaknu, ćerki Lego Ferrari a ženi neke krpice od Icelanderu.