Jump to content
IGNORED

Sta ste pazarili ovih dana

Merlak

Recommended Posts

Posted

jedan vaki [crveni] Tommy Hilfigerov kaputich...P10776870.jpgMLA10776870.jpg:wub:

Posted

danas mi bio apgrejd za telefon...natero me prodavac da uzmem BBerry pearl...ali sam se vec smorio, posto ima samo onaj t9 input na engleskom...tesko je da se kucaju smsovi na srpskom (sto je nuzno ovih dana, ako sagledamo celokupnu situaciju u srbiji)

Posted

obrisan dio o noćašnjem shoppingu, ptičice shoplifterice neka se gnjezde eventualno južnije.

Posted

ja sam danas kupila gomilu nalepnica sa sljokicama, za decu. sebi: prsten-sat! arhikitsch :wub:

Posted
ja sam danas kupila gomilu nalepnica sa sljokicama, za decu. sebi: prsten-sat! arhikitsch :wub:
zaboravih skroz na taj model, kao i na sat-privjesak za kadenu. to je bilo popularno negdi iste sezone 80 i neke, kad i oni zeleni ruževi koji su ostavljali ružičasti trag. sjećate se?
Posted
zaboravih skroz na taj model, kao i na sat-privjesak za kadenu. to je bilo popularno negdi iste sezone 80 i neke, kad i oni zeleni ruževi koji su ostavljali ružičasti trag. sjećate se?
goodness, no.
Posted
plasticna zutozlatna spoljasnjost? rebrasta.ali sata-priveska se ne secam.
Posted
daaaa, to je bila tako super stvar, skroz surreal :lol:
Posted (edited)

ja imam prsten sat. to kic? ajte molim vas. sat.jpg

Edited by morgana
Posted

nije to nista, ja imam ogrlicu sat.... skroz je kic... al ga volim i cuvam jer mi ga mama kupila pre xx godina.......

post-382-1203724094.jpg

Posted
plasticna zutozlatna spoljasnjost? rebrasta.
Yup! A uz njega neophodan i 100% alkohol jer drugacije nije mogao da se skine! :)
Posted

Kupio sebi Phenix Expert ski jaknu, ćerki Lego Ferrari a ženi neke krpice od Icelanderu.