MaryPoppins Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 joj, ni za poruke nije :Dsest slova po ekranu, pa skrolujes, skrolujes... jos nisam pronasla gde je tacka, mada ima zarez pa ga obilato koristim.đerryphone
Hippie Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 uspomena iz beogradajoj kak su kjuuuuutja danas.. nisam odolela......
vindabona Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 uspomena iz beograda A gde moze da se nadje ovaj predraaaagi cipelic u Beogradu?
alberto.ascari Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Kupio u subotu fantastične Columbia skijaške pantalone, prvo što su bile na sniženju, drugo, klupska kartica još -15%, treće, dodjem na kasu, otkinuo se kod na njima. Kažem kasirki, idem da donesem druge da možete da markirate, a ona, ne treba poslaće dečka. Dečko otišao i doneo jeftiniji model, skoro isto izgledaju, primetio sam tek kad sam plaćao da mi je spakovala te bolje što sam hteo a markirala jeftinije. Došlo mi žao da joj kažem da je pogrešila da je ne bi grdio šef zbog storna. Izašle me na kraju sa oko 60% popusta, ovo je skoro za Love topic.I još kacigu i neke sitnice.
Sumo22 Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 A gde moze da se nadje ovaj predraaaagi cipelic u Beogradu? ispostava "Shoe-be-do" u Beogradu, Makedonska, iza bivseg "Do jaja"
JozoMujica Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Posto su patrone za taj pejntbol?Nije pejntbol.
vindabona Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 ispostava "Shoe-be-do" u Beogradu, Makedonska, iza bivseg "Do jaja"Blagodarim, vanredno ste ljubazni :)
JozoMujica Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 (edited) vazdušara? Aha, sa plastičnim kuglicama. Idealno za takmičenja u sobi. Metu štampaš prema opredeljenju. Edited January 28, 2008 by gotivac
Hippie Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 al ti je grdna ta igracka..... fujja imam pravu stvar za leto.....
Recommended Posts