Jump to content
IGNORED

Sta ste pazarili ovih dana

Merlak

Recommended Posts

Posted (edited)
Uff. Nice. :wub:
hvala ti, ko da sam ih ja pravila. a i povlacim ono sto sam rekla da ne greju. ovaj braon vuneni... :wub:
Gde, gde ima ovaj divni sivi kaputić????Nije bitna boja...
pm? mada ih nema vise.... tu gde sam uzela Edited by lostfanforever
Posted
pravi zenski: lep, a los.Motorola_FONE_F3_1.jpg
:wub::Hail: prichaj malo koliko je losh :wub:
Posted (edited)

ima i jos jedan los, i jos zao classic_6500_nokia_514305c.jpge da, i neke knjige, puno njih.

Edited by skituljac
Posted

Duxić u Springfildu, merkator, cene su bagatela do 31. januara.

Posted
:wub::Hail: prichaj malo koliko je losh :wub:
joj, ni za poruke nije :Dsest slova po ekranu, pa skrolujes, skrolujes... jos nisam pronasla gde je tacka, mada ima zarez pa ga obilato koristim. al zvoni, i pamti brojeve, i zove, i meni dovoljno. i leeeep je :wub:
Posted

i ja sam resila da kupim novi cell phone, a uopste se ne razumem u sve te telefone...... moja drugarica kupila nesto sa cime moze da razgovara, da slusa mp3, uploaduje slike, pa cak i filmove... reko, javi mi kad izmisle nesto na sta mozh da pritisnes dugme a ono izadze joint

Posted (edited)
joj, ni za poruke nije :Dsest slova po ekranu, pa skrolujes, skrolujes... jos nisam pronasla gde je tacka, mada ima zarez pa ga obilato koristim. al zvoni, i pamti brojeve, i zove, i meni dovoljno. i leeeep je :wub:
nema tachku :Dja sam razmishljao o njemu.kao, namenjen je 'trzzishtima u razvoju'chitaj avganistan:Dmozze tenk da ga pregazi, otporan na prashinu, displej ochitavash i po suncu u zenitu i pod svetlom svece, (haj tek e-papir)baterija dugotrajna, lep zvuk u slushki, cena 30ak eza poruke uzmesh drugi telefon :) Edited by nisam ja
Posted
lep zvuk u slushki,
ne samo to, nego ti stalno nesto prica :wub: obavestava te da upravo citas poruke, ili da pretrazujes imenik. obavestavao bi te i o drugim stvarima, da postoje druge opcije :D
Posted
577860HDD_HD501LJ_mainkv.jpgi vec skoro popunjen multimedijom :D
Posted
ne samo to, nego ti stalno nesto prica :wub: obavestava te da upravo citas poruke, ili da pretrazujes imenik. obavestavao bi te i o drugim stvarima, da postoje druge opcije :D
hehe, pa iskljuchi to, to je pomoc nepismenim trzzishtancima u razvoju ;)more info
Posted
577860HDD_HD501LJ_mainkv.jpgi vec skoro popunjen multimedijom :D
500Gb? malo je to prijatelju. slusaj iskusne zene, size matters:)