December 24, 2025Dec 24 @Ras Cvike iz kosice spusti na okice ili menjam ceger Cegere kreira moja koleginica
December 24, 2025Dec 24 Super ideja za naopako.Mozda stvarno zamenim ceger sad kad sam se pograla pronadji razlike
December 29, 2025Dec 29 Pre neki dan na poslu na mojoj stolici crkne naslon, uzmem drugu - sama se spušta, na trećoj fali točkić, na četvrtoj isto, na petoj neko drugo sranje... I lepo odem i kupim sebi
January 2Jan 2 Pazarila sam jedno veliko nista, a htela sam ovih dana. Otvorim sajt Zare, obradujem se silno snizenjima, dele dzaba. Kad ono sipak, sve sto sam izabrala nema na stanju. Mislim ima plastike, ono sto valja nema Gledala sam i kosulje, i haljine, i sakoe. Sve sto valja prosto nema! Mogla sam makar ovu kosulju da nabodem (pamuk i svila) makar za kopacki trud
January 7Jan 7 Jaknu Timberland, osnovna cena 320e u Outletu Noventa di Piave 128 evra.Na istoj lokaciji Asics patike bile 90e, poslednji broj sa popustima 31e. Edited January 7Jan 7 by Milosh76
January 8Jan 8 On 1/7/2026 at 3:18 PM, Milosh76 said:Jaknu Timberland, osnovna cena 320e u Outletu Noventa di Piave 128 evra.Na istoj lokaciji Asics patike bile 90e, poslednji broj sa popustima 31e.Pokrije i cenu avio karte, zvuci bas super popust.Nista skuplje nisam kupovala nego ove obicnjikave stvari po Srbiji zadnjih 4-5 godina.Pre toga sam pratila te rasprodaje i uvek bila 5 x bolje obucena za 2 x manje novca...
January 8Jan 8 16 minutes ago, Mel said:Pokrije i cenu avio karte, zvuci bas super popust.Pokrije 2 od 3 dana hotel za dvoje sa doruckom, isao sam kolima 😁
January 15Jan 15 On 29. 12. 2025. at 20:33, napadaj said:Pre neki dan na poslu na mojoj stolici crkne naslon, uzmem drugu - sama se spušta, na trećoj fali točkić, na četvrtoj isto, na petoj neko drugo sranje... I lepo odem i kupim sebiJa imam neku kinesku kucu koja mi je vise nego udobna. JEdina mana je sto skvici. Cak i posle podmazivanja pocne nakon par nedelja.Morac izgleda ipak neku novu kupiti. Ne daju mi se velike pare pa cu mozda neku refurbished...
January 26Jan 26 Ja sam u subotu sasvim slucajno usao u Peek & Cloppenburg i naleteo na rasprodaju "radnickih" Christian Berg kosulja. 5 komada za 100 eura. I jos se ne razlikuju samo u boji.
January 26Jan 26 8 minutes ago, bags said:Ja sam u subotu sasvim slucajno usao u Peek & Cloppenburg i naleteo na rasprodaju "radnickih" Christian Berg kosulja.5 komada za 100 eura. I jos se ne razlikuju samo u boji. #MeeToo: Tom Tejlor morskoplave čino za 1.200 dinara. Već imam identične, a ovo je bila smešna cena. Inače su ostali sve najmanji brojevi, 29 i 30 i ove jedne.Edit. Lažem! U petak sam. Edited January 26Jan 26 by Ras