Mindaugas Žukauskas Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 Kako je ovo eskaliralo dovde od onog jučerašnjeg: 15 hours ago, harper lee said: Svakog ko zapali cigaretu u hali bih izbacio naglavacke i kaznio jednogodisnjom zabranom ulaska u halu pa neka pusi kurac umesto cigareta. 1
uini Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 ja ne vidim koliziju u tim harperovim stavovima 2 1
red star forever Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 Da li onda važi da je civilizacijski izbor hoću li vršiti veliku ili malu nuždu pored šanka umjesto u WC-u, jer zamisli, to mi gušt? 😁 I ne postoje prostorije sa takvim ventilacijom da se pušenje "ne osjeti" ili da ne truje one pored tebe.
Engineer Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 Nije isto, to ipak mora neko da čisti, dim ipak izvetri posle nekog vremena. Ali možeš da prdiš do mile volje
uini Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 21 minutes ago, red star forever said: Da li onda važi da je civilizacijski izbor hoću li vršiti veliku ili malu nuždu pored šanka umjesto u WC-u, jer zamisli, to mi gušt? 😁 I ne postoje prostorije sa takvim ventilacijom da se pušenje "ne osjeti" ili da ne truje one pored tebe. zvucis kao da nisi procitao moj post ili ako jesi, kao neko ko je naumio da banalizuje diskusiju. mene licno & privatno zabole; omatorio sam da bih izlazio cesce od jednom godisnje, prestao sam i da pljugam ove prokazane opcije, tako da mi je nebitno. samo sam dao primer onoga o cemu harper prica; svajcarska tj gradic u njoj, uber civilizovana i restriktivna u smislu do's and dont's, ima za nocni provod istog tipa, 3x opcije gde je zabranjeno pusenje, mozda cak i vejp, nisam proveravao & jednu opciju, brutalno dobru po sadrzaju, dodao bih, koja omogucava pusacima da imaju provod kakav im prija. --- i to je to; jedni idu na mesta gde nema pljuga, drugi gde ima, nekad neko verovatno na oba ali postoji izbor za coveka da odluci sta ce & kako ce. 2
Engineer Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 54 minutes ago, uini said: ovo sto sam ja pomenuo je klub u švajcarskoj, veoma poznat, gde ljudi dolaze da slušaju elektronsku muziku 54 minutes ago, uini said: lik je išao u neki jazz klub u nemačkoj, mnogo voli jazz & kao, sve je strava, muzika, muzičari, ekipa ali jebo džez klub ako ne možeš da sipaš viski i zapališ neku pljugu. Ljudima koji svojevoljno slušaju elektronsku muziku ili džez treba na svakom mestu dozvoliti sve što će im skratiti život 2
uini Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 život skraćuju ugrožavaju i razni tipovi mesa & mesnih prerađevina, feat odabrani antibiotici i emulgatori, teški metali i mikroplastika iz ribe, alkohol i gazirana pića, generalno većina tipova šećera, da se ograničim samo na ono što unosiš u sebe relativno svojevoljno. u svakom slučaju, i tu postoji nekakav izbor, pa zašto ne bi i u provodu. 3 1
Filozof manijak Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 Po meni, sve te zabrane su besmislene i licemerne dok god industruja duvanskih proizvoda uopše egzistira. 5
radnik Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 Mnogo ljudi zivi od te industrije, tako da totalna zabrana nece skoro, ako ikad. Licno mi je blisko ovo harperovo, svuda gde je zabranjeno, postujem. I privatne stanove prijatelja i kolega. Ali zabraniti kafanama i sl. objektima tj. da ne postoje i takve, mi je odvratno. Pola-pola, citav objekat nepusacki ili pusacki mi je ok. Pa ljudi neka biraju. 1 1
gone fishing Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 btw kada smo kod pušenja, po proceni naših sexperata godišnje kod nas umre oko 12,5k ljudi kao posledica zagađenosti vazduha (višedecenijskog udisanja istog), po eu istraživanjima ta brojka se kreće oko 17k, dakle 1/6 dođe kod sv petra prerano usled ovog problema...
red star forever Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 Može vani da se puši, pa čak mislim i u bastama kafića. Ali unutra ne. 1
Mindaugas Žukauskas Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 1 hour ago, uini said: ja ne vidim koliziju u tim harperovim stavovima Ne mora nužno da bude kolizija, samo fakat nisam očekivao nakon onakvog posta da na sledećoj strani čitam 'sisice plašite se da nećete doživeti stotu, jebali vas mi pušači'. U tom smislu mi je brzo eskaliralo, a nisam otpre bio upoznat sa harperovim stavovima na ovu temu. 2 2
Popular Post garmonbozia Posted December 1, 2024 Popular Post Posted December 1, 2024 Najveći problem je gde god da odeš vratiš se kući kao da si se valjao u pepelu cigareta. Odmah sve mora na pranje, zajebi. Pritom, postoji razlog zašto je to maltene svuda zabranjeno u zatvorenom prostoru sem u Srbiji, a to nije zato što smo bastion slobode. 6 6
braca Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 A šta mislite o zaposlenima u tim prostorijama koji moraju da provedu ceo radni dan tu i “uživaju” u dimu ? 3 1
Mindaugas Žukauskas Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 Pa nije to jedini posao na svetu 2 6
Recommended Posts