le petit nicolas Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 (edited) da zapisem, dok ne zaboravim: laponac = 1)izlapetis, krec; 2) dvocvet, pao smarsa.@pace: ovo moje bi trebalo da je: proleteri svih zemalja, ujedinite se.molim, prevedi ovu fukaru iz dunjaluka :) dibidus/dibiduz? naglasak na 2. slogu.poz Edited June 25, 2009 by le petit nicolas
mammy two shoes Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 nije bilo:murdar, murdara - aljkavi, prljavi
расејан Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 558. Додао и поспрдне надимке за нека знаменитија возила.
Alphons Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 rec koju moj cale cesto koristi - Buzga.Otprilike znaci isto sto i bilmez, mada me kopka pravo znacenje, posto cenim da je turska rec.
bus Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 O pa izostale su pogrde za LGBTTPQFVBNŠ populaciju. Ček da vidim šta mogu da izbunarim:pederčinapederčićhomićlezbačatrandžakurolizšupak efendijaguzičarVidi se iz frekvencija sasvim jasno i koja vrsta LGBTTPQFVBNŠ najviše srbskom nacionu smiće.
bus Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Uf pa eto ti još jednog naziva. Ne znam, inače, nisam u toku s najnovijim homofobnim slengom, yerbo sam van Otačastva duže nego četnička emigracija.
Teja Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Uf pa eto ti još jednog naziva. Ne znam, inače, nisam u toku s najnovijim homofobnim slengom, yerbo sam van Otačastva duže nego četnička emigracija.Ovaj izraz ni sama nisam cula jako dugo. Slucajno ga se setih.Mozda ga vishe niko i ne koristi ili je bio samo lokalnog karaktera (Zajecar und Umgebung). ;)
bus Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Ja sam i efendiju i merakliju pokupio na forumu. Bice ovom, jer drugog srpskog nemam.
Teja Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Ja sam i efendiju i merakliju pokupio na forumu. Bice ovom, jer drugog srpskog nemam.Ma aj mozda se javi neko sa bosanskog govornog podrucja.Kakav bre efendija, a tek meraklija. Meni je meraklija neki lik(moz i zenski) koji uziva sa merakom(pleonazam?) ili sve storadi radi sa uzivanjem.Moze ova popilacija naravno tu da se smesti,al mesta nisu samo za njih i njihov hobi rezervisana.Tu bre spada i vino,skampi,lepa odeca, obuca i statigajaznam sta josh.Ja sam ti tipichan meraklija. Mozda bi u prevodu bilo hedonist.
cedo Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 (edited) Kao omladinac chesto sam za nekoga sa loshim ljudskim karakteristikama znao reci da je GNOJ (od choveka).edit: ne vidoh BARABA, DROT za policajca, KUCHKIN SIN, PIJANDURAvidim ima VO (glup a jak), onda mozhe i TELE (mlad a glup). zaista sam ponekoga narekao teleteom. Edited July 3, 2009 by cedo
Recommended Posts