Jump to content
IGNORED

Rečnik narodnih pogrdnih naziva

Aleksija

Recommended Posts

Posted (edited)

da zapisem, dok ne zaboravim: laponac = 1)izlapetis, krec; 2) dvocvet, pao smarsa.@pace: ovo moje bi trebalo da je: proleteri svih zemalja, ujedinite se.molim, prevedi ovu fukaru iz dunjaluka :) dibidus/dibiduz? naglasak na 2. slogu.poz

Edited by le petit nicolas
  • Replies 426
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• расејан

86

• bus

60

• le petit nicolas

48

• mammy two shoes

29

Posted

nije bilo:murdar, murdara - aljkavi, prljavi

Posted

murdara = murdarusa.poz

Posted

topuzina = buzdovantokmak = tutumrak

Posted

558. Додао и поспрдне надимке за нека знаменитија возила.

Posted

rec koju moj cale cesto koristi - Buzga.Otprilike znaci isto sto i bilmez, mada me kopka pravo znacenje, posto cenim da je turska rec.

Posted

O pa izostale su pogrde za LGBTTPQFVBNŠ populaciju. Ček da vidim šta mogu da izbunarim:pederčinapederčićhomićlezbačatrandžakurolizšupak efendijaguzičarVidi se iz frekvencija sasvim jasno i koja vrsta LGBTTPQFVBNŠ najviše srbskom nacionu smiće.

Posted
šupak efendija
shupak meraklija, valjda. :)
Posted

Uf pa eto ti još jednog naziva. Ne znam, inače, nisam u toku s najnovijim homofobnim slengom, yerbo sam van Otačastva duže nego četnička emigracija.

Posted
Uf pa eto ti još jednog naziva. Ne znam, inače, nisam u toku s najnovijim homofobnim slengom, yerbo sam van Otačastva duže nego četnička emigracija.
Ovaj izraz ni sama nisam cula jako dugo. Slucajno ga se setih.Mozda ga vishe niko i ne koristi ili je bio samo lokalnog karaktera (Zajecar und Umgebung). ;)
Posted

Ja sam i efendiju i merakliju pokupio na forumu. Bice ovom, jer drugog srpskog nemam.

Posted
Ja sam i efendiju i merakliju pokupio na forumu. Bice ovom, jer drugog srpskog nemam.
Ma aj mozda se javi neko sa bosanskog govornog podrucja.Kakav bre efendija, a tek meraklija. Meni je meraklija neki lik(moz i zenski) koji uziva sa merakom(pleonazam?) ili sve storadi radi sa uzivanjem.Moze ova popilacija naravno tu da se smesti,al mesta nisu samo za njih i njihov hobi rezervisana.Tu bre spada i vino,skampi,lepa odeca, obuca i statigajaznam sta josh.Ja sam ti tipichan meraklija. Mozda bi u prevodu bilo hedonist.
Posted (edited)

Kao omladinac chesto sam za nekoga sa loshim ljudskim karakteristikama znao reci da je GNOJ (od choveka).edit: ne vidoh BARABA, DROT za policajca, KUCHKIN SIN, PIJANDURAvidim ima VO (glup a jak), onda mozhe i TELE (mlad a glup). zaista sam ponekoga narekao teleteom.

Edited by cedo