le petit nicolas Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 (edited) zbog danasnje dronjave veze, poslala dupli post. Edited June 4, 2009 by le petit nicolas
le petit nicolas Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 kenjcima su zvali i velike klikere ( ili se igralo na kenjac ?) nisam bas najsigurnijani ja. jeste, onaj veliki, sivi - gvozdenjak, bio je kenjac :luv:nije mesto, al' je klikeri asocijacija. pa da pitam: piskati (se), glagol? odakle nam?poz
расејан Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 proverila: ima luftiguz, ali ne i luftika to vam je jedan... jahac na talasima.Закључно са луфтиком, освежено малопре, 499 одредница. У ствари има 500, али ево као за вас само 499 :).
12321 Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 i ja sam poceo na jednom forumu da skupljam pogrdne reci za nekoga, neznajuci da je to vec neko poceo da radi pre mene :lol:pa da podelim moje znanje, a vi iskoristite sta mozete:BALAVACBENABLESABLESANBOLIDBUDALADEBILDžIBERGLUPAKGLUPANIDIOTIMBECILJEBIVETARKRELACKRETENMANGUPMORONRETARDSELJAKSELJOBERVUCIBATINAživotinje:KONJMAGARACMAJMUNPRASESVINJAVOpozz
расејан Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 (edited) Освежено.Него... додао сам још три речи приде: свињац, јазбина, брлог, које описују неуредан стан.Јер ми не упућујемо погрде само особама, него погрдно описујемо и њихове ствари - станове, возила.Стање по попису: 520 одредница.пјаф(тм): додао шклопоцију, скаламерију, стихоклепца, мазало и још два - са овим проширењима на занимања и уређаје, 526. Edited June 10, 2009 by расејан
bus Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 ćumezkršinaćata (je l' to pogrdno?) baba seraInače, kad sam bio klinac, glavna uvreda za nečiji sat ili video igru je bila "Je l' to radi na jogurt?"
mammy two shoes Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 buvara - ofucan hotel ili bioskopštenara - hladna soba, makar bila u palatii još pogrda (mislim da nisu bile)vancagabizgača - bizgovljeva boja polovinadajguz
le petit nicolas Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 (edited) свињац...svinjac-kokosinjac :P ćata (je l' to pogrdno?) baba seraInače, kad sam bio klinac, glavna uvreda za nečiji sat ili video igru je bila "Je l' to radi na jogurt?"cata je... stanje duha baba sera je... zaposlenje sa stavom, ako nije dopunski izvor prihoda."jeltito radina mesecinu?"poz Edited June 10, 2009 by le petit nicolas
mobio Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Imam ja jedan pogrdan naziv koji nije na listi, ali ni u recnikugemalj - geak puta milion....
cedo Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 (edited) Za nekoga tko nishta ne zna obichno kazhem da je DRVO.edit: Vidim da ima gabor, a ja sam chesto za ruzhnu devojku koristio KRAMP (alat za kopanje).Ne vidim SMOR. Stalno se koristi na forumu. Edited June 11, 2009 by cedo
расејан Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Molim vas, pod hitno dodati PRČVARNICU. -_-Неће ући у списак, али да споменем... у комшилуку се отворила некаква као пицерија, а моја баба(тм), имајући прчварницу на уму, исповрти ПИЦВАРНИЦУ :)
cedo Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 (edited) Mrsomudjenje = PALAMUDJENJE.Mrsi(o)mud = PALAMUD.Nisam nikome rekao da je palamud (mrsi(o)mud), ali sam nekima rekao da palamude (mrsomude).edit: Nije moguce da nitko nije spomenuo karakternu osobinu: PICHKAedit: BLEBETALO Edited June 11, 2009 by cedo
bus Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 ПИЦВАРНИЦУKad bih predavao psiholingvistiku na srpskom, koristio bih ovaj primer za fonološe blendove. Al nejde.
Recommended Posts