Jump to content
IGNORED

Da li podržavate humano preseljenje Roma izvan gradskih sredina?

Аврам Гојић

Recommended Posts

U tekstu stoji da se Keba dobrano objašnjavao i pravdao Informeru povodom svog gesta, dočim na ovaj deo apsolutno niko nema zamerke niti se traži bilo kakvo pravdanje:

- Kažu da se romsko poreklo može videti po desnima ili po stopalima. Desni su malo modrije, a stopala su malo žuća. Da li smeš da se odlučiš za neke od te dve opcije večeras? – pitao je Amidžić poznatog pevača.

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Аврам Гојић

129

• Hella

113

• Indy

71

• Turnbull

66

au. ovo je jezivo ali bas jezivo i nemam odgovarajuce reci

dakle prvo malo merenja™ tek da se uspostave standardi za stopala™ i desni™

pa onda prinudna provera stopala™ i desni™

pa ko ne prodje test stopala™ i desni™ - zna se, odmah van gradskih zidina sa takvima

Edited by Pontijak

ne znam sta da kazem, ovo je meni najogavnija i najjezivija rasisticka predstava koja se pojavila na nasim medijima i to u formi sou biznisa™, sada mogu da zamislim kako bi to izgledalo u istoriji da je treci rajh odlucio da koristi televiziju kao propagandno sredstvo, vec se plasim da mogu da nas prepadaju mobilne teve ekipe na ulici i da zahtevaju da im pokazemo stopala™ i desni™

bas me interesuje da li ce reagovati zastitnkik gradjana, nevladin sektor posvecen pravima romskih zajednica, ne mogu da dodjem k sebi posle ove informacije. hajde da pitam forumase koji zive u evropi, mogu li da zamisle da se na njihovim tv kanalima pojavi ovakav primer za pokazivanjem stopala™ u svrhu dokazivanja nepripadanja romskom narodu sa sve eksplikacijama kako su stopala™ i desni™ dokaz etnicke pripadnosti. od rra ne ocekujem bilo kakvu reakciju

Edited by Pontijak

tako nekako. sreca nasa pa imamo erera da nas stiti od takvih stvari sa malih ekrana teve prijemnika

bas me interesuje da li ce reagovati zastitnkik gradjana, nevladin sektor posvecen pravima romskih zajednica

Видећемо од понедељка-уторка пошто је сутра "празник", па онда иде викенд. "Све је јасно и потпуно сте у праву, ал' празник..."

Тако да кад поново почну да раде институције Правоверне Џамахирије Србистана видећемо реакције.

@Pontijak

Rekao bih iz konteksta posta da ti nije jasna prva fotografija, ali nije vazno. Razumemo sta hoces da kazes.

Edited by Aion

znam kontekst prve fotografije jos od vremena studija pre iks decenija :) ali mi je bio sasvim upotrebljiva ta fotka za ono sto sam zeleo da kazem, jeste da su trazili dokaze o arijevskim stopalima™ i desnima™ u nepalu i tibetu u okviru himlerovih opsesija o etnogenezi arijevaca™ ali se kasnije ta praksa lepo razradila u pomenutom smeru merenja™ u svrhu detekcije nepozeljnih jer u rasnoj nauci™ mora da se zna neki red, prvo etnogeneza arijevaca a onda lepo klasikovanje karakteristika nearijevaca u cisto prakticne svrhe sve do one situacije kada su gradjani rajha morali da uzimaju potvrde o arijevstvu™ u odgovarajucim birokratskim institucijama sa sve preciznim uputstvima koja sve dokumenta treba da pribave tako da je na gradjanima bilo da dokazuju kakva su im stopala™ i desni™ a onda se sistem ubrzao pa se krenulo u detekciju nepozeljnih sa istorijski poznatim metodama i posledicama tih metoda u tzv. novoj evropi

Edited by Pontijak

izgleda da u francuskoj baš imaju problem sa suživotom :fantom:

Charity and human rights groups were furious last week when a leaked police memo called for the 'systematic eviction' of Roma from the centre of the city.

It followed the country's Prime Minister, Manuel Valls, saying that the travelling communities of mainly Romanians and Bulgarians 'cannot integrate' and should be deported.

A spokesman for Charity group Catholic Help described the note as a 'scandal', saying that it 'stigmatised a poor community' and amounted to 'racial profiling'- something which is illegal in secular France.

Read more: http://www.dailymail.co.uk/news/article-2609769/Caught-camera-Moment-brazen-cashpoint-thieves-swarm-middle-aged-tourist-near-Notre-Dame-cathedral-Paris-money.html#ixzz2zbgxXmrN

Edited by Hella