July 1, 201113 yr Sta mislis Dzou, ima li Hrvatska sanse protiv Amerike?Ja mislim da ne. Ovi ce bas da polete nakon silnih vezanih pobjeda do cetvrtfinala.
July 1, 201113 yr Zakaj ne? Amerikanci mi deluju bas neimpresivno po sastavu, a i po ono malo sto sam video. Mislim, ako govorimo o imanju sansi. Ja cenim da ce braca da se izduvaju negde na pola prvenstva.
July 1, 201113 yr Ne znam, mladji su, slabiji, umorniji ce biti do tad. Ni ostali mi ne djeluju previse impresivno, Litvanija moze da ih dobije sigurno, Rusija bi mozda mogla a od ostalih mrka kapa bojim se.
July 1, 201113 yr Author U najavi dvoboj divova Besovic vs Valanciunas u drugoj rundi.jbg, kad tu nije stefan nastic da ga proguta kao prosle godine :D
July 1, 201113 yr jbg, kad tu nije stefan nastic da ga proguta kao prosle godine :DKako ga je sačuvao jbt... Mada uz dobro organizovanu pomoć, ali opet.
July 2, 201113 yr Ouvr/andr na Cvetka danas?Cijenim 26.5bolje pitanje: ista stvar na besoviceh ribaundova. Edited July 2, 201113 yr by John_Malkovich
July 2, 201113 yr koje je ono takmicenje bilo prije 2g kad je kanter imao one svemirske brojke protiv Muslija (i svih ostalih)?u-16 ili u-18?
July 2, 201113 yr U 18 pre dve godine.Ono sto je primjetljivo s u-18 je to da postoji jedan jasan trend.onaj ko osovji MVP obicno bude draftovan visoko ili uglavnom 1:a runda. ali bas na u-18. Edited July 2, 201113 yr by John_Malkovich
July 2, 201113 yr da vrlo talentirana generacija rvatske.bez sarica ne mogu koreu dotuci.nema potrebe, isto tako su pukli prosle godine od Nemacke kada su obezbedili prvo mesto u grupi