Feindouno Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Sta mislis Dzou, ima li Hrvatska sanse protiv Amerike?Ja mislim da ne. Ovi ce bas da polete nakon silnih vezanih pobjeda do cetvrtfinala.
Joe D Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Zakaj ne? Amerikanci mi deluju bas neimpresivno po sastavu, a i po ono malo sto sam video. Mislim, ako govorimo o imanju sansi. Ja cenim da ce braca da se izduvaju negde na pola prvenstva.
Feindouno Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Ne znam, mladji su, slabiji, umorniji ce biti do tad. Ni ostali mi ne djeluju previse impresivno, Litvanija moze da ih dobije sigurno, Rusija bi mozda mogla a od ostalih mrka kapa bojim se.
Joe D Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Letonija - Australija prenos. Igra nesudjeno Partizanovo pojacanje Hadziomerovic.
Кристофер Лумумбо Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 U najavi dvoboj divova Besovic vs Valanciunas u drugoj rundi.jbg, kad tu nije stefan nastic da ga proguta kao prosle godine :D
Jose Raul Capablanca Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 jbg, kad tu nije stefan nastic da ga proguta kao prosle godine :DKako ga je sačuvao jbt... Mada uz dobro organizovanu pomoć, ali opet.
John_Malkovich Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 (edited) Ouvr/andr na Cvetka danas?Cijenim 26.5bolje pitanje: ista stvar na besoviceh ribaundova. Edited July 2, 2011 by John_Malkovich
John_Malkovich Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 koje je ono takmicenje bilo prije 2g kad je kanter imao one svemirske brojke protiv Muslija (i svih ostalih)?u-16 ili u-18?
John_Malkovich Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Musli nije ni mogao igrati u-16 prije dvi. mislio sam na u-18 i u-19 naravno.
John_Malkovich Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 (edited) U 18 pre dve godine.Ono sto je primjetljivo s u-18 je to da postoji jedan jasan trend.onaj ko osovji MVP obicno bude draftovan visoko ili uglavnom 1:a runda. ali bas na u-18. Edited July 2, 2011 by John_Malkovich
John_Malkovich Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 da vrlo talentirana generacija rvatske.bez sarica ne mogu koreu dotuci.
sekretar Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 da vrlo talentirana generacija rvatske.bez sarica ne mogu koreu dotuci.nema potrebe, isto tako su pukli prosle godine od Nemacke kada su obezbedili prvo mesto u grupi
Recommended Posts