Jump to content
IGNORED

mladje kategorije

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted

gde nadje ovaj post iz proslog zivota kada je palma govorio da se patriotizam ne sipa u traktor

• Haha 1
Posted

to je bio period kada sam isao da geldam nenada necu miljenovica uzivo. ulavnom su utakmice geldali roditelji i nas par zaljublenika u necine no look pasove. secam se da mi se njegova majka zalila da previse igra sony. mozda bi napravio bolu karijeru da je umesto sonya isao u teretanu. 

• +1 2
Posted

Mnogo sam voleo kad je došao kod nas. Slao njemu i Bogdanu poruke na fejsu, oni odgovarali.

• Haha 1
Posted

on je bese imao neki cudan nasledni sindrom, valjda mu je i cale imao? sprecavalo ga je da ojaca, nabaci masu, tako nesto

Posted (edited)

U reprezentacijama italije,nemacke i spanije 40% rostera su igraci poreklom iz afrike, ne mogu nasi igraci da se ravnopravno takmice sa takvim ekipama u ovom kadetskom uzrastu. Oni su fizickim razvojem vec daleko ispred nasih igraca.

Edited by Micko8
  • +1 1
Posted

Sve podleže progresu i evoluciji, samo ne navijanje litvanskih navijača. 

Posted

Moralo je ovo da ode na desetak. Iako loše izgledaju ovi litvanski bacači kugle, počeće da ubacuju kad tad. 

Srzen kao Kukoč. 

Posted

Gazimo litvaniju trenutno, blizu smo plasmana na u17 SP sledece godine.

Posted
9 minutes ago, Micko8 said:

Gazimo litvaniju trenutno, blizu smo plasmana na u17 SP sledece godine.

Ti si čovek koncept, treba te izučavati. Da kažeš da je zemlja okrugla postala bi ravna ploča. 

• Haha 1
Posted (edited)
25 minutes ago, kralj said:

Ti si čovek koncept, treba te izučavati. Da kažeš da je zemlja okrugla postala bi ravna ploča. 

A sta sam pogresno rekao, vodili smo sa plus 12 u tom trenutku " genijalcu":rolleyes: Vodis citavu utakmicu i sklepaju te u polsednja 4 minuta utakmice. Velika sansa je propustena da se plasiraju na SP. Krelac od trenera vadi igrace iz igre kao da vodi hokejasku reprezentaciju, plus nepostojeci skok u odbrani , litvanci su takodje nista posebno.  Barem je ostvaren primarni cilja, opstanak u elitnom takmicenju.

Edited by Micko8
Posted

Ti si pola čovek pola minus ispred zagrade. :fantom: