Jump to content

mladje kategorije

Featured Replies

kao sto rekoh i pre neki dan ne znam o ovoj temi nista, ali zar ovi brojni prelasci, pa u nekim slucajevima i 20godisnjaka sa sezonama seniorske kosarke iza sebe jasno ne potvrdjuju ovo sto kojot pise?

• Author
27 minutes ago, omiljeni said:

pa 23 škole je malo škola. koliko ima div1 programa u košarci? preko 350? 7 škola koje nemaju 100+k igrača je ipak poslalo svoje ljude na eurobasket da gledaju i recruituju igrače. verovatno se tu evropljani posmatraju kao bigger bang for your bucks opcija i onda i manji programi pokušavaju da se ogrebu za neki talenat.

ja sam razgovarao sa 30ak skola, odnosno sa trenerima koje znam godinama, a na samom turniru je bilo 150-200 trenera sa raznih unverziteta. te skole koje nemaju 100k salju svoje ljude na turnirima vec 20 godina, regrutovali su oni igrace i kada nije bilo para. da ne sirimo ovu raspravu, ovo sto ti ja govorim je onako kako stvari funkcionisu.  

Edited by Кристофер Лумумбо

Србију ће на Европском првенству у главном граду Северне Македоније престављати следећи играчи: Ђорђе Шекуларац, Огњен Срзентић, Андреј Бјелић, Василије Стојић, Александар Гољовић, Филип Раичевић, Василије Јовановић, Петар Радовић, Стефан Марјановић, Дарис Сијарић, Вук Зелић и Петар Остојић

Ovde ako opstanemo u Diviziji A ce biti veliki podvig. Poveli su ovog Sijarica skracenog centra , koji relano nema pojma a izbacili su Stojkovica i Pavlovica koji imaju perspektivu u seniorskoj kosarci  :isuse:

Edited by Micko8

Gde je Danilović?

U kancelariji, kvari savez u pauzama između linija :yawn2: 

• Author

Pise NIL agent, sto i jeste, ali je on zapravo kosarkaski agent iz agencije Octagon.

Otac mu imigrant iz Gane, bio velika zvezda kao kecer u Argentini.

4 hours ago, Milošica said:

Gde je Danilović?

Nije prosao rez valjda. Ugrabili smo crnogorcima nekog centra Ostojica preko 210cm, igrao je za njihovu pionirsku selekciju prosle godine, ne znam da li valja cemu , videcemo na samom turniru . Njemu nisu pravili nikakve probeleme iz njihovog saveza a Vukovic ni dan danas ne moze da nastupi za nasu reprezentaciju iako im je sopstio da za crnogorsku nikada nece igrati.

Edited by Micko8

4 hours ago, Micko8 said:

Ovde ako opstanemo u Diviziji A ce biti veliki podvig. Poveli su ovog Sijarica skracenog centra , koji relano nema pojma a izbacili su Stojkovica i Pavlovica koji imaju perspektivu u seniorskoj kosarci  :isuse:

jel goljovic sin miljana goljovica?

Jeste njegov sin.

6 minutes ago, Micko8 said:

Jeste njegov sin.

ee to mi je stari drug.

skidao se cak i za partizan. igrao dugo za pivovarnu lasko.

cak igrao i evroligi.

odakle je krenuo i sa koliko je poceo da trenira kosarku imao je lepu karijeru.

bio jw zgoljav ali lepu ruku i neki prirodni talenat za prostor.

vidim pratis mladunce, kakav mu je sin? ozbiljna prica ili?

Najavljen je kao veliki talenat, bila je opcija da bira izmedju nas i slovenaca izabrao je nasu reprezentaciju. U Partizanu igra toplo hladno, pokaze nesto od talenta ali do sada nedorecen i u senci Save Drezgica koji je glavni igrac u kadetskoj i juniorskoj ekipi Partizana. Vidim da je dosta izrastao u poslednjih  godinu dana,  pise 195cm na fibinoj stranci a bio je  na oko 185 cm prosle godine.

On 3. 8. 2023. at 0:54, pbg12345 said:

@Блок_64ako nije isuvise direktno pitanje, jel junior ostaje u somboru i kako si zadovoljan kako je sve to izgledalo prosle sezone?

i kad smo vec tu :D jel znas status stanojevicevog sina (onog iz jokera)?

Ostaje u Somboru i on i Stanojevic (Aleksa se zove).9 Avgusta im pocinju pripreme.Njih dvojca ce pored juniora neke treninge imati i sa seniorima,sada da li ce ih skidati za utakmice ili ne videcemo.