April 29, 20231 yr Lepo igra Kostic, definitivno najtalentovaniji igrac mladjih kategorija CZ posle Topica.
April 30, 20231 yr jel prati neko kadetski turnir? vidim da je borac ispao od mege u polufinalu vodili 46:30 pred kraj trece i onda se raspali potpuno
April 30, 20231 yr Gledao sam ja utakmicu. Mega zategla u odbrani pred kraj trece cetvrtine, Siby od stotinu ljeta zakljucao reket, hvatao lopte u napadu, Mega poceala da pogadja suteve. Ocekivan ishod posto je Mega i u 17 ligi ubedljivo najbolja ekipa.
April 30, 20231 yr Eric,Stojic, Bjelic i Ivkovic deluju kao najbolji igraci u ekipi , gledajuci ceo trurnir. Videcemo , zavisi dosta od toga da li ce jos rasti , neki od njih bi bas profitirali od dodatnih centimetara .
April 30, 20231 yr 6 hours ago, pbg12345 said: jel prati neko kadetski turnir? Cuj jel pratio. Isprato sve moguce
May 1, 20231 yr Mega uzela turnir. Favoriti su i na preostala dva. Svrgnuo je Misko vecite u mladjim kategorijama.
May 3, 20231 yr Ova debela bitanga ozonuje rasizmom a pun je ESPN takvih nakaza Edited May 3, 20231 yr by Micko8
May 7, 20231 yr milijasevic definitvno presao u spartak mislio sam da je to samo za superligu, ali vidim na sajtu kss da je potpisao ugovor sa spartakom pomalo iznenadjujuce sledece sezone derbi kls ujedno i derbi severne backe joker spartak
May 7, 20231 yr tri najjaca kls tima bice iz vojvodine - joker, spartak i vojvodina. ali tesko ce u aba po ovom sistemu takmicenja Edited May 7, 20231 yr by Nikodije
May 7, 20231 yr da, vojvodinu namerno nisam spomenuo jer kod njih se nikad ne zna previse puta su se pojavljivali i nestajali ne znam koja je sad ekipa na celu kluba, kolko se secam "kosarkaska je prica" nije neka instant varijanta i tu sad dolazimo do onog starog problema ti klubovi koliko god ulagali, napredovali u jednom trenutku moraju preskociti takmace koji u najblazem obliku receno imaju odredjenu privilegiju Edited May 7, 20231 yr by pbg12345
May 7, 20231 yr Očekujem da neko iz Vojvodine kroz koju godinu upadne u ABA. Edited May 7, 20231 yr by Milošica
May 7, 20231 yr 7 minutes ago, pbg12345 said: da, vojvodinu namerno nisam spomenuo jer kod njih se nikad ne zna previse puta su se pojavljivali i nestajali ne znam koja je sad ekipa na celu kluba, kolko se secam "kosarkaska je prica" nije neka instant varijanta i tu sad dolazimo do onog starog problema ti klubovi koliko god ulagali, napredovali u jednom trenutku moraju preskociti takmace koji u najblazem obliku receno imaju odredjenu privilegiju vosi je mts postao sponzor, pa se moze reci da su postali ozbiljan drzavni projekat. mozda zbog njih promene pravilo da ne moze vise od 5 srpskih klubova u aba, zbog zlatibora nisu hteli