theanswer Posted July 7, 2021 Posted July 7, 2021 Svega je bilo u ovoj utakmici, samo za 30 sekundi može da se napiše sastav, razmišljam se izmedju nekorišćenja faula na probojanju iz ugla gde onda japanac ne da čist zicer nego vadi na šut za 3p, nemogućnosti da ubacimo loptu u igru because of reasons iako je pas oba puta bio otvoren. Ipak je pobeda što na 5 sekundi do kraja Petrović nije u stavu nego ležerno šeta dopušta prvi pas igraču kao da je treći minut utakmice, kasni za njim jedno metar, dva i onda ne stigne da napravi faul koji cela hala traži od njega.
Micko8 Posted July 7, 2021 Posted July 7, 2021 Djurisic nula minuta, ne znam po kojem osnovu je Lukic izabran da vodi ovu selekciju, covek koliko znam nikada nije radio ni sa jednom mladjom selekcijom
Micko8 Posted July 7, 2021 Posted July 7, 2021 Sumnjam da je neka povreda, imao je samo neku posekotinu na ruci na utakmici sa Letonijom a pre te utakmice je disciplinovan od strane Lukica, ne bi me zacudilo da je opet glumio strogocu nad njim.
Joe D Posted July 7, 2021 Posted July 7, 2021 argentina protivnik u petak, raspored ne znam, ali bice sve utakmice na sporklubu.
theanswer Posted July 9, 2021 Posted July 9, 2021 ima na sk2 koji treći faul nimbhardu sude... šta sudi ova riba što je nama svirala protiv španije ona 2 bacanja za njih, sad odjednom sudi faul na zemlji u 10x čistijoj situaciji za 2 bacanja... lu di lo
Joe D Posted July 9, 2021 Posted July 9, 2021 ako neko nadje neki stream za litvanija-francuska nek udeli
omiljeni Posted July 9, 2021 Posted July 9, 2021 10 minutes ago, Joe D said: ako neko nadje neki stream za litvanija-francuska nek udeli imaš na sk2 prenos evo neki stream koji mi je google izbacio: http://www.messitv.net/2019/08/sport-klub-2-hd-sk2.html
Joe D Posted July 9, 2021 Posted July 9, 2021 (edited) znam da ima na sk prenos radi ovo dobro, hvala edit: mada zvuk ne prati sliku Edited July 9, 2021 by Joe D
Recommended Posts