harper lee Posted July 19, 2016 Posted July 19, 2016 Neverovatno je da mi jedno polaganje i zicer ne mozemo da ubacimo, bacamo lopte prema kosu kao krompire.
harper lee Posted July 19, 2016 Posted July 19, 2016 Muceni Radovanovic je promasio i zakucavanje, iz punog zaleta nije uspeo da dobaci visinu.
harper lee Posted July 19, 2016 Posted July 19, 2016 Bućan, valjda. Kreten. Jebo ga Radovanovic. Na kraju pobedismo nicim izazvani.
kobni zelaya Posted July 19, 2016 Posted July 19, 2016 Dobismo nekako, mada nam to i ne odgovara baš, jer idemo na Tursku u četvrtfinalu, ako dotle dođemo (prvo poraženi iz meča Italija - Švedska). Nemamo baš bog zna čemu da se nadamo.
harper lee Posted July 19, 2016 Posted July 19, 2016 Dobismo nekako, mada nam to i ne odgovara baš, jer idemo na Tursku u četvrtfinalu, ako dotle dođemo (prvo poraženi iz meča Italija - Švedska). Nemamo baš bog zna čemu da se nadamo. Ma, neka se izigraju klinci pa kuci na odmor, nema ovde kvaliteta za bilo kakav zapazen rezultat.
theanswer Posted July 20, 2016 Posted July 20, 2016 vanja marinković u epizodi kako promašiti namerno slobodno bacanje gađa od tablu i promaši obruč
harper lee Posted July 20, 2016 Posted July 20, 2016 Niko nije gledao protiv Italije? I bolje. Ja odustao posle onog jucerasnjeg hrkljusha protiv Slovenije. Kad se samo setim da su prosle godine u ovoj U 20 ekipi igrali Guduric, Zagorac, Tejic, Davidovac,... :(
KennyDalglish Posted July 21, 2016 Posted July 21, 2016 Upravni odbor KSS odlucio da juniorska reprezentacija Srbije ne putuje na EP u Tursku #kss https://t.co/XaEwd0Gs7C Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
harper lee Posted July 22, 2016 Posted July 22, 2016 Omlatismo Francuze na U 20 u utesnoj grupi. Bar jednu utakmicu smo izgledali sasvim pristojno u vecem delu.
darkonet Posted July 22, 2016 Posted July 22, 2016 (edited) izgledali smo mi pristojno protiv Italije 3 cetvrtine ali je usledio totalni raspad u cetvrtoj, gori nego onaj protiv Slovenaca Edited July 22, 2016 by darkonet
Recommended Posts