Jump to content
IGNORED

mladje kategorije

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted

Neverovatno je da mi jedno polaganje i zicer ne mozemo da ubacimo, bacamo lopte prema kosu kao krompire.

Posted

Muceni Radovanovic je promasio i zakucavanje, iz punog zaleta nije uspeo da dobaci visinu. :lolol:

Posted

Koja budala vodi ovu nasu reprezentaciju?

Posted

Bućan, valjda.

Kreten. Jebo ga Radovanovic. Na kraju pobedismo nicim izazvani.

Posted

Dobismo nekako, mada nam to i ne odgovara baš, jer idemo na Tursku u četvrtfinalu, ako dotle dođemo (prvo poraženi iz meča Italija - Švedska). Nemamo baš bog zna čemu da se nadamo.

Posted

Dobismo nekako, mada nam to i ne odgovara baš, jer idemo na Tursku u četvrtfinalu, ako dotle dođemo (prvo poraženi iz meča Italija - Švedska). Nemamo baš bog zna čemu da se nadamo.

Ma, neka se izigraju klinci pa kuci na odmor, nema ovde kvaliteta za bilo kakav zapazen rezultat.

Posted

vanja marinković u epizodi kako promašiti namerno slobodno bacanje gađa od tablu i promaši obruč

Posted

Niko nije gledao protiv Italije? I bolje.

Posted

Niko nije gledao protiv Italije? I bolje.

Ja odustao posle onog jucerasnjeg hrkljusha protiv Slovenije. Kad se samo setim da su prosle godine u ovoj U 20 ekipi igrali Guduric, Zagorac, Tejic, Davidovac,... :(

Posted

Upravni odbor KSS odlucio da juniorska reprezentacija Srbije ne putuje na EP u Tursku #kss https://t.co/XaEwd0Gs7C

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Posted

Omlatismo Francuze na U 20 u utesnoj grupi. Bar jednu utakmicu smo izgledali sasvim pristojno u vecem delu.

Posted (edited)

izgledali smo mi pristojno protiv Italije 3 cetvrtine ali je usledio totalni raspad u cetvrtoj, gori nego onaj protiv Slovenaca

Edited by darkonet
  • 4 weeks later...
Posted

Ovi naši klinci u16 sve izgubili.