May 26, 20168 yr Author Uzasno poluvreme, aba/ kls igraci ne prave nikakvu razliku, sem borise u odbrani.
May 26, 20168 yr ne kapiram sta ljudi vide u vanji, decko 90% vremena deluje kao prosecan chucker. za 1 sutera bi morao imati mnogo bolje procente, cak i u ovom dobu.
May 26, 20168 yr užasan je vanja, imao je jedan potez na utakmici gde da ga ne znaš bi možda mogao reći e ovaj mali nije loš, ostalo.... u njegovu odbranu niko se živ ne izdvaja, ni kod zvezde simanić
May 26, 20168 yr vanja i borisa su uglavnom igrali "malo ja, malo vi" kosarku od kako sam se ukljucio, nijedan se nije proslavio. evo radanov malo zivnuo u drugom, vidi se da malac zna™. Edited May 26, 20168 yr by Calavera
May 26, 20168 yr raspade se cim sam ga pohvalio :( imace on problema kad protivnik stavi nizeg igraca na njega, prosto nije dovoljno brz.
May 26, 20168 yr Za 20 minuta pocinje verovatno najbolji f4 u poslednjih x godina. banovati kojota za ovu prevaru
May 26, 20168 yr Partizan je bio najbolji cele sezone, zasluzeni. E a zar nije prica da su coki i misko uzeli sve sto valja od klinaca?
May 26, 20168 yr E a zar nije prica da su coki i misko uzeli sve sto valja od klinaca? jesu, svu trojicu u srbiji koja nisu otpalili preko sa 15 godina.
May 26, 20168 yr Author Pa jesu uglavnom, imaju talentivanije pojedince, partizan ilje najbolje igrao. Partizanu su falils i dva igraca iz prve petorke. Vecih kamenjara od igraca zvezde u zivotu nisam vidro.