kobni zelaya Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 Meni radi, s tim što ja gledam preko gom plejera.
harper lee Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 Meni radi, s tim što ja gledam preko gom plejera. Jebo im ja mater, a taman se resilo ono zajebavanje sa zvukom.
djuras Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 meni isto nije radilo danas, nece da se otvori vlc uopste iz web tv-a
Joe D Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 meni radi web tv, malo secka ali podnosljivo. zna li neko kad je finale?
harper lee Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 (edited) meni radi web tv, malo secka ali podnosljivo. zna li neko kad je finale? Valjda u 21 h, ipak. Edited February 28, 2016 by harper
Joe D Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 sta pocini aleksa stepanovic cedeviti. gotivnu ekipu imaju spursi, mada smo ih vec samarali pa sam navijao za cedevitu da bude zanimljivije u finalu.
Кристофер Лумумбо Posted February 28, 2016 Author Posted February 28, 2016 Femmerling je u Albi, Demond Greene je pomocnik u Bayernu... Da bre, u albi, video sam da nosi njihovu trenerku, ali su mi svi nemacki timovi isti.
Кристофер Лумумбо Posted February 28, 2016 Author Posted February 28, 2016 sta pocini aleksa stepanovic cedeviti. gotivnu ekipu imaju spursi, mada smo ih vec samarali pa sam navijao za cedevitu da bude zanimljivije u finalu. Nibak najozbiljnije radi na jugu srbije. Stepsnovic im je najboli igrac, rutinski bi se plasirali u top 8 da je ostao.
katamaran Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 meni isto nije radilo danas, nece da se otvori vlc uopste iz web tv-a Probaj da reinstaliras vlc
Djolle Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 Nibak najozbiljnije radi na jugu srbije. Stepsnovic im je najboli igrac, rutinski bi se plasirali u top 8 da je ostao.:) baš sam hteo da pitam da li je to taj stepanović. Sad igra za sarajevo? Sent from my G630-U20 using Tapatalk
Кристофер Лумумбо Posted February 28, 2016 Author Posted February 28, 2016 :) baš sam hteo da pitam da li je to taj stepanović. Sad igra za sarajevo? Sent from my G630-U20 using Tapatalk da, to je taj, otisao je kada se nibak kvalifikovao za jedinstvenu juniorsku ligu. gledao sam ga juce, bas lepo izgleda.
stoutspectacledbold-head Posted April 5, 2016 Posted April 5, 2016 Od cetvrtka je do subote, ali ko sa kime i koja satnica, e to vec nemam pojma :D , ali, najverovatnije, samo cu u petak biti u prilici da pogledam stogod: http://newbasketballgeneration.com/event/u16-zrenjanin-basketball-cup/
bradilko Posted April 6, 2016 Posted April 6, 2016 (edited) Od cetvrtka je do subote, ali ko sa kime i koja satnica, e to vec nemam pojma :D , ali, najverovatnije, samo cu u petak biti u prilici da pogledam stogod: http://newbasketballgeneration.com/event/u16-zrenjanin-basketball-cup/ ide onaj mali moj komso trenutacno iz barcelone,nikola zizic, u usa, na neki mamojebni skup sveckih talenata a ima burazera koji ce biti jos veca zver od njega.ovaj mali stariji je dobrica.predobar.al zato brat mu je jedna mala ponosna zivotinjka Edited April 6, 2016 by bradilko
stoutspectacledbold-head Posted April 7, 2016 Posted April 7, 2016 @bradiko Gde je taj mladji trenutno? Inace, evo rasporeda, ko sa kime i kada: http://www.sportinfo.rs/2016/03/19/raspored-svih-utakmica/
Recommended Posts