Jump to content

mladje kategorije

Featured Replies

aha, igraju zajedno, nisam znao to. Vidim da i Pecarski dominira po brojkama, kako on deluje?

ovde valjda imaju prenosi, sad vidim http://www.tbftv.org/

• Replies 6.5k
  • Views 489.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Блок_64
    Блок_64

Da i mi Markovici malo se pohvalimo       

• Gledam ovaj studio posle finala i ponovo mi se vraca jedna davna misao koju sam pokusao da potisnem, a posto to ne mogu moram je podeliti sa vama. Jurisevic mi izgleda kao neko posle cijeg izlask

• Блок_64
    Блок_64

Malo da se pohvalim   U pobedi Jokera protiv dinamika na vrucem gostujucem terenu Markovic 47 poena   https://lige.kss.rs/mladje-kategorije-kss/roda-jls/     Ako n

Posted Images

Pecarski ima dosta skilla i talenta, ali su mu pokreti i motorika na momente horor. Mogu da vidim da ga ogranici u seniorskoj konkurenciji ako ne popravi drasticno.

Balsa Koprivica ne moze da igra za  mladje selekcije ? Po pricama nekih trenera (samo pice bez salate), on je neki zesci talenat sa neverovatnim fizickim predispozicijama ...

Edited by Geo

Moze da igra, sto ne be bi mogao. Osim sto ide u srednju skolu u Americi, pa ne moze bas da tek tako da uskladi obaveze.

Na to sam i mislio, da se fokusirao samo na Ameriku i da nema u planu dolazak na okupljanja mladjih selekcija ...

to ne bih znao stvarno. ali svakako nema nikakve logike da dolazi na drugi kontinent u sred februara na mesec dana. ne mora da znaci da nece moci na leto. 

• 4 weeks later...
  • Author

Arena ce prenositi ovaj evroligin turnir. bice zanimljivo, najavljen je dolazak muse.

Ja hocu sledecu da gledam u 18 h. Ima li ko stream please?

Campara bosanski stef kari

jebote, dje nadjose ovu 15-icu

Kakav igrač je mlađi Rebić?

Primetio sam ga u Pioniru tokom ove sezone, klinci iz mlađih kategorija brišu parket, pa iskoriste slobodno vreme pre utakmice i tokom poluvremenu da prangijaju trojke. Mali ima baš lep i mekan šut, ali ga nikada nisam gledao na nekom meču.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Mladji Rebic je preslikani stariji Rebic. Ne znam da li sam ikad video dva brata koji toliko lice. A cini mi se da su i kosarkaski preslikani, ne samo fizicki.

Dzanan Musa na dve utakmice prosecno 30,5 poena, 9,5 asistencija,  8,5 skokova  :D

Nije ovo adekvatna konkurencija za njega.

Nas Borisa standardno izgleda kao da ga je neko mukom naterao da igra kosarku. A deluje da bi mogao da kos svaki napad.

• Author

Aj neka neko napise radpored danasnji