February 2, 20169 yr aha, igraju zajedno, nisam znao to. Vidim da i Pecarski dominira po brojkama, kako on deluje? ovde valjda imaju prenosi, sad vidim http://www.tbftv.org/
February 2, 20169 yr Pecarski ima dosta skilla i talenta, ali su mu pokreti i motorika na momente horor. Mogu da vidim da ga ogranici u seniorskoj konkurenciji ako ne popravi drasticno.
February 3, 20169 yr Balsa Koprivica ne moze da igra za mladje selekcije ? Po pricama nekih trenera (samo pice bez salate), on je neki zesci talenat sa neverovatnim fizickim predispozicijama ... Edited February 3, 20169 yr by Geo
February 3, 20169 yr Moze da igra, sto ne be bi mogao. Osim sto ide u srednju skolu u Americi, pa ne moze bas da tek tako da uskladi obaveze.
February 3, 20169 yr Na to sam i mislio, da se fokusirao samo na Ameriku i da nema u planu dolazak na okupljanja mladjih selekcija ...
February 3, 20169 yr to ne bih znao stvarno. ali svakako nema nikakve logike da dolazi na drugi kontinent u sred februara na mesec dana. ne mora da znaci da nece moci na leto.
February 25, 20169 yr Author Arena ce prenositi ovaj evroligin turnir. bice zanimljivo, najavljen je dolazak muse.
February 26, 20169 yr http://www.adidasngt.com/u18/game-center/games/showgame?gamecode=1&seasoncode=JTB15 Da dozivim jednom da nam neka ekipa ovako izdominira u bananama. Jel gledao neko? In adr njuz, Musa 37p 9sk 8as za 36 minuta.
February 27, 20169 yr Kakav igrač je mlađi Rebić? Primetio sam ga u Pioniru tokom ove sezone, klinci iz mlađih kategorija brišu parket, pa iskoriste slobodno vreme pre utakmice i tokom poluvremenu da prangijaju trojke. Mali ima baš lep i mekan šut, ali ga nikada nisam gledao na nekom meču. Sent from my SM-G900F using Tapatalk
February 27, 20169 yr Mladji Rebic je preslikani stariji Rebic. Ne znam da li sam ikad video dva brata koji toliko lice. A cini mi se da su i kosarkaski preslikani, ne samo fizicki. Dzanan Musa na dve utakmice prosecno 30,5 poena, 9,5 asistencija, 8,5 skokova :D
February 27, 20169 yr Nije ovo adekvatna konkurencija za njega. Nas Borisa standardno izgleda kao da ga je neko mukom naterao da igra kosarku. A deluje da bi mogao da kos svaki napad.