spaceploitator Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 aha, igraju zajedno, nisam znao to. Vidim da i Pecarski dominira po brojkama, kako on deluje? ovde valjda imaju prenosi, sad vidim http://www.tbftv.org/
Joe D Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 Pecarski ima dosta skilla i talenta, ali su mu pokreti i motorika na momente horor. Mogu da vidim da ga ogranici u seniorskoj konkurenciji ako ne popravi drasticno.
Geo Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 (edited) Balsa Koprivica ne moze da igra za mladje selekcije ? Po pricama nekih trenera (samo pice bez salate), on je neki zesci talenat sa neverovatnim fizickim predispozicijama ... Edited February 3, 2016 by Geo
Joe D Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 Moze da igra, sto ne be bi mogao. Osim sto ide u srednju skolu u Americi, pa ne moze bas da tek tako da uskladi obaveze.
Geo Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 Na to sam i mislio, da se fokusirao samo na Ameriku i da nema u planu dolazak na okupljanja mladjih selekcija ...
Joe D Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 to ne bih znao stvarno. ali svakako nema nikakve logike da dolazi na drugi kontinent u sred februara na mesec dana. ne mora da znaci da nece moci na leto.
Кристофер Лумумбо Posted February 25, 2016 Author Posted February 25, 2016 Arena ce prenositi ovaj evroligin turnir. bice zanimljivo, najavljen je dolazak muse.
spaceploitator Posted February 26, 2016 Posted February 26, 2016 http://www.adidasngt.com/u18/game-center/games/showgame?gamecode=1&seasoncode=JTB15 Da dozivim jednom da nam neka ekipa ovako izdominira u bananama. Jel gledao neko? In adr njuz, Musa 37p 9sk 8as za 36 minuta.
hepek Posted February 26, 2016 Posted February 26, 2016 Ja hocu sledecu da gledam u 18 h. Ima li ko stream please?
Segundo Posted February 27, 2016 Posted February 27, 2016 Kakav igrač je mlađi Rebić? Primetio sam ga u Pioniru tokom ove sezone, klinci iz mlađih kategorija brišu parket, pa iskoriste slobodno vreme pre utakmice i tokom poluvremenu da prangijaju trojke. Mali ima baš lep i mekan šut, ali ga nikada nisam gledao na nekom meču. Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Nikodije Posted February 27, 2016 Posted February 27, 2016 Mladji Rebic je preslikani stariji Rebic. Ne znam da li sam ikad video dva brata koji toliko lice. A cini mi se da su i kosarkaski preslikani, ne samo fizicki. Dzanan Musa na dve utakmice prosecno 30,5 poena, 9,5 asistencija, 8,5 skokova :D
Joe D Posted February 27, 2016 Posted February 27, 2016 Nije ovo adekvatna konkurencija za njega. Nas Borisa standardno izgleda kao da ga je neko mukom naterao da igra kosarku. A deluje da bi mogao da kos svaki napad.
Кристофер Лумумбо Posted February 27, 2016 Author Posted February 27, 2016 Aj neka neko napise radpored danasnji
Recommended Posts