May 8, 20222 yr Pratio sam na preskoke, ali dopao mi se uz Milijasevica za to kratko vreme Stefanovic iz Dinamika(plej, sestica). Dosta inteligentan igrac. Curcici su dobro odigrali, ali nesto mi se ne dopadaju. Edited May 8, 20222 yr by Milošica
May 8, 20222 yr Nema tu mnogo materijala za neki visoki nivo seniorske kosarke , eventualno Milijasevic a i on je limitiran visinom i veoma skromnim atletskim mogucnostima, plus zarobljen izmedju pozicija . Crvena Zvezda i Partizan imaju nekoliko igraca koji mogu necemu da se nadaju uz naporan i kvalitetan rad , ovo otalo je plac majke bozije . Edited May 8, 20222 yr by Micko8
May 8, 20222 yr 2 hours ago, pbg12345 said: Jel A sto? Eto, tako mislim @Joe D Sta mislis o Curcicima i Milijasevicu? Edited May 8, 20222 yr by Milošica
May 12, 20222 yr Koliko im je tesko sto je Jokic pobedio, sada bi opet da menjaju pravila glasanja Nadam se da ce im se usrati na paradu i sledece sezone.
May 13, 20222 yr 6 minutes ago, rock bob said: koji curcic igra ovu kadetsku? onaj mrsaviji, nosio je 11 u juniorima? Mladji igra. Stariji je junior 2004.
May 13, 20222 yr 2 hours ago, rock bob said: koji curcic igra ovu kadetsku? onaj mrsaviji, nosio je 11 u juniorima? taj da vidim da se matija milosevic oporavio i igrao protiv sloge to je dosta bitno ya borac
May 13, 20222 yr Bacih pogled na pionirski za devojčice, igra Partizan, al se pegla zona sve u 16. Dobar način da se razvije igrač nema šta™. Kod devojčica odlukom Marine je ukinuta zabrana pre par godina.