katamaran Posted September 25, 2015 Posted September 25, 2015 (edited) Da ne bi tvitera nikad mi ne bi palo na pamet grilovanje fete http://www.coolinarika.com/recept/pecena-feta/ mora da se proba. Edited September 25, 2015 by katamaran
aram Posted September 25, 2015 Posted September 25, 2015 super je, bude kremast unutra a zacinjen spolja. ali gledaj da bude bite-size, lako se raspada inace.
Frank Pembleton Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 nadjoh neka juneca rebra dosta mesnata ajd predlazite sta da radim sa tim...Ne pada mi nista novo na pamet....
MayDay Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 Banate, jesi pravio kod kuće xiao long bao? Ili bilo ko drugi? :D Imam ludački krejving od jutros.
banatjanin Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 (edited) nisam, a morao sa i da guglam da vidim šta je izgleda nešto poput đao - ce knedli đao - ce imaš kod Kineza u bloku, na dva mesta (jedna od radnji na terasi koja gelda na J. gagarina, i u lokalu koji se nalazi na prvom spratu starog dela, poslednji ćošak, recimo da bukvalno gleda ka novom mostu, dakle samo čelo zgrade). ali nisu nešto na oba mesta. oni to imaju zamrznuto, pa sam ubace u supu i prokuvaju Edited October 18, 2015 by banatjanin
MayDay Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 Ma svinjske dim sum. Ja ću to sama da napravim from scratch (nakon researcha na internetu) kad mi stignu bamboo posude sa ali expressa, pa ću da vam prenesem znanje. :D
aram Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 ajd, al u sitna crevca, nista numem od tih kineza da pravim
beta Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 nije teško ali ti treba bamboo steamer i malo vremena. poslednji put kada sam jela dim sum, pravila se pametna pa štapićem kilavo uhvatila dumpling koji je šljusnuo u posudu sa soja sosom.
MayDay Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 Ovakve će da mi budu! Ove žute čili i ove crne sa tartufima u drugoj iteraciji!
Frank Pembleton Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 Jel bese onaj brka Gladic sa PTC imao neki recept lokalizovan taj dimsum?
banatjanin Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 brka nomad, folirant iz Araca, sela pored Zrenjanina. istina, meni simpatičan folirant, ali koji zaista ne zna ništa o kuvanju i hrani
renne Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 Ali neverovatno je to kako se vidi dok kao priprema kako nema veze sa životom, samo videti kako drži nož u ruci
beta Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 ...ali je fotogeničan i lepo vaspitan. slažem se, nema pojma o kuvanju
Recommended Posts