Jump to content

Recepti, kulinarski trikovi i omiljena jela - borba protiv gladi

Featured Replies

Da ne bi tvitera nikad mi ne bi palo na pamet grilovanje fete

http://www.coolinarika.com/recept/pecena-feta/

mora da se proba.

Edited by katamaran

super je, bude kremast unutra a zacinjen spolja. ali gledaj da bude bite-size, lako se raspada inace.

• 2 weeks later...

nadjoh neka juneca rebra dosta mesnata ajd predlazite sta da radim sa tim...Ne pada mi nista novo na pamet....

• 2 weeks later...

Banate, jesi pravio kod kuće xiao long bao? Ili bilo ko drugi? :D Imam ludački krejving od jutros.

nisam, a morao sa i da guglam da vidim šta je :lolol:

izgleda nešto poput đao - ce knedli

đao - ce imaš kod Kineza u bloku, na dva mesta (jedna od radnji na terasi koja gelda na J. gagarina,  i u lokalu koji se nalazi na prvom spratu starog dela, poslednji ćošak, recimo da bukvalno gleda ka novom mostu, dakle samo čelo zgrade). ali nisu nešto na oba mesta. oni to imaju  zamrznuto, pa sam ubace u supu i prokuvaju

Edited by banatjanin

Ma svinjske dim sum. Ja ću to sama da napravim from scratch (nakon researcha na internetu) kad mi stignu bamboo posude sa ali expressa, pa ću da vam prenesem znanje. :D

ajd, al u sitna crevca, nista numem od tih kineza da pravim

nije teško ali ti treba bamboo steamer i malo vremena.

poslednji put kada sam jela dim sum, pravila se pametna pa štapićem kilavo uhvatila dumpling koji je

šljusnuo u posudu sa soja sosom.

Ovakve će da mi budu! Ove žute čili i ove crne sa tartufima u drugoj iteraciji!

2duf6et.jpg

Jel bese onaj brka Gladic sa PTC imao neki recept lokalizovan taj dimsum?

jeste, baozi.

brka nomad, foliranat iz bloka 45

brka nomad, folirant iz Araca, sela pored Zrenjanina. istina, meni simpatičan folirant, ali koji zaista ne zna ništa o kuvanju i hrani

Ali neverovatno je to kako se vidi dok kao priprema kako nema veze sa životom, samo videti kako drži nož u ruci

...ali je fotogeničan i lepo vaspitan. slažem se, nema pojma o kuvanju :lol: