September 25, 20159 yr Da ne bi tvitera nikad mi ne bi palo na pamet grilovanje fete http://www.coolinarika.com/recept/pecena-feta/ mora da se proba. Edited September 25, 20159 yr by katamaran
September 25, 20159 yr super je, bude kremast unutra a zacinjen spolja. ali gledaj da bude bite-size, lako se raspada inace.
October 6, 20159 yr nadjoh neka juneca rebra dosta mesnata ajd predlazite sta da radim sa tim...Ne pada mi nista novo na pamet....
October 18, 20159 yr Banate, jesi pravio kod kuće xiao long bao? Ili bilo ko drugi? :D Imam ludački krejving od jutros.
October 18, 20159 yr nisam, a morao sa i da guglam da vidim šta je izgleda nešto poput đao - ce knedli đao - ce imaš kod Kineza u bloku, na dva mesta (jedna od radnji na terasi koja gelda na J. gagarina, i u lokalu koji se nalazi na prvom spratu starog dela, poslednji ćošak, recimo da bukvalno gleda ka novom mostu, dakle samo čelo zgrade). ali nisu nešto na oba mesta. oni to imaju zamrznuto, pa sam ubace u supu i prokuvaju Edited October 18, 20159 yr by banatjanin
October 18, 20159 yr Ma svinjske dim sum. Ja ću to sama da napravim from scratch (nakon researcha na internetu) kad mi stignu bamboo posude sa ali expressa, pa ću da vam prenesem znanje. :D
October 18, 20159 yr nije teško ali ti treba bamboo steamer i malo vremena. poslednji put kada sam jela dim sum, pravila se pametna pa štapićem kilavo uhvatila dumpling koji je šljusnuo u posudu sa soja sosom.
October 18, 20159 yr brka nomad, folirant iz Araca, sela pored Zrenjanina. istina, meni simpatičan folirant, ali koji zaista ne zna ništa o kuvanju i hrani
October 18, 20159 yr Ali neverovatno je to kako se vidi dok kao priprema kako nema veze sa životom, samo videti kako drži nož u ruci