Jump to content
IGNORED

Parfemi

msmodesty

Recommended Posts

Posted
3 hours ago, Milošica said:

Zavlači nas Nikodije, to mu je verovatno dečko.

pišeš ko da je to sad pa nešto loše

Posted
Just now, Eleniko said:

pišeš ko da je to sad pa nešto loše

Taman posla.

• Hvala 1
  • 3 months later...
Posted
On 14. 6. 2024. at 10:24, Filozof manijak said:

Jel ima nekog ovde da ima lep/prijatan prirodni miris, i ne maskira se parfemima?

Kad se tuširaš, upotrebiš ovaj sapun od Maison du savon de Marseille, i mirišeš lepo ceo dan bez parfema:

51zt0A+2lZL._AC_UF1000,1000_QL80_.jpg

• +1 1
  • Hvala 2
Posted (edited)
1 hour ago, Tresko said:

Kad se tuširaš, upotrebiš ovaj sapun od Maison du savon de Marseille, i mirišeš lepo ceo dan bez parfema:

51zt0A+2lZL._AC_UF1000,1000_QL80_.jpg

Mislis li na ceo brend (vidim da ih ima u raznim mirisima) ili bas na ovaj sapun?

Edited by Moonwalker
Posted
5 minutes ago, Moonwalker said:

Mislis li na ceo brend (vidim da ih ima u raznim mirisima) ili bas na ovaj sapun?

Ceo brand je odličan, imaju razne mirise(meni se svidja i jagoda), ali ovaj zeleni-verbena je tako prijatan miris, i traje dugo. Nenapadan i jako prijatan. A sam sapun je vrhunskog kvaliteta, i ima pH 5,5.

• Hvala 1
Posted

Ovaj sapun Verbena bih rado posedovala, volim te mirisne note. Volim i sapune. Kod nas ih nema?

Dobila sam nedavno L'Occitane losion za telo Barbotine, sadrzi kamilicu i jos neke drvenaste note, predivan miris. Otisla do radnje da vidim sta jos nude i svidi mi se verbena, a imaju i neki mix citrus/verbena.

• 2 months later...
Posted

IMG_0221.thumb.jpeg.d1a62fb8037681a6265b996786aee24f.jpeg

jedna citrusna topčina

:ziga:

• +1 1
  • 4 weeks later...
Posted

Je li neko koristio Massimo Dutti parfeme? Kakav je kvalitet, jesu li postojani?

Svideo mi se Island Accord, svez, citrusan, morski mix...no se bojim da ne ispari za pola sata i sta onda.

Posted
10 hours ago, Stela said:

Je li neko koristio Massimo Dutti parfeme? Kakav je kvalitet, jesu li postojani?

Svideo mi se Island Accord, svez, citrusan, morski mix...no se bojim da ne ispari za pola sata i sta onda.

Nisam koristila. Sad su snizenja u MD, mozda bi trebalo nesto pazariti. Koja je cena?

Ako nije postojan, naprskas se opet :D

Posted
51 minutes ago, Sandradjer said:

Nisam koristila. Sad su snizenja u MD, mozda bi trebalo nesto pazariti. Koja je cena?

Ako nije postojan, naprskas se opet :D

Cena oko 8000. Ne cini mi se da ima popust. Inace videh da Jasmin ima popuste solidne.

Ovo za postojanost mi vazi za po kuci. Ne nosim parfem sa sobom inace, mada znam da neke zene to rade. Torba mi je cist minimalizam po sadrzaju :D.

Posted
15 minutes ago, Stela said:

Cena oko 8000. Ne cini mi se da ima popust. Inace videh da Jasmin ima popuste solidne.

Ovo za postojanost mi vazi za po kuci. Ne nosim parfem sa sobom inace, mada znam da neke zene to rade. Torba mi je cist minimalizam po sadrzaju :D.

Nije jeftin :).

Ali ako ti se svidja, naprskaj se testerom pa testiraj. 

Ja imam 1 parfem koji koristim dok ne potrosim pa predjem na neki drugi, obicno su jaki, zimski parfemi. Samo jednom sam ubola letnji koji mi se dopao i to je bio neki Calvin Klein Limited Edition

Posted
1 minute ago, Sandradjer said:

Nije jeftin :).

Ali ako ti se svidja, naprskaj se testerom pa testiraj. 

Ja imam 1 parfem koji koristim dok ne potrosim pa predjem na neki drugi, obicno su jaki, zimski parfemi. Samo jednom sam ubola letnji koji mi se dopao i to je bio neki Calvin Klein Limited Edition

Nije jeftin, kontala sam sto bi bio skuplji od 4000, kad ono...Testiracu, mada se ne nadam mnogo, posebno sto nije jak.

Isto imam jedan, koji uvek koristim. Treba mu drustvo ponekad :).

• +1 1
Posted (edited)

14 minutes ago, Stela said:

Nije jeftin, kontala sam sto bi bio skuplji od 4000, kad ono...Testiracu, mada se ne nadam mnogo, posebno sto nije jak.

Isto imam jedan, koji uvek koristim. Treba mu drustvo ponekad :).

Kupim neko pakovanje onih mini na aerodromu na akciji (20-40 evra zavisi od brenda). Ne znam da li ih ima po parfimerijama i onda isprobavam 

Sad imam ove stiklice, bolje su nego sto sam ocekivala. A za MD 4000 je mera. Bezobrazna cena 

IMG_20250112_100646.jpg

Edited by Sandradjer
  • +1 1
  • Wub 1
Posted

Kad prodjem pored Jasmina (sto Je nazalost retko) udjem da “kao “ isprobam neki guerlain puderasti koji mi je uvek preskup, a nikad na snizenju. Zadnji put bio 19k🙁 

Stipsa sam da potrošim toliko za njega

Meni torba kao shupa. Ne menjam je uopste jer ko ce se cima da prebacuje krš 

• +1 1