MayDay Posted November 12, 2019 Posted November 12, 2019 Moram da kazem da meni Un jardin en Mediterranee mirise izvrsno! Kao da sedis izmedju grmica ruzmarina i grmica kleke. Now using YSL Libre, onaj sto reklamira Dua Lipa. Strasan miris! Ako potrosim ovu bocicu pre kraja zime, kupicu jos jednu.
decak Kejt Posted November 15, 2019 Posted November 15, 2019 On 12.11.2019. at 15:10, MayDay said: Moram da kazem da meni Un jardin en Mediterranee mirise izvrsno! Kao da sedis izmedju grmica ruzmarina i grmica kleke. Now using YSL Libre, onaj sto reklamira Dua Lipa. Strasan miris! Ako potrosim ovu bocicu pre kraja zime, kupicu jos jednu. kakav je Libre? meni generalno YSL dobro stoje, volimo se uzajamno, i ja njih i oni moju kozu, pa me zanima da li ce se ljubav nastaviti.
MayDay Posted November 15, 2019 Posted November 15, 2019 Sjajan! Ne znam da ti navedem sta poseduje od mirisa i sastojaka, ali kida.
Tresko Posted November 25, 2019 Posted November 25, 2019 YSL Libre je fenomenalan. Sadrži mandarine, listove pomorandže i francusku lavandu na vrhu, cvetove pomorandže iz Maroka i jasmin u sredini, i kao bazu vanilu, kedar i musk.
triple_nippled Posted February 17, 2020 Posted February 17, 2020 iskoristio odlicnu priliku i kupio odlican parfem dior sauvage. odlican. ustvari, vise nego odlican. preporuka. usput bi preporucio i y eau de parfum. dvoumio sam se izmedju ta dva i stvarno preporucujem da se probaju.
gravedigger87 Posted October 17, 2020 Posted October 17, 2020 Gde kupujute parfeme? U parfimerijama u soping centrima,preko kp ili iz inostranstva online? U kolekciji imam desetak komada,par sam dobio na poklon,ostalo sve kupljeno u soping centrima.Od mnogih sam cuo pricu da kupuju preko kp jer je jeftinije nego u velikim lancima parfimerija kod nas u smislu da likovi koji prodaju preko kp ne placaju zakup lokala,radnike,reklame itd kao sto rade velike parfimerije i to je razlog zasto je jeftinije kod njih.Da li su jeftiniji mozda zato sto se radi o kopijama? Ili su velike parfimerije nabile cene a radi se o potpuno istim proizvodima kao i sa kp pitanje je sad
askeladden Posted October 17, 2020 Posted October 17, 2020 https://www.fragrantica.com/perfume/Maison-Martin-Margiela/At-The-Barber-s-30262.html Videcu sa Deda Mrazom da li sam bio dovoljno dobar ove godine.Inace vrlo interesantan miris.Nema neku ludjacku projekciju,ali zato postojanost kakvu nisam doziveo.12h,18 h na zglobu,rukavu od jednog prskanja testerom
Frau Gabrijela Posted December 22, 2020 Posted December 22, 2020 drugarice i drugovi, jeste li otkrili neke pouzdane domaće sajtove? gledala sam prethodnih nekoliko strana, ali ima više od godinu od poslednjih preporuka. možda se nešto promenilo. da li je neko isprobao ovaj ili ovaj sajt? da se usudim?
stajebrebilo Posted December 22, 2020 Posted December 22, 2020 drugarice i drugovi, jeste li otkrili neke pouzdane domaće sajtove? gledala sam prethodnih nekoliko strana, ali ima više od godinu od poslednjih preporuka. možda se nešto promenilo. da li je neko isprobao ovaj ili ovaj sajt? da se usudim? Parfem centar je proveren
Frau Gabrijela Posted December 22, 2020 Posted December 22, 2020 2 hours ago, vookela said: 6 hours ago, Frau Gabrijela said: drugarice i drugovi, jeste li otkrili neke pouzdane domaće sajtove? gledala sam prethodnih nekoliko strana, ali ima više od godinu od poslednjih preporuka. možda se nešto promenilo. da li je neko isprobao ovaj ili ovaj sajt? da se usudim? Parfem centar je proveren hvala. 1
morgana Posted December 23, 2020 Posted December 23, 2020 @Frau Gabrijela, ako kupiš nešto na tom sajtu, javi i ti utiske, imaju Hermes Jardin parfeme povoljno, a baš ih volim
Frau Gabrijela Posted December 24, 2020 Posted December 24, 2020 10 hours ago, morgana said: @Frau Gabrijela, ako kupiš nešto na tom sajtu, javi i ti utiske, imaju Hermes Jardin parfeme povoljno, a baš ih volim hoću. i meni su u najužem izboru. 1
Frau Gabrijela Posted December 27, 2020 Posted December 27, 2020 On 23.12.2020. at 23:38, morgana said: @Frau Gabrijela, ako kupiš nešto na tom sajtu, javi i ti utiske, imaju Hermes Jardin parfeme povoljno, a baš ih volim nema utisaka. na drugom koraku, kada kliknem na 'naruči' posle unetih podataka, pojavi se: žao nam je, nismo u mogućnosti da dovršimo vašu porudžbinu. probala sam sa dva parfema, ukucvala broj sa +381 i bez, menjala sve što pomislim da bi mogao biti problem. i neću više.
morgana Posted December 27, 2020 Posted December 27, 2020 57 minutes ago, Frau Gabrijela said: nema utisaka. na drugom koraku, kada kliknem na 'naruči' posle unetih podataka, pojavi se: žao nam je, nismo u mogućnosti da dovršimo vašu porudžbinu. probala sam sa dva parfema, ukucvala broj sa +381 i bez, menjala sve što pomislim da bi mogao biti problem. i neću više. e baš bezveze :( hvala što si javila. i facebook im je zapušten.
Recommended Posts