Jump to content
IGNORED

Panduracija u Srbalja

Eraserhead

Recommended Posts

Posted

I na STB prenesoše ne znam čiju tvrdnju "da nije bilo načina da se predvidi da će se ovo desiti."Zgodno.Niko nije kriv. :ph34r:

Posted
Na RTS-U voditelj kaze da je rotacija helikopterske elise uzrok nesrece.
a nije iznenadni olujni vetar? ko bi rekao..
Posted

Pa mogli su da bar naprave probu. Ove reklame deluju ko da su samo ramovi sa platnom, idealno da poleti ako nije ucvrsceno.Greska je ili u pajkanima ili u organizatoru. Yeah, niko nije kriv. Da ja vozim helios blizu tla i oduvam par kolica sa bebama bas bih video dal niko nije kriv :lol:

Posted
a nije iznenadni olujni vetar? ko bi rekao..
Najjace je kako je to ozbiljno saopstio.
Posted

Mene jedno drugo pitanje muči: šta traže deca na vežbi anti/protivterorističke jedinice MUP-a? Šta bi bilo ko tražio na nekoj ovakvoj "priredbi"? Konačno, zašto se ovako nešto uopšte i održava?

Posted
Mene jedno drugo pitanje muči: šta traže deca na vežbi anti/protivterorističke jedinice MUP-a? Šta bi bilo ko tražio na nekoj ovakvoj "priredbi"? Konačno, zašto se ovako nešto uopšte i održava?
Odnosi sa javnošću, politički poeni, PR, tradicija, WOW-faktor.Onda se neko od ovih pametnjakovića dosetio da pravi demonstraciju, sličnu Danu Policije, kad mu vreme nije. Bez probe, na nepogodnoj i opasnoj lokaciji, sa helikopterskim desantom u sred vetrovitog Oktobra.
Posted (edited)

kaze b92 da je vezba bila u okviru proslave oslobodjenja jagodine. valjda su decu pokupili iz skole na proslavu. samo sto proslava nije bila kao u nase vreme - recital, hor, cvece na humke, nego ova sa demonstracijom sile narodne milicije. budale. ja sam jednog 20og oktobra bio na prijemu u skupstini grada gde se gradonacelnik zivorad rukovao sa svakim detetom ponaosob, dali nam sengice, kolace i sokove i na kraju smo dobili po veliku cokoladu i po knjigu duska radovica i duska petricica volimo beograd svakoga dana po malo. to mi je i dan danas jedna od najomiljenijih knjiga u zivotu.edit - duplo nepismen

Edited by adam
Posted
kaze b92 da je vezba bila u okviru proslave oslobodjenja jagodine. valjda su decu pokupili iz skole na proslavu. samo sto proslava nije bila kao u nase vreme - recital, hor, cvece na humke, nego ova sa demonstracijom sile narodne milicije. budale. ja sam jednog 20og oktobra bio na prijemu u skupstini grada gde se gradonacelnik zivorad rukovao sa svakim detetom ponaosob, dali nam sengice, kolace i sokove i na kraju smo dobili po veliku cokoladu i po knjigu duska radovica i duska petricica volimo beograd svakoga dana po malo. to mi je i dan danas jedna od najomiljenijih knjiga u zivotu.edit - duplo nepismen
To prosto spoj lepog i korisnog, sama ideja da za dan oslobođenja dobiješ knjigu i popričaš sa gradonačelnikom. Sada dobiješ pandure koji padaju sa neba i ruše ti reklamu na ledja.
Posted

Moj cale,vodio djake iz obliznjeg sela(Rakitova),na ovaj hepening. <_< Drzao je jednu od reklama,ispred njega,dok se helikopter nije sklonio. :frust:

Posted

Čini mi se da je na reklami pisalo- Jagodina u :heart: .

Posted

Meni je zanimljivo da se "ispadi" u Jagodini i Novom Sadu desavaju dok je policija u strajku..

Posted

U stvari, u zadnjih par mjeseci (taman tamo negdje otkako sam ih branio od optuzbi za maltretiranje isuse.gif) sve vise uhapsenika mi se zali da su ih tukli.