ion Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 I na STB prenesoše ne znam čiju tvrdnju "da nije bilo načina da se predvidi da će se ovo desiti."Zgodno.Niko nije kriv.
Gonzo Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Na RTS-U voditelj kaze da je rotacija helikopterske elise uzrok nesrece.a nije iznenadni olujni vetar? ko bi rekao..
Shan Jan Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Pa mogli su da bar naprave probu. Ove reklame deluju ko da su samo ramovi sa platnom, idealno da poleti ako nije ucvrsceno.Greska je ili u pajkanima ili u organizatoru. Yeah, niko nije kriv. Da ja vozim helios blizu tla i oduvam par kolica sa bebama bas bih video dal niko nije kriv
bergasa19 Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 a nije iznenadni olujni vetar? ko bi rekao..Najjace je kako je to ozbiljno saopstio.
Utvara Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 (edited) Ovo je strašno koje su ovo budale i papci Ovo nije nikakva vežba, nego demonstracija tj. dog&pony show, kurčenje. Ne mogu da naprave jedan prokleti PR stunt bez da se neko povredi. Mora da su kopirali od Rusa kako napraviti najmanje bezbednu i potpuno bezumnu&beskorisnu demonstraciju... http://www.youtube.com/watch?v=uRJQD-D5Crwhttp://www.youtube.com/watch?v=gbG75akOvBo Edited October 17, 2011 by Utvara
notenoughreasonsforclaire Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Mene jedno drugo pitanje muči: šta traže deca na vežbi anti/protivterorističke jedinice MUP-a? Šta bi bilo ko tražio na nekoj ovakvoj "priredbi"? Konačno, zašto se ovako nešto uopšte i održava?
Utvara Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Mene jedno drugo pitanje muči: šta traže deca na vežbi anti/protivterorističke jedinice MUP-a? Šta bi bilo ko tražio na nekoj ovakvoj "priredbi"? Konačno, zašto se ovako nešto uopšte i održava? Odnosi sa javnošću, politički poeni, PR, tradicija, WOW-faktor.Onda se neko od ovih pametnjakovića dosetio da pravi demonstraciju, sličnu Danu Policije, kad mu vreme nije. Bez probe, na nepogodnoj i opasnoj lokaciji, sa helikopterskim desantom u sred vetrovitog Oktobra.
adam Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 (edited) kaze b92 da je vezba bila u okviru proslave oslobodjenja jagodine. valjda su decu pokupili iz skole na proslavu. samo sto proslava nije bila kao u nase vreme - recital, hor, cvece na humke, nego ova sa demonstracijom sile narodne milicije. budale. ja sam jednog 20og oktobra bio na prijemu u skupstini grada gde se gradonacelnik zivorad rukovao sa svakim detetom ponaosob, dali nam sengice, kolace i sokove i na kraju smo dobili po veliku cokoladu i po knjigu duska radovica i duska petricica volimo beograd svakoga dana po malo. to mi je i dan danas jedna od najomiljenijih knjiga u zivotu.edit - duplo nepismen Edited October 17, 2011 by adam
Utvara Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 kaze b92 da je vezba bila u okviru proslave oslobodjenja jagodine. valjda su decu pokupili iz skole na proslavu. samo sto proslava nije bila kao u nase vreme - recital, hor, cvece na humke, nego ova sa demonstracijom sile narodne milicije. budale. ja sam jednog 20og oktobra bio na prijemu u skupstini grada gde se gradonacelnik zivorad rukovao sa svakim detetom ponaosob, dali nam sengice, kolace i sokove i na kraju smo dobili po veliku cokoladu i po knjigu duska radovica i duska petricica volimo beograd svakoga dana po malo. to mi je i dan danas jedna od najomiljenijih knjiga u zivotu.edit - duplo nepismenTo prosto spoj lepog i korisnog, sama ideja da za dan oslobođenja dobiješ knjigu i popričaš sa gradonačelnikom. Sada dobiješ pandure koji padaju sa neba i ruše ti reklamu na ledja.
Miljenko Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Moj cale,vodio djake iz obliznjeg sela(Rakitova),na ovaj hepening. <_< Drzao je jednu od reklama,ispred njega,dok se helikopter nije sklonio.
kapetanm Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Čini mi se da je na reklami pisalo- Jagodina u .
henrik larsson Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 (edited) Policija krenula u obračun sa huliganima i rušiocima poretka.Vojvodina još jednom pokazuje zašto je ne zaslužujemo. Edited October 17, 2011 by henrik larsson
SNARC Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Meni je zanimljivo da se "ispadi" u Jagodini i Novom Sadu desavaju dok je policija u strajku..
nautilus Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 U stvari, u zadnjih par mjeseci (taman tamo negdje otkako sam ih branio od optuzbi za maltretiranje ) sve vise uhapsenika mi se zali da su ih tukli.
Recommended Posts