Milogled Bluff Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Sha ste se uhvatili samo za temperaturu. Vlaznost vazduha je po meni jednako bitan podatak. Pravi pakao nastaje kad dodju kombinovana visoka temperatura i vlaznost vazduha.Kladim se da Toni vlaznost meri u kupatilu nakon tusiranja vrelom vodom, kad se ogledalo skroz zamagli.
Shan Jan Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Tacno, ali paradoks je da se po vlaznom vremenu gubi manje telesne vlage i sporije se dehidrira. Zapravo je najopasnije vreme - jako suvo i vetrovito. Onaj fin osecaj hladnoce vetra pri temperaturi od 40 stepeni je osecaj kako zivot postepeno cili iz tela zajedno sa dragocenim telesnim fluidima.Mi bas takvu klimu imamo i to je idealno za mene. Doduse ja sam u hladu, sa tecnostima pri ruci all day long. Ne bih znao sta je bolje za nekog ko mora da se krcka direktno na tako jakom suncu. Znam samo da iz pozicije hlada je mala vlaznost mnogo laksa za podneti, posebno ako imas sto kila :P
Аврам Гојић Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Kladim se da Toni vlaznost meri u kupatilu nakon tusiranja vrelom vodom, kad se ogledalo skroz zamagli.Jok nego ce na Kosutnjaku.
nautilus Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Da se vratimo na policiju. Danas sam imao sluzbenu odbranu. Klasika, kancelarija prepuna papira, nesrecnik sa margine koga ispituju debeli panduri i uokvirena slika V. V. Putina na zidu. Jedna od onih sluzbenih fotografija za ruske drzavne kancelarije, sa ruskom zastavom u pozadini.
ToniAdams Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Kladim se da Toni vlaznost meri u kupatilu nakon tusiranja vrelom vodom, kad se ogledalo skroz zamagli.ja se bar tusiram
jms_uk Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 uokvirena slika V. V. Putina na zidu. Jedna od onih sluzbenih fotografija za ruske drzavne kancelarije, sa ruskom zastavom u pozadini.Je li to uobicajeno po tim kancelarijama?
nautilus Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 ma nije uobicajeno. ali je svakako neprimjereno, bez obzira sto je u pitanju raspala stanica policije ipak su to neke sluzbene prostorije.
Milogled Bluff Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Boli ga kurac, sad moze da krade koliko hoce, niko ne sme da ga pipne
Muwan Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Sad bi ga trebalo nalematiNe, trebalo bi ga zatvoriti zbog krađe. Glorifikovanjem lemanja na svim nivoima društva smo i stigli ovde gde smo danas.
darling Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Saobraćajci maltretiraju strance Psihoterapeut Zoran Milivojević bio je direktan svedok maltretiranja koje svakodnevno trpe strani državljani na srpskim drumovima ako im se slučajno desi da prekorače dozvoljenu brzinu.
Čutura Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Saobraćajci maltretiraju strance Psihoterapeut Zoran Milivojević bio je direktan svedok maltretiranja koje svakodnevno trpe strani državljani na srpskim drumovima ako im se slučajno desi da prekorače dozvoljenu brzinu. pa vrucina, jbg :)
Аврам Гојић Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 zamisli, prekoračio samo 18km, a oni ga kažnjavaju...i još mora da čeka, a ima važnija posla
Hella Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 (edited) zamisli, prekoračio samo 18km, a oni ga kažnjavaju...i još mora da čeka, a ima važnija posla +1ko ga jebe, nek tako vozi u svoja četiri zida. ali "slučajno je prekoračio brzinu". Edited July 19, 2011 by Hella
Аврам Гојић Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 +1ko ga jebe, nek tako vozi u svoja četiri zida. ali "slučajno je prekoračio brzinu". da, tek sad vidim" ako im se slučajno desi da prekorače dozvoljenu brzinu"
Recommended Posts