dig_chohano Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 Bio sam u modu odsustva duže od 3 nedelje, zato me nije bilo. Čim sam se aktivirao, aktiviralo se i članstvo u savezu. Sad vidim da je savez raskinuo sve mirovne sporazume, tako da mogu da bezočno pljačkam one iz SPQR malo severnije od tebe, prepuni su. Samo sinoć u dva napada odneo skoro 100k resursa.
twisted Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 udri ih, mene baia otkinuo 2 puta po 15000 resursa! ja nakrkao u grad br.3 40 brodova, on ljakse došao kopnom jer je sa istog ostrva. džiber. ostali iz spqr su slabi
dig_chohano Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 Ne, taj savez očito ima IQ limit do 60. Većina njih taloži moliJone resursa i čuva ih sa 3 kopljanika i 16 praćkara.
twisted Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 kad dođem i ja do makar 4000 generala pa ću i sam da krenem nazad po svoje resurse
eye of the beholder Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 (edited) sta je sad ovo? Edited May 8, 2009 by eye of the beholder
KennyDalglish Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 ^Ne znam na sta konkretno mislis ?Sakrivene su brojke, ne razumem zbog cega ? Da li mislis na mogucnost da u rudniku imas vise radnika, nego sto je kapacitet rudnika ? To se dobija kad zavrsis istrazivanje iz oblasti ekonomije, Pomocne ruke.
eye of the beholder Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 ^Ne znam na sta konkretno mislis ?Sakrivene su brojke, ne razumem zbog cega ? Da li mislis na mogucnost da u rudniku imas vise radnika, nego sto je kapacitet rudnika ? To se dobija kad zavrsis istrazivanje iz oblasti ekonomije, Pomocne ruke.jeste, zavrsio sam pomocne ruke, bice da je to!
dig_chohano Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 Sinoć izgubih preko 1500 generala. Pošaljem napad na lika koji čuva preko 100k resursa sa 100 kopljanika i legnem da spavam, jer videh da ga nema online i računam gotova priča, ne razmišljajući kakva sam bahata budala jer nisam blokirao luku. Naravno, njegov general iz saveza je bio budan i pošalju mu šestorica pojačanje. Posle 17 rundi izgubih bitku...
twisted Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 to je mnogo! <_< upravo dižem prvu od četiri palate na nivo 4 - dojadilo mi da kupujem/pljačkam vino. još samo 1345374 dana i imaću sve četiri palate na nivou 4!!!
eye of the beholder Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 na .org pusten novi software 3.0.1 ili tako nesto. Pricaju ljudi da ako imas neke brodove na putu ili pljacki da nestaju za vreme "apgrejda"!! Dok se radi nadogradnja na novu verziju, ne smete imati nijedan brod na putu, jer cete sigurno izgubiti svu vojsku i resurse koji su na putu, a mozda i brodove !!!
dig_chohano Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 Ma, to je uvek priča kad ide upgrade, i u pitanju je glupa priča. Nit gubiš brodove, nit jedinice, nit resurse...
eye of the beholder Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Kako povecavate prihod tj kako smanjujete troskove? Imam velikih problema da podignem prihode u glavnom graduUvek sam u minusu. Cak sam i podigao nivo grada i krcme.Da li pomoglo ako bi premestio deo vojske u neku drugu koloniju?Sta da radim?
Кристофер Лумумбо Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 zasto bi uopste podizo prihode u glavnom gradu? svejedno je, gledaju se samo ukupni prihodi i rashodi.sta da radis? pa smanji broj radnika koji sakupljaju resurse ili smanji broj nacunika. mozes i da otpustis deo vojske...dugorocno resenje je da sacekas da poraste populacija u glavnom gradu, a da u medjuvremenu ne povecavas rashode.
eye of the beholder Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Zato sto su prihodi u ostalim gradovima mizerni i moram da smanjim radnike u svim rudnicima da bih u opste i bio u plusu.
Recommended Posts