ToniAdams Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 pa to jos furaju.a te vodene sljape ipak imaju vecu upotrebnu vrednost od ovih nakaza.zbog bezbednosti tabana ako nizbogceg.
apotekarica Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 made by Jugoplastikajaoooo josh kad bih mogla da se setim kako su se zvale
Gonzo Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 odvratno-neudobno-žuljajuće-skopčomkojarđa-sandale?
dig_chohano Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Jedina prihvatljiva obuća za plivanje i ostale morske aktivnosti. Jes ružna, al jedina radi posao.
apotekarica Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 evo ih (mada su u moje vreme bile pomodne one od providne plastike, pa josh kad im zardja kopcha)
bus Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 cekaj,stvarno ili karikiras?Zezam. Nisam nikoga video da ih nosi uz odelo. Ali da uz sve ostalo.
foto Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 skraceno : skopcomkojardjaTO!!!Jbt kako 1 rec moze da te vrati 30 godina unazad. SKOPCOMKOJARDJA
Kelt Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Raširilo se kao pošast. Mlado, staro, muško, žensko, uz odelo, uz golo telo... Gay zajednica još nekako odoleva, ali pitanje je koliko ćemo. Najslabiji među nama su već pokošeni. Veći deo još hrabro odoleva na barikadama. Jedno jutro će se cela Severna Amerika probuditi s tim zlom na nogama. jako su popularne u nemačkoj međ medicinskom osobljem jerbo se... dobro luftiraju. Ali su sad zabranjene zbog toga što može npr da padne špric sa iglom, dovoljno su velike rupe da može da se ubode. (to je verovatno izgovor)
foto Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 jako su popularne u nemačkoj međ medicinskom osobljem jerbo se... dobro luftiraju. Ali su sad zabranjene zbog toga što može npr da padne špric sa iglom, dovoljno su velike rupe da može da se ubode. (to je verovatno izgovor)Svasta.Pa jel sada nose radnu obucu sa steel toe. Ipak moze i kroz klasicne doktorske bele klompe da probije igla.
foto Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Nego, aj' da kazem nesto i na temu.Ultimativni, super, mega, giga hejt ide na zensku obucu na platformama. Pocelo u 70tima i, 'falabogu, proslo. Ali, ne lezi vraze, vraca se s' vremena na vreme da me podseti koliko to mrzim i kako bi, bez trunke milosti, sekao stopala sa tom gadosti na njima. Naravno, ni filmovi 'za odrasle' nisu izuzetak. Kada vidim tu gadost od obuce, veoma zastupljenu u tom zanru, nista me vise od modnih i prirodno-vestackih detalja ne zanima. Ne volim platforme i nije mi jasno cemu sluze. platforme =
Mancunian Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 ...klasicne doktorske bele klompe...Uh, dobro me podseti...
baklavica Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Ovo zlo hara ovim kontinentom već dva leta.I ovde. Totalno neobjasnjivo.I jel se vec neko zenskog pola izjasniola za tange? (Izvinjavam se, nisam pratila.) Ja voleti tange. Ja voleti svoje dupe i biti svesna istog. ^_^
MaryPoppins Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 dupe is good. svest o dupetu je jоš bolja. lepo dupe je još ponajbolje. samo mi jedno nije jasno, ako voliš svoje dupe, što ga mučiš tangama? :Dima toliko dobro dizajniranog veša, koji je em sexy, em ističe lepotu dupeta, a ne proizvodi hemoroide :)no za tange.
Recommended Posts