3opge Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 grozne lezbabe u muskim odelima pa jos kad natuku svecane papuce
Nicol Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 ni meni nisu drage, ali ljudi koji su na brodu ih dosta nose. valjda su im praktične?
LaRicca Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 1. Antilop cipele "Sebago" sa prednjim delom kockasto zasečenim kao kopito. 2. Gumeno-platnene domaće cipele "Zlatar", u teget ili bež boji, bile aktuelne '80-ih 3. "Veštičije" cipele (duguljast, tanak oblik sa vrhom koji se sužava). Neke žene su jako sklone tom obliku i sviđaju im se samo takve.4. Cipele koje u sebi zovem "Amose, šalio sam se". Crne, obično dublje, sa ogromnom metalnom šnalom napred. Takve je u crtaću nosio Bendžamin Frenklin, a miš Amos spavao u njima. 5. Cipele sa odsečenim vrhom, kroz koji viri deo palca i drugi prst.Moja mama ima dijametralno suprotan ukus od mene i uvek me je nagovarala da uzmem neki od nabrojanih antimodela. Uvek sam se pitala kako se neko može zaljubiti u osobu sa takvim cipelama.
Nicol Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 (edited) 5. Cipele sa odsečenim vrhom, kroz koji viri deo palca i drugi prst.baš sve? šteta, recimo ove (designer stuart weutzman, noga angeline jolie)edit: sa ostalim suglasna Edited April 6, 2008 by Nicol
Nicol Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 baletanke, tiptoe sandale i krasne visoke cure u maistorovoj pratnji prebačeni na topik o cipelama
Killiana Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Moja mama ima dijametralno suprotan ukus od mene i uvek me je nagovarala da uzmem neki od nabrojanih antimodela. Uvek sam se pitala kako se neko može zaljubiti u osobu sa takvim cipelama. slazem se, to je presudan faktor pri zaljubljivanju.
Alfa Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 E da,zaboravila da dodam,mrrzim nošenje "narukvica",prstenja i ostalih stvarčica na nogama.Btw,ako se narukvice stavljaju na ruke,kako bi se zvale te iste na nogama?Nanogvice?
paculla Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 E da,zaboravila da dodam,mrrzim nošenje "narukvica",prstenja i ostalih stvarčica na nogama.Btw,ako se narukvice stavljaju na ruke,kako bi se zvale te iste na nogama?Nanogvice? ja ne mrzim 'nanogvice' i nosim ih ponekad leti. bas sam ljankase
Nicol Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 bas sam ljankase ne spominji, ja se spremam kupiti prave pravcate espadrile
paculla Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 ne spominji, ja se spremam kupiti prave pravcate espadrile cupavi djon i poprecne pruge?
Nicol Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 kad su nove đon je kompaktan, ali bit će čupav do 9. mj.
LaRicca Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 baš sve? šteta, recimo ove (designer stuart weutzman, noga angeline jolie)Nisu za bacanje, ali uvek bih pre izabrala ili sandale sa širim kaišićem, ili zatvorene cipele. Stvar ukusa. Na nozi Angeline Jolie sve se prašta... ^_^
paculla Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 kad su nove đon je kompaktan, ali bit će čupav do 9. mj.od kad si spomenula espadrile, videla sam jedno 10 u gradu. do tata - ni jedne :D kupi sto pre, da rascupavis djon!
Glorfindel Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Dolce Gabana.Video sam na nekoj ribetini ceo paket od mindjusa, ogrlice, preko odece, kaisa, do cipela.Ko Cobe sa Zvezda Granda, s tim sto je Cobe porastao u Cigan Ma'ali, a ona je dete doktora raznih nauka, a i sama je doktor ekonomije (tema: gender inequalities and gdp growth!!!).Izgledala je ko najlepse odevena Ciganka kad povede decu kod lekara (ovo nije ni diskriminacija, ni fazisam)..."Ah Dolce is so sweet, it costed me almost two thousand to put all this on me, and people somewhere do not have to eat".E pa, jebem mu mater.
Recommended Posts