lena21 Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 nisam sigurna da li je već bilo...muške kreč bele lakovane cipele , ove na slici nisu lakovane al svejedno, pozli mi svaki put kad vidim dotične bilo u izlogu il na nogama.
lena21 Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 U nedelji dana videla jednog u kreč belim pantalonama i dotičnim na nogama, par dana kasnije vidala momka sa devojkom koji dotične posmatra u stilu 'rado bi ih posedovao'.. , noćna mora...
precog Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 ili to, ili je dobio sutudupe, pa je revoltiran...sujeta je cudo, u svakom slucaju. :(
Nicol Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 nisam sigurna da li je već bilo...muške kreč bele lakovane cipele , ove na slici nisu lakovane al svejedno, pozli mi svaki put kad vidim dotične bilo u izlogu il na nogama. o jbt pa ovo, tehnički, more i gore završit. recimo lakirane i sa printom nekog vodozemca (korkodila). uz to odlično paše pelava glava i outfit tjelohranitelja britney spears (crno odijelo, crna košulja, bez kravate).
dig_chohano Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 znaci taj dan nije planirala seksa, ergo silovo si je. manijace. :oNisi fer :(
Gonzo Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Nisi fer :(možda čika zuba ima još neku medicinsku specijalizaciju
msmodesty Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 meni je ocajan ovaj trend ? la 'puss in boots' cizama koji je preplavio grad.zar se to ne nosi samo u spavacoj sobi
lena21 Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 pa ovo, tehnički, more i gore završit. recimo lakirane i sa printom nekog vodozemca (korkodila). uz to odlično paše pelava glava i outfit tjelohranitelja britney spears (crno odijelo, crna košulja, bez kravate).Ma upravo takve i videla,samo nije bio print nego fol krokodil...samo kad se setim...zamal mi nisu pokvarile razpoloženje za šoping...de još to da mi se desi
foto Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 znaci taj dan nije planirala seksa, ergo silovo si je. manijace. :oPrvi deo recenice stoji, ali iskusno oko to primeti i na daljinu. :D
Alfa Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 O da! Možda sam ja prosta, ali kad vidim da je neko pustio nokte na nogama ..2. dlake na ženama3. kada težina zlata na personi prelazi težinu same persone4. očigledno preterano obitavanje u solarijumu5. tigrasti/leopard dezen bilo kog artefakta6. lakovane cipele/tašne7. '80-es. SVE: frizure, ''moda'', šminka.. SVE (primer: Lidija V. kao Violeta u ''Boljem životu'')8. brojanice - ovo me užasava svojom over-rasprostranjenošću i redovnom neuklopljenošću u ostatak outfita...ima još..U potpunosti potpisujem ovo dodala bih i:veštačke trepaviceizblajhovana kosa(al ne zbog "glupih plavuša",jednostavno to nekom ne stoji pa ne stoji)sintetički donji veš i tange,jaako nefunkcionalnoveštački nokti(ne moš' ni vrata da otvoriš od njih zubi sa zlatnim/dijamantskim dodacimaneuredni zubi i noktimasna i zalizana kosakombinacija elegantna torbica+trenerka+perjana jakna+patike(verovali ili ne,videla ovakvu kombinaciju naočare za sunce kad nema ni s od sunca zašiljene čizme i one sa onim striptiz platformama-užas!i t d...kad se setim,dodaću još
Hippie Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 baggy jeans i bele XXXL majce preko.... ne kapiram kako se ne sapletu ovako.....
Alphons Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 ^ to se josh nosi? wow.ako bih mogao da bacim 1 hejt na konkretan komad garderobe? hvala :)dakle, hejt na mantil od "leoparda" koji nosi jedna moja koleginica. Ajd sto ga nosi od septembra naovamo konstatno, ali svaki put zamalo zaplacem za plemenitom zivotinjom koja bi, nesumnjivo, dala zivot za taj kretenluk da ova ima vishe para...
Recommended Posts