Jump to content
IGNORED

Hate lista itema, pojava, trendova i proizvoda

yolo

Recommended Posts

Posted

nisam sigurna da li je već bilo...muške kreč bele lakovane cipele , ove na slici nisu lakovane al svejedno, pozli mi svaki put kad vidim dotične bilo u izlogu il na nogama. :fur:wink_1.jpg

Posted

pa jel to nosi iko sem pantomimicara?

Posted

U nedelji dana videla jednog u kreč belim pantalonama i dotičnim na nogama, par dana kasnije vidala momka sa devojkom koji dotične posmatra u stilu 'rado bi ih posedovao'.. :yucky: , noćna mora...

Posted

meni se svidja ovaj "brodski pod" na slici

Posted
ili to, ili je dobio sutudupe, pa je revoltiran...
sujeta je cudo, u svakom slucaju. :(
Posted
pa jel to nosi iko sem pantomimicara?
o jbt :lol:
Posted
nisam sigurna da li je već bilo...muške kreč bele lakovane cipele , ove na slici nisu lakovane al svejedno, pozli mi svaki put kad vidim dotične bilo u izlogu il na nogama. :fur:wink_1.jpg
o jbt :lol:
pa ovo, tehnički, more i gore završit. recimo lakirane i sa printom nekog vodozemca (korkodila). uz to odlično paše pelava glava i outfit tjelohranitelja britney spears (crno odijelo, crna košulja, bez kravate).
Posted
znaci taj dan nije planirala seksa, ergo silovo si je. manijace. :o
Nisi fer :(
Posted
Nisi fer :(
možda čika zuba ima još neku medicinsku specijalizaciju :naughty:
Posted
meni je ocajan ovaj trend ? la 'puss in boots' cizama koji je preplavio grad.
zar se to ne nosi samo u spavacoj sobi :unsure:
Posted
pa ovo, tehnički, more i gore završit. recimo lakirane i sa printom nekog vodozemca (korkodila). uz to odlično paše pelava glava i outfit tjelohranitelja britney spears (crno odijelo, crna košulja, bez kravate).
Ma upravo takve i videla,samo nije bio print nego fol krokodil...samo kad se setim...zamal mi nisu pokvarile razpoloženje za šoping...de još to da mi se desi :rolleyes:
Posted
znaci taj dan nije planirala seksa, ergo silovo si je. manijace. :o
Prvi deo recenice stoji, ali iskusno oko to primeti i na daljinu. :D
Posted
O da! Možda sam ja prosta, ali kad vidim da je neko pustio nokte na nogama :yucky: ..2. dlake na ženama3. kada težina zlata na personi prelazi težinu same persone4. očigledno preterano obitavanje u solarijumu5. tigrasti/leopard dezen bilo kog artefakta6. lakovane cipele/tašne7. '80-es. SVE: frizure, ''moda'', šminka.. SVE (primer: Lidija V. kao Violeta u ''Boljem životu'')8. brojanice - ovo me užasava svojom over-rasprostranjenošću i redovnom neuklopljenošću u ostatak outfita...ima još..
U potpunosti potpisujem ovo :thumbsup: dodala bih i:veštačke trepaviceizblajhovana kosa(al ne zbog "glupih plavuša",jednostavno to nekom ne stoji pa ne stoji)sintetički donji veš i tange,jaako nefunkcionalnoveštački nokti(ne moš' ni vrata da otvoriš od njih :wub: zubi sa zlatnim/dijamantskim dodacimaneuredni zubi i noktimasna i zalizana kosakombinacija elegantna torbica+trenerka+perjana jakna+patike(verovali ili ne,videla ovakvu kombinaciju :yucky: naočare za sunce kad nema ni s od sunca zašiljene čizme i one sa onim striptiz platformama-užas!i t d...kad se setim,dodaću još
Posted

baggy jeans i bele XXXL majce preko.... ne kapiram kako se ne sapletu ovako.....ap_sagging_pants_071015_ms.jpg

Posted

^ to se josh nosi? wow.ako bih mogao da bacim 1 hejt na konkretan komad garderobe? hvala :)dakle, hejt na mantil od "leoparda" koji nosi jedna moja koleginica. Ajd sto ga nosi od septembra naovamo konstatno, ali svaki put zamalo zaplacem za plemenitom zivotinjom koja bi, nesumnjivo, dala zivot za taj kretenluk da ova ima vishe para...