Jump to content
IGNORED

Hate lista itema, pojava, trendova i proizvoda

yolo

Recommended Posts

Posted

to su cizme predvidjene za uz suknju (ako mislis na one dugacke), pa onda utrpavas unutra samo carapice :) imas i one neke 80s retro kratke cizme, u koje se uspesno pakuju nogavice ipak bolje uskih pantalona.(iako inicijalno predvidjene za uz helanke, al to smo se slozili da je grozno)

Posted (edited)

o jebemti, leia, ocigledno mi je da su predvidjene ili za suknje ili za etiopljanke, ali mi se to ne svidja :Dedit: nisu skroz dugacke tj duboke, mozda tek 2-3 cm vise od klasicnih

Edited by morgana
Posted

ja kad ne mogu da uvucem pantalone kako treba u cizme preko nogavica navucem najlonske dokolenice i upadam bez problemaistina, malo ljakse pod pretpostavkom da cu da se izuvam negde :P

Posted

imas point. kad bi uzivo videla zenske kojima na revijama te cizme landaraju, sve bi ti bilo jasno.ne kapiram koja je trzisna logika masovno ih proizvoditi, zaista. no dobro. mozda da probas onu drugu varijantu, ako je u tvom fazonu...

Posted
to su cizme predvidjene za uz suknju (ako mislis na one dugacke), pa onda utrpavas unutra samo carapice :)
Hejt za zene koje koriste deminutive izrazavajuci se o odeci i obuci :puke:
Posted
hvala :D
Posted

ajd kad se medjusobno hejtujemo, da iskoristim priliku da prokomentarisem BGhost-ov avatar.obuci nesto elegantnije momce, barem kad dolazis na nas bal :)

Posted
meni su carape one do kolena a carapice/soknoce do clankasvasta moze da bude hate
Posted (edited)

male carape = carapicemala tasna = tasnicaitd.

Edited by apotekarica
Posted
male carape = carapicemala tasna = tasnicaitd.
Nisam strucna, ali... :mellow:
Posted
Sta fali mom avataru? [opreznim glasom] Kad je bal, nek je maskenbal.
batine i buzdovani su out. (al nemoj ni da obrises pa da ostavis samo bog :D ok, kad je bal, nek je pod maskama :)
  • 3 weeks later...
Posted
Nego, kakvu si haljinu kupila za bal? :)
verovatno ne neku za ovaj topic.u medjuvremenu, malo horor obuce za decake :) freelancemotocrossbootsmf7.jpgjoghost2wn4.jpgfreelancebootsed6.jpg
Posted
u medjuvremenu, malo horor obuce za decake :)
ovo je bilo za Bghosta, ajd' sad za ostale.