Jump to content
IGNORED

Hate lista itema, pojava, trendova i proizvoda

yolo

Recommended Posts

Posted

Gore su one papuče sa pufnama.

Posted
2 hours ago, Svemir Zeka said:

Ugg papuče koje umesto po kući, nose napolju. Na čarape. Jezivo

Uzasno su ruzne. Uznemirujuc prizor.

• Vojvodo,serdare 1
Posted
2 hours ago, Svemir Zeka said:

Ugg papuče koje umesto po kući, nose napolju. Na čarape. Jezivo

dobro je dok imaju čarape ali kad vidim pajsere kako slaparaju papucama na gole nozurde po gradu tačno bih uveo preko sud :fantom:

Posted

Lagani gležanj/kratka pantalona je nešto najgore.

Posted
27 minutes ago, weedman said:

dobro je dok imaju čarape ali kad vidim pajsere kako slaparaju papucama na gole nozurde po gradu tačno bih uveo preko sud :fantom:

Jbg, nikom udovoljiti, mene sestra non stop proziva sto detetu obuvam carape na sandale.

Posted
On 25. 4. 2024. at 16:44, weedman said:

Kakve čarape, u sred onih 5 dana zime što smo imali, videla sam nekoliko dama kako hoda u debelim jaknama, malo skraćenim pantalonama i tim papučama na bosu nogu.

Posted

Ih, od kada su parižanke to praktikovale.

Bunda + salonkica (nije tada bilo ugg-a) na gole noge.

• 1 month later...
Posted

Braon mokasine s traktor đonom (ono što se nosi, hm...već dve godine) i bele hulahopke :ph34r:

Posted

sve pripijeno u boji koze na zenama je ogavnost, ono kad nece da pokaze adute ali voli da se ljudi zajebu da pomisle da je pokazala

Posted

Kupovina unapred...

Ne znam da li je to odgovor prodavnica na online ali radi se o sledecem fenomenu tipicnom za decije proizvode ali koliko cujem i sve vise za zensku odecu.

Znaci danas sam otisao kupiti klince sandale za plazu i u nekoliko prodavnica koje su obicno odlicno opreljene gledaju me totalno bledo i pitaju pa gospodine znate li vi koji je mesec?

Pa 01.06 kazem ja. Oni se nasmejali samo i kazu da je 90% stvari za plazu otislo pre 15.04. :blink: Jedva sam nasao na kraju i ljetne i za plazu. Na par mesta rekli da dodjem polovinom juna za cipile za kisu jer ce do polovine jula nestati ovi bolji modeli u stanardnim velicinama.

Ista stvar i sa decijim torbama za skolu. Kao da izbegnem guzvu pred 01.09. odem juce za cerku i prodavacica skroz iznenadjenja pa kasno ste stigli ali napravicemo nesto.

Btw. kvalitetan deciji ruksak je cenovno debelo iznad vrhunskog ruksaka za posao!

Posted

bele carape na papuce  ubedljivo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Posted
15 minutes ago, ivy said:

bele carape na papuce  ubedljivo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Ta bitka je izgubljena...

Posted

Samo tamne čarape na papuče… :dry:

Posted
2 hours ago, bags said:

Kupovina unapred...

Ne znam da li je to odgovor prodavnica na online ali radi se o sledecem fenomenu tipicnom za decije proizvode ali koliko cujem i sve vise za zensku odecu.

Znaci danas sam otisao kupiti klince sandale za plazu i u nekoliko prodavnica koje su obicno odlicno opreljene gledaju me totalno bledo i pitaju pa gospodine znate li vi koji je mesec?

Pa 01.06 kazem ja. Oni se nasmejali samo i kazu da je 90% stvari za plazu otislo pre 15.04. :blink: Jedva sam nasao na kraju i ljetne i za plazu. Na par mesta rekli da dodjem polovinom juna za cipile za kisu jer ce do polovine jula nestati ovi bolji modeli u stanardnim velicinama.

Ista stvar i sa decijim torbama za skolu. Kao da izbegnem guzvu pred 01.09. odem juce za cerku i prodavacica skroz iznenadjenja pa kasno ste stigli ali napravicemo nesto.

Btw. kvalitetan deciji ruksak je cenovno debelo iznad vrhunskog ruksaka za posao!

A gde ti zivis, deluje kao da imas jednu radnju za jedan tip artikala ... 

Posted
44 minutes ago, Lezilebovich said:

A gde ti zivis, deluje kao da imas jednu radnju za jedan tip artikala ... 

Bec. Pa ima vise prodavnica ali svugde je ista situacija i slican dijalog.

Evo danas za decije ljetne sandale sam obisao 4,5 prodavnica po gradu i jedva nasao.