September 12, 20231 yr Just now, Shan Jan said: Cek, @Mel ima samo 40 godina? Al bumerski pise Ja sam najveci boomer bila od 7 do 27. Sad sam se josh i otkachila.
September 12, 20231 yr Just now, I*m with the pilots said: Te papuce sa belim carapama do pola listova vidim povremeno i na omladini u Nemackoj, bas je wtf momenat. I uopste te papuce kao odevni predmet van kuce i bazena - totalna enigma. Spoiler Pokushavam da se setim gde sam videla gomilu ljudi u tim papuche charape momentima. Ne bih rekla da je bilo u CG, ljudi jel moguce da se negde po BGu to nosi? /demencija totalna/
September 12, 20231 yr 16 minutes ago, Ras said: Meni je problem sto su papuce, nemam pojma zasto. Ne znam kako trce za autobusima.
September 12, 20231 yr ooo nose klinci i po Ns uveliko te navucene bele carape i papuce... pre neki dan se vozila busom i jedan decko sedi kad dolazi drugar isto sa tim carapama i papucama i njih dvojica tako sede jedan preko puta drugog,umrla sam od smeha
September 12, 20231 yr 49 minutes ago, ivy said: ooo nose klinci i po Ns uveliko te navucene bele carape i papuce... pre neki dan se vozila busom i jedan decko sedi kad dolazi drugar isto sa tim carapama i papucama i njih dvojica tako sede jedan preko puta drugog,umrla sam od smeha Ja sam videla takvih nekoliko njih u metrou jedared, bili su maltene kopi-pejst, pomislih da idu na neku carapansko-papucarsku konferenciju.
September 12, 20231 yr 1 hour ago, Mel said: Hide contents Pokushavam da se setim gde sam videla gomilu ljudi u tim papuche charape momentima. Ne bih rekla da je bilo u CG, ljudi jel moguce da se negde po BGu to nosi? /demencija totalna/ nose rusi ovde u beogradu, a sad kad pričate, videla sam jutros klinca ispred škole mika alas u čarapama i ovim boroletama... zbunio me bio prizor. e da i nosim ja al na krokse. ranije dok sam izlazila iz ove kloake od zemlje to mi je bilo prvo da obujem sandale i čarape. najudobnija kombinacija na svetu.
September 12, 20231 yr 1 minute ago, slepa živana said: sandale i čarape. najudobnija kombinacija na svetu. živka carica a primetila sam da postoji intenzivna mržnja prema toj kombinaciji na čitavom jugu Evrope, dok je na severu i u sredini to potpuno normalna stvar
September 12, 20231 yr 1 hour ago, extragluv said: iz krusevca poteklo, ovde svi to nose tako Gde si zemo
September 15, 20231 yr Bele frotirke i papuče vuku svoje korene iz crnačke zajednice klinaca iz USA. Tamo se to vidjalo još pre 10-ak godina.