Mel Posted September 12, 2023 Posted September 12, 2023 Just now, Shan Jan said: Cek, @Mel ima samo 40 godina? Al bumerski pise Ja sam najveci boomer bila od 7 do 27. Sad sam se josh i otkachila. 6
Mel Posted September 12, 2023 Posted September 12, 2023 Just now, I*m with the pilots said: Te papuce sa belim carapama do pola listova vidim povremeno i na omladini u Nemackoj, bas je wtf momenat. I uopste te papuce kao odevni predmet van kuce i bazena - totalna enigma. Spoiler Pokushavam da se setim gde sam videla gomilu ljudi u tim papuche charape momentima. Ne bih rekla da je bilo u CG, ljudi jel moguce da se negde po BGu to nosi? /demencija totalna/
I*m with the pilots Posted September 12, 2023 Posted September 12, 2023 16 minutes ago, Ras said: Meni je problem sto su papuce, nemam pojma zasto. Ne znam kako trce za autobusima. 1 1
Leia Posted September 12, 2023 Posted September 12, 2023 Rusi, gopnik stil? Taj Adidas im je trejdmark, patike zimi papuče leti… 3
ivy Posted September 12, 2023 Posted September 12, 2023 ooo nose klinci i po Ns uveliko te navucene bele carape i papuce... pre neki dan se vozila busom i jedan decko sedi kad dolazi drugar isto sa tim carapama i papucama i njih dvojica tako sede jedan preko puta drugog,umrla sam od smeha 1 2
I*m with the pilots Posted September 12, 2023 Posted September 12, 2023 49 minutes ago, ivy said: ooo nose klinci i po Ns uveliko te navucene bele carape i papuce... pre neki dan se vozila busom i jedan decko sedi kad dolazi drugar isto sa tim carapama i papucama i njih dvojica tako sede jedan preko puta drugog,umrla sam od smeha Ja sam videla takvih nekoliko njih u metrou jedared, bili su maltene kopi-pejst, pomislih da idu na neku carapansko-papucarsku konferenciju.
slepa živana Posted September 12, 2023 Posted September 12, 2023 1 hour ago, Mel said: Hide contents Pokushavam da se setim gde sam videla gomilu ljudi u tim papuche charape momentima. Ne bih rekla da je bilo u CG, ljudi jel moguce da se negde po BGu to nosi? /demencija totalna/ nose rusi ovde u beogradu, a sad kad pričate, videla sam jutros klinca ispred škole mika alas u čarapama i ovim boroletama... zbunio me bio prizor. e da i nosim ja al na krokse. ranije dok sam izlazila iz ove kloake od zemlje to mi je bilo prvo da obujem sandale i čarape. najudobnija kombinacija na svetu. 1 1
Amelija Posted September 12, 2023 Posted September 12, 2023 1 minute ago, slepa živana said: sandale i čarape. najudobnija kombinacija na svetu. živka carica a primetila sam da postoji intenzivna mržnja prema toj kombinaciji na čitavom jugu Evrope, dok je na severu i u sredini to potpuno normalna stvar 1
Mr.Mxyzptlk Posted September 12, 2023 Posted September 12, 2023 iz krusevca poteklo, ovde svi to nose tako 1
Shan Jan Posted September 12, 2023 Posted September 12, 2023 1 hour ago, extragluv said: iz krusevca poteklo, ovde svi to nose tako Gde si zemo
Zet Posted September 15, 2023 Posted September 15, 2023 Bele frotirke i papuče vuku svoje korene iz crnačke zajednice klinaca iz USA. Tamo se to vidjalo još pre 10-ak godina. 1 1
bags Posted September 15, 2023 Posted September 15, 2023 Da. Ja sam to prvo video kod Young Dolpha tamo 2016 ....
Svemir Zeka Posted April 25 Posted April 25 Ugg papuče koje umesto po kući, nose napolju. Na čarape. Jezivo 3
Recommended Posts