JozoMujica Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 7 minutes ago, munze said: Ja vidim kod sredovecnih, i to vise kod tetki ( tetaka?) nego god muskih cika Tetoviranje se vratilo u modu početkom veka, tad su tetke bile u svojim dvadesetim kad se sve može i hoće. Uklapa se.
Filozof manijak Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 7 minutes ago, 3opge said: bice posla za laserske higijenicare kad mlade simpanze ostare Eto dobre ideje za biznis
bags Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 Ma nije sama tetovaza problem. Imaju danas ljudi full sleeve u skoro svim oblastima. Nema cak i potrebe i da se sakriva. Problem je kad klinci sa 18,19 tetoviraju imena svojih partnera na obrazu ispod uha onda recimo neke skrabotine po vratu ili imaju nedovrsenu partiju iks oks na celu. 1
Svemir Zeka Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 Neopisivo su mi grozne te tetovaže preko čitavih deliva tela (to je valjda taj full sleeve) Dok su mi ok jedna- dve mini, diskretne To kapiram kao i nakit, narokaš preko svake mere ili imaš meru. S tim što si ovim obojio ruku u zeleno.. Džizs čega sam se nagledala juče u Dubrovniku. Skapiram da imam osećanje žaljenja tih ljudi 1
Filozof manijak Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 ma nek se tetovira ko i gde hoće, meni mindeđ Ali ja nikad ne bih maltretirao svoju dragocenu kožu. 1
3opge Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 1 hour ago, Svemir Zeka said: Neopisivo su mi grozne te tetovaže preko čitavih deliva tela (to je valjda taj full sleeve) Dok su mi ok jedna- dve mini, diskretne To kapiram kao i nakit, narokaš preko svake mere ili imaš meru. S tim što si ovim obojio ruku u zeleno.. Džizs čega sam se nagledala juče u Dubrovniku. Skapiram da imam osećanje žaljenja tih ljudi da ne govorimo da ne mogu takvi sareni da prismrde na bazene u Japanu [yoyogi(TM)] 2 1
munze Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 2 hours ago, bags said: Ma nije sama tetovaza problem. Imaju danas ljudi full sleeve u skoro svim oblastima. Nema cak i potrebe i da se sakriva. Problem je kad klinci sa 18,19 tetoviraju imena svojih partnera na obrazu ispod uha onda recimo neke skrabotine po vratu ili imaju nedovrsenu partiju iks oks na celu. Ja ih ne volim al to je samo moj problem. Zato i nisam tetoviran. Al ko voli nek se tetovira gde hoce i sta hoce. Tu ne vidim nikakav problem. 1
Shan Jan Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 Ako cemo kod hejta, isto mi je odvratna ona alka koja se stavlja u nos, zene deluju ko da su krmace sa njom. 4 1
zorglub Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 5 hours ago, kud u maglu Simoviću said: na zapadnom balkanu poznatija kao tarzanka Brt, tarzanka je umetnost za ovo. Btw, moja omiljena krimi-džimi zurka, ja je zovem Zvezdarka: 3
bags Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 Ta je stajala jedino dobro Antonu iz Partibrejkersa...
slepa živana Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 54 minutes ago, bags said: Ta je stajala jedino dobro Antonu iz Partibrejkersa... i lijamu galageru kao i janu braunu 4
Amos Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 3 hours ago, Shan Jan said: Ako cemo kod hejta, isto mi je odvratna ona alka koja se stavlja u nos, zene deluju ko da su krmace sa njom. Baš ti verujem da bi je odbio 1
ivy Posted July 23, 2023 Posted July 23, 2023 kakve ste dede i babe! ja volim tetovaze i da imam para radila bih celu nogu,imam ideje i sve...i celu ruku...to mi je,jos uvek,prekul i bas volim kad vidim...ali naravno ako su lepe,neka umetnost...andjeli,krstovi,slike kosovskog boja i ikone stop! a tarzanka je bila in i pocetkom 2000tih.. 1
Recommended Posts