Jump to content
IGNORED

Hate lista itema, pojava, trendova i proizvoda

yolo

Recommended Posts

Posted

Omašio si profesiju ćale a umetnost je ostala osiromašena za jednog svestranog ludaka.

Mada, nikad nije kasnoooo

Posted

Milica Vučković kaže da tetovaža nije umetnost. :sleep:

Posted

to, to. jel ovo obican flokis il neki specijalan za tijelo? de se kupuje?

Posted
Milica Vučković kaže da tetovaža nije umetnost. [emoji99]
nije ni performans. reko onaj steva. pera. ne znam. al njemu nije ni teatar, samo granitne ploche da se kleshu :hihi:

sent from bubamoto

Posted
1 hour ago, darling said:

to, to. jel ovo obican flokis il neki specijalan za tijelo? de se kupuje?

Običan za papir. U knjižarama. Kohinoor. 

771002-CJ02-TE.jpg

• 8 months later...
Posted

Skonta moja mala da bi bilo kul da ima kao neki šorc, do kolena, onako malo širi... Recimo, basketanerski šorc... Nešto ovako:

NIKE M J JORDAN AIR SHORT

Znate da se to ne pravi za žene? Ladno, nigde nisam uspeo da nađem u radnjama sa sportskom opremom... Muški S joj je prevelik (160 visine, daluje smešno) a svi ženski modeli šortseva izgledaju ovako ili kraće (u stvari, većina je kraća)...

883733-785_350_350px.webp

Na kraju kupim repliku reprezentativnog dresa u Rodi, za smešne pare, i super joj stoji i ima i ženskih i dečijih brojeva...

Zašto se u Srbiju ne uvezi, ako se i pravi ženski modeli basket šorceva? Žene moraju da nose šorceve, da im se ističe sveeee? Nije mi jasno...

Posted

Da znaš za sledeći put - ima ovde odličnih stvari, a sniženja su česta - https://www.prodirectbasketball.com/lists/womens-basketball-clothing.aspx?listName=womens-basketball-clothing&pp=32&t=Bottoms

Naravno, imaju i patike, majice itd, svu opremu za košarku.

Naručivao sam prošle godine na Hrvatsku da bih izbegao domažu carinu i PDV, patike su stigle u Zagreb jako brzo. Nemam pojma preko koga šalju, možda stiže i u Srbiju swiftly ako ide DHL-om.

Posted
3 minutes ago, napadaj said:

Da znaš za sledeći put - ima ovde odličnih stvari, a sniženja su česta - https://www.prodirectbasketball.com/lists/womens-basketball-clothing.aspx?listName=womens-basketball-clothing&pp=32&t=Bottoms

Naravno, imaju i patike, majice itd, svu opremu za košarku.

Naručivao sam prošle godine na Hrvatsku da bih izbegao domažu carinu i PDV, patike su stigle u Zagreb jako brzo. Nemam pojma preko koga šalju, možda stiže i u Srbiju swiftly ako ide DHL-om.

Thanx,

ovo sam tražio, jbt, kako to nema u Srblaja nigde? Srpkinje ne vole košarku?

Mislim, ok, ovaj šorc što sam uzeo je stvarno super, čak je i materijal dobar a cena je smešna, i uzeću joj sutra i beli, pored crvenog, da ima...

Posted

Verovatno se slabo prodaje ženska košarkaška garderoba, pa zbog toga ponuda ne postoji. Nešto slično rade sa signature modelima patika - naručuju malo brojeva, pa ih nemaju u ponudi i sledeće godine, kada bi trebalo da budu na akcijama, već samo menjaju novim modelima. Na primer, prošle godine sam kupio jedne PG3 patike i nedavno hteo još jedne, u drugoj boji, ali ih više nema, a prodaju PG4, ovogodišnji model.

Posted

Šorc za košarku ionako treba da izgleda ovako:

stockton-dribbles-iso-archive.jpg

Ja sam za šalvare još sredinom devedesetih mislio da su prolazni fad, ali iz nekog razloga nikada nisu otišle. U principu, sve što već i dotiče koleno mi je užas, eto to je moj decenijski hejt.

• 10 months later...
Posted (edited)

cudnim sam putevima nabasala na profil ljiljane perovic na fejsu i odusevila se fotografijama koje ladno mogu u neku YU fashion enciklopediju. moda kraja sedamdesetih i osamdesetih,  na dlanu.  jugoexport, joksimovic, razni drugi brendovi... bas je interesantno...

https://www.facebook.com/ljiljana.perovic.79

juuuuu, greskom sam stavila na ovoj topik :D (a ne znam sad gde drugo sad da stavim)

Edited by nezvanova
  • +1 3
  • Wub 1
Posted

imao sam priliku par meseci da radim sa njom. velika carica, veeeelikaaaa

Posted

Realno ove današnje[emoji769] ne bi mogle ni kofere da joj nose...

.... Shiit has hit the fan