November 29, 20195 yr Omašio si profesiju ćale a umetnost je ostala osiromašena za jednog svestranog ludaka. Mada, nikad nije kasnoooo
November 29, 20195 yr Milica Vučković kaže da tetovaža nije umetnost. [emoji99]nije ni performans. reko onaj steva. pera. ne znam. al njemu nije ni teatar, samo granitne ploche da se kleshu sent from bubamoto
November 29, 20195 yr 1 hour ago, darling said: to, to. jel ovo obican flokis il neki specijalan za tijelo? de se kupuje? Običan za papir. U knjižarama. Kohinoor.
August 21, 20204 yr Skonta moja mala da bi bilo kul da ima kao neki šorc, do kolena, onako malo širi... Recimo, basketanerski šorc... Nešto ovako: Znate da se to ne pravi za žene? Ladno, nigde nisam uspeo da nađem u radnjama sa sportskom opremom... Muški S joj je prevelik (160 visine, daluje smešno) a svi ženski modeli šortseva izgledaju ovako ili kraće (u stvari, većina je kraća)... Na kraju kupim repliku reprezentativnog dresa u Rodi, za smešne pare, i super joj stoji i ima i ženskih i dečijih brojeva... Zašto se u Srbiju ne uvezi, ako se i pravi ženski modeli basket šorceva? Žene moraju da nose šorceve, da im se ističe sveeee? Nije mi jasno...
August 21, 20204 yr Da znaš za sledeći put - ima ovde odličnih stvari, a sniženja su česta - https://www.prodirectbasketball.com/lists/womens-basketball-clothing.aspx?listName=womens-basketball-clothing&pp=32&t=Bottoms Naravno, imaju i patike, majice itd, svu opremu za košarku. Naručivao sam prošle godine na Hrvatsku da bih izbegao domažu carinu i PDV, patike su stigle u Zagreb jako brzo. Nemam pojma preko koga šalju, možda stiže i u Srbiju swiftly ako ide DHL-om.
August 21, 20204 yr 3 minutes ago, napadaj said: Da znaš za sledeći put - ima ovde odličnih stvari, a sniženja su česta - https://www.prodirectbasketball.com/lists/womens-basketball-clothing.aspx?listName=womens-basketball-clothing&pp=32&t=Bottoms Naravno, imaju i patike, majice itd, svu opremu za košarku. Naručivao sam prošle godine na Hrvatsku da bih izbegao domažu carinu i PDV, patike su stigle u Zagreb jako brzo. Nemam pojma preko koga šalju, možda stiže i u Srbiju swiftly ako ide DHL-om. Thanx, ovo sam tražio, jbt, kako to nema u Srblaja nigde? Srpkinje ne vole košarku? Mislim, ok, ovaj šorc što sam uzeo je stvarno super, čak je i materijal dobar a cena je smešna, i uzeću joj sutra i beli, pored crvenog, da ima...
August 21, 20204 yr Verovatno se slabo prodaje ženska košarkaška garderoba, pa zbog toga ponuda ne postoji. Nešto slično rade sa signature modelima patika - naručuju malo brojeva, pa ih nemaju u ponudi i sledeće godine, kada bi trebalo da budu na akcijama, već samo menjaju novim modelima. Na primer, prošle godine sam kupio jedne PG3 patike i nedavno hteo još jedne, u drugoj boji, ali ih više nema, a prodaju PG4, ovogodišnji model.
August 22, 20204 yr Šorc za košarku ionako treba da izgleda ovako: Ja sam za šalvare još sredinom devedesetih mislio da su prolazni fad, ali iz nekog razloga nikada nisu otišle. U principu, sve što već i dotiče koleno mi je užas, eto to je moj decenijski hejt.
June 24, 20213 yr cudnim sam putevima nabasala na profil ljiljane perovic na fejsu i odusevila se fotografijama koje ladno mogu u neku YU fashion enciklopediju. moda kraja sedamdesetih i osamdesetih, na dlanu. jugoexport, joksimovic, razni drugi brendovi... bas je interesantno... https://www.facebook.com/ljiljana.perovic.79 juuuuu, greskom sam stavila na ovoj topik (a ne znam sad gde drugo sad da stavim) Edited June 24, 20213 yr by nezvanova
June 24, 20213 yr Realno ove današnje[emoji769] ne bi mogle ni kofere da joj nose... .... Shiit has hit the fan