Jump to content
IGNORED

Hate lista itema, pojava, trendova i proizvoda

yolo

Recommended Posts

Posted (edited)

vas dvojica ko sijamski blizanci :laugh:

samo ne roze kosulje. i da nisu uske. sve je to meni gej. 

:s_d:

Edited by mustang
Posted
7 hours ago, nisam ja said:

ti si moj sin. 

zar ti nije on nešto drugo

Posted

Hejt za tetovirane ljude koji misle da je to kul. Sve ih treba baciti zajedno na jedno veliko izolovano ostrvo i da zive tako srecni i umobolni do kraja zivota a mi normalni da ih ne gledamo.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Posted

Auuuuu ne cackaj im to.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Posted
19 minutes ago, Zli Gli said:

Hejt za tetovirane ljude koji misle da je to kul. Sve ih treba baciti zajedno na jedno veliko izolovano ostrvo i da zive tako srecni i umobolni do kraja zivota a mi normalni da ih ne gledamo.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Fašizam u trendu?

Posted

jao sto sam ja letos videla prelep par istetoviranih ljuditm znaci kao iz nekog tattoo magazina da su ispali..prezgodni i prelepi ..ona je imala istetivran vrat i predivnu crnu kosu a on je bio celav i istetoviran po glavi :wub: i bili su prekul i znali su da su prekul :wub:

Posted (edited)

@Zli Gli sta ti je?!

nemam tetovazu i zanimljivo mi je kada cujem razne price sta njima tetovi znace. estetski ni ne primecujem al mozda zato sto su svi oko mene istetovirani. 

Edited by mustang
Posted

ima ko ume ima ko ne ume. isto kao i sa odelom. nema tu shta...

sent from bubamoto

Posted

Ma bre pedalirala ga istetovirana riba pa mu sad cela populacija kriva [emoji12]

... Shiit has hit the fan...

Posted
1000 cvetova
+1

ionako to sve ide nagroblje, pre ili kasnije. sve dok ne moraju svi, nema mesta sekiraciji :hihi:

sent from bubamoto

Posted

Jab te tetovirane, kad riknu, odr'o i uštavio im kožu za jednu lepu zidnu umetničku instalaciju.

Gre'ota da ta umetnička dela odu zajedno sa vlasnicima koji ne poštuju najvažniji organ svog tela.

Posted

tetovaze su smor sad kad su svi tetovirani.

a da moze da radi sa sobom ko sta hoce, to se uvijek podrazumijeva.

Posted

Ma dobra je stvar. Ja još čekam na svoju prvu. Mislim da ću da napišem ćirilicom:  prva tetovaža.