mustang Posted November 27, 2019 Posted November 27, 2019 (edited) vas dvojica ko sijamski blizanci samo ne roze kosulje. i da nisu uske. sve je to meni gej. Edited November 27, 2019 by mustang
renne Posted November 27, 2019 Posted November 27, 2019 7 hours ago, nisam ja said: ti si moj sin. zar ti nije on nešto drugo
Zli Gli Posted November 29, 2019 Posted November 29, 2019 Hejt za tetovirane ljude koji misle da je to kul. Sve ih treba baciti zajedno na jedno veliko izolovano ostrvo i da zive tako srecni i umobolni do kraja zivota a mi normalni da ih ne gledamo.Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Moća Posted November 29, 2019 Posted November 29, 2019 Auuuuu ne cackaj im to.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
maheem Posted November 29, 2019 Posted November 29, 2019 19 minutes ago, Zli Gli said: Hejt za tetovirane ljude koji misle da je to kul. Sve ih treba baciti zajedno na jedno veliko izolovano ostrvo i da zive tako srecni i umobolni do kraja zivota a mi normalni da ih ne gledamo. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Fašizam u trendu?
ivy Posted November 29, 2019 Posted November 29, 2019 jao sto sam ja letos videla prelep par istetoviranih ljuditm znaci kao iz nekog tattoo magazina da su ispali..prezgodni i prelepi ..ona je imala istetivran vrat i predivnu crnu kosu a on je bio celav i istetoviran po glavi i bili su prekul i znali su da su prekul
mustang Posted November 29, 2019 Posted November 29, 2019 (edited) @Zli Gli sta ti je?! nemam tetovazu i zanimljivo mi je kada cujem razne price sta njima tetovi znace. estetski ni ne primecujem al mozda zato sto su svi oko mene istetovirani. Edited November 29, 2019 by mustang
gospa buba Posted November 29, 2019 Posted November 29, 2019 ima ko ume ima ko ne ume. isto kao i sa odelom. nema tu shta...sent from bubamoto
Frank Pembleton Posted November 29, 2019 Posted November 29, 2019 Ma bre pedalirala ga istetovirana riba pa mu sad cela populacija kriva [emoji12]... Shiit has hit the fan...
gospa buba Posted November 29, 2019 Posted November 29, 2019 1000 cvetova+1ionako to sve ide nagroblje, pre ili kasnije. sve dok ne moraju svi, nema mesta sekiraciji sent from bubamoto
Filozof manijak Posted November 29, 2019 Posted November 29, 2019 Jab te tetovirane, kad riknu, odr'o i uštavio im kožu za jednu lepu zidnu umetničku instalaciju. Gre'ota da ta umetnička dela odu zajedno sa vlasnicima koji ne poštuju najvažniji organ svog tela.
morgana Posted November 29, 2019 Posted November 29, 2019 tetovaze su smor sad kad su svi tetovirani. a da moze da radi sa sobom ko sta hoce, to se uvijek podrazumijeva.
nisam ja Posted November 29, 2019 Posted November 29, 2019 Ma dobra je stvar. Ja još čekam na svoju prvu. Mislim da ću da napišem ćirilicom: prva tetovaža.
Recommended Posts