July 23, 20195 yr zasto nemamo lav listu ajtema, pojava, proizvoda i trendova? lako je mrzeti, tesko je voleti a sto su mi super ove nove botege, sve redom, zbogom spice, helou patkice https://www.instagram.com/newbottega/?utm_source=ig_embed odlicne su mi i mrezice i jorgan cipele. al ce prsti da se sire.
July 23, 20195 yr Vi kapirate da nemaju sve zene stopalo za spicaste cipele i da je vrlo bolno nositi ih ako imas ravne prste? Mislim, i muskarci kad smo vec kod toga. Nisu ovo najlepse cipele u svijet ali su daleko od ogavnih, spicaste ce uvek biti broj 1 na mojoj listi uzasa.
July 23, 20195 yr Neke izgledaju bas tako da ali ima par modela koji na nozi izgledaju dobro. Stvar ukusa na kraju dana 😉 eno, ima i spicastih na slikama, mene te uzasavaju npr. Nista zenstveno ne vidim na njima.
July 23, 20195 yr Baš ima nekoliko koje izgledaju vrlo ženstveno i seksi: mrežaste u bež i crnoj boji, zatim one koje su poput papuča (nemaju kaiš pozadi, opet u crnoj, bež i plavoj boji) i one sa kaišićima koje, uslovno izgledaju konvencionalnije, vidim ih u beloj i posebno lepe u plavoj boji. Bez obzira na model koji mi se ne dopada izvanredna je nijansa plavoljubičaste boje (lavanda?) na tamnoputoj manekenki. Edit: Baš su dobre i cipele crvenosmeđe boje skoro u poslednjem redu slika- levo od paradajza! Edited July 23, 20195 yr by Ras
July 23, 20195 yr ovakve slične nosi pata, partnerka od paje patka. ja bi to nosila u svečanim prilikama
July 23, 20195 yr 16 minutes ago, slepa živana said: ovakve slične nosi pata, partnerka od paje patka. ja bi to nosila u svečanim prilikama maj tots igzektli, pata patak su mi superkul, al me mrzelo da tipkam. i ovo sto kaze nera za spice, isto me mrzelo da tipkam
July 23, 20195 yr Baš ima nekoliko koje izgledaju vrlo ženstveno i seksi: mrežaste u bež i crnoj boji, zatim one koje su poput papuča (nemaju kaiš pozadi, opet u crnoj, bež i plavoj boji) i one sa kaišićima koje, uslovno izgledaju konvencionalnije, vidim ih u beloj i posebno lepe u plavoj boji. Bez obzira na model koji mi se ne dopada izvanredna je nijansa plavoljubičaste boje (lavanda?) na tamnoputoj manekenki. Edit: Baš su dobre i cipele crvenosmeđe boje skoro u poslednjem redu slika- levo od paradajza! (valjda nisam omasila smajli) Za posvecenost, detalje i zainteresovanost, makar i iz zezanja [emoji5]
July 29, 20195 yr WTF is diz? (ne, nije obuca za decu, ima i 47). Patike za teletubbiese? Doduse ne bih rekao da je trend, prvi put vidim. Edited July 29, 20195 yr by Venom