ivy Posted April 25, 2019 Posted April 25, 2019 a ima i bez rukava i kapuljace.. evo kako se npr iz ovog izlazi na brzaka?
Jumanji Posted April 25, 2019 Posted April 25, 2019 Mmmmm prvi mi se svidja. Imam dva komada kombinezona [emoji3] i ne izlazi se njih brzo nikako, a i sto bi [emoji3][emoji16]A za toalet... tu je vec potrebno malo akrobacija, a i vestina, da se nogavice ne vuku po podu fuuuj, a da se gornji deo skupi i drzi sve to nekako jednom rukom [emoji38][emoji38] jest da je posle izgledam ko da me krava zvakala, ali sad ne moze sve da bude potaman.Inace komad odece koji lepo stoji,a za lepotu se valja zrtvovati kazu nasi stari ojhhh
Bujodrag Posted April 25, 2019 Posted April 25, 2019 3 hours ago, ivy said: ono sto mene kopka vec godinama je kako se ide u wc u tome tj. kako se iz toga izlazi? Ima i ovakve odeće koja super izgleda a u kojoj ne moraš ni ići u WC
namenski Posted April 25, 2019 Posted April 25, 2019 3 hours ago, slepa živana said: pakao živi, eto kako bilo je to moderno i osamdesetih, početkom devedesetih, malo neformalnije varijante... živa se upišaš dok se raskopčaš ili raspertlaš već, a onda ako je wc neki javni i zapišan, obavezno ti deo kreacije upadne u fekalije. osim toga ako nije inteligentno skrojeno, uvlači se u dupe dok hodaš, a hoće i da pridavi kad pokušaš da sedneš. Ako pametnotm izaberes, nema nezeljenih propratnih pojava ni kolaterale... 34 minutes ago, ivy said: evo kako se npr iz ovog izlazi na brzaka? Nema potrebe da se izlazi Zahvaljujuci ovom mudro smisljenom otvoru sa diskretnim dugmetom pozadi... Ono, jeste da se radi o kombinezonskoj varijaciji untrcigeratm, ali tehnika ne poznaje granice...
djili Posted April 25, 2019 Posted April 25, 2019 15 minutes ago, Bujodrag said: Ima i ovakve odeće koja super izgleda a u kojoj ne moraš ni ići u WC kako je bio lijep agent kuper
Bujodrag Posted April 25, 2019 Posted April 25, 2019 O da, Džesika je u tom filmu neverovatno lepa. Bio sam zaljubljen u nju kad sam film prvi put gledao
ivy Posted April 25, 2019 Posted April 25, 2019 2 hours ago, Jumanji said: Mmmmm prvi mi se svidja. Imam dva komada kombinezona i ne izlazi se njih brzo nikako, a i sto bi A za toalet... tu je vec potrebno malo akrobacija, a i vestina, da se nogavice ne vuku po podu fuuuj, a da se gornji deo skupi i drzi sve to nekako jednom rukom jest da je posle izgledam ko da me krava zvakala, ali sad ne moze sve da bude potaman. Inace komad odece koji lepo stoji,a za lepotu se valja zrtvovati kazu nasi stari ojhhh neka hvala
darling Posted April 25, 2019 Posted April 25, 2019 5 hours ago, namenski said: Zahvaljujuci ovom mudro smisljenom otvoru sa diskretnim dugmetom pozadi... ajvi zaboravila da pita a kako skidas gace u ovom dzampsutu kad ga otvoris na dupetu
nera Posted April 25, 2019 Posted April 25, 2019 Pa valjda se to nosi unesto gaca Ja isto preskacem jumpsuit, lepo izgleda ali ne trpim nista za lepotu
namenski Posted April 25, 2019 Posted April 25, 2019 11 minutes ago, nera said: Pa valjda se to nosi unesto gaca +1 Гаће su nesto sasvim drugo... Spoiler
mustang Posted April 25, 2019 Posted April 25, 2019 imala sam pidzamu u cikagu takvu, disney....samo da mi ne bude hladno
Recommended Posts