September 7, 20186 yr Kod mene najjadniji hleb je poskupeo sa 29 din na 35 pre pet dana, penzioneri još uvek civile kao kučkice
September 7, 20186 yr P Ee a na vidikovacu hleb 24 din, i to dobar hleb, nego ja kasno ustao jutros. Jao sinovac a inflacija dva posto, to će sve da pojede ovo u oktobru, a neeekad se to nadoknadjivalo znaš.. K Ako, i treba, za to su ljudi glasali Muk, pogled pun mržnje iz sitnih okica i dlazak
September 7, 20186 yr 3 hours ago, kurjak92 said: K Ako, i treba, za to su ljudi glasali Muk, pogled pun mržnje iz sitnih okica i dlazak
September 22, 20186 yr On 7.9.2018. at 15:10, kurjak92 said: P Ee a na vidikovacu hleb 24 din, i to dobar hleb, nego ja kasno ustao jutros. Jao sinovac a inflacija dva posto, to će sve da pojede ovo u oktobru, a neeekad se to nadoknadjivalo znaš.. K Ako, i treba, za to su ljudi glasali Muk, pogled pun mržnje iz sitnih okica i dlazak bio ti Mile u radnji?
April 24, 20195 yr dosta me nervira moda ove sezone sto od zena pravi kafanske stolnjake. i dzampsuts, takodje, do prosle godine poneki tu i tamo, a sad svaka duga haljina za koju se uvatim ima nogavice. pa jebote.
April 25, 20195 yr ono sto mene kopka vec godinama je kako se ide u wc u tome tj. kako se iz toga izlazi?
April 25, 20195 yr 3 minutes ago, ivy said: ono sto mene kopka vec godinama je kako se ide u wc u tome tj. kako se iz toga izlazi? pakao živi, eto kako bilo je to moderno i osamdesetih, početkom devedesetih, malo neformalnije varijante... živa se upišaš dok se raskopčaš ili raspertlaš već, a onda ako je wc neki javni i zapišan, obavezno ti deo kreacije upadne u fekalije. osim toga ako nije inteligentno skrojeno, uvlači se u dupe dok hodaš, a hoće i da pridavi kad pokušaš da sedneš.
April 25, 20195 yr sve u svemu, djampsut pruza dosta zabave, daleko vise od bilo kog konvencionalnog odevnog predmeta, gde se stepen zabavnosti povecava sa svakom popijenom alkoholnom jedinicom, a najvise s pivom
April 25, 20195 yr Radne pantalone u gej bojama sa kapuljačom i rukavima... Tako kažite da vas svi muškarci shvate...