kurjak92 Posted September 7, 2018 Posted September 7, 2018 Kod mene najjadniji hleb je poskupeo sa 29 din na 35 pre pet dana, penzioneri još uvek civile kao kučkice
James Marshall Posted September 7, 2018 Posted September 7, 2018 Što, sad im fali 6 kinti za informer
kurjak92 Posted September 7, 2018 Posted September 7, 2018 P Ee a na vidikovacu hleb 24 din, i to dobar hleb, nego ja kasno ustao jutros. Jao sinovac a inflacija dva posto, to će sve da pojede ovo u oktobru, a neeekad se to nadoknadjivalo znaš.. K Ako, i treba, za to su ljudi glasali Muk, pogled pun mržnje iz sitnih okica i dlazak
Meazza Posted September 7, 2018 Posted September 7, 2018 3 hours ago, kurjak92 said: K Ako, i treba, za to su ljudi glasali Muk, pogled pun mržnje iz sitnih okica i dlazak
Pontijak Posted September 22, 2018 Posted September 22, 2018 On 7.9.2018. at 15:10, kurjak92 said: P Ee a na vidikovacu hleb 24 din, i to dobar hleb, nego ja kasno ustao jutros. Jao sinovac a inflacija dva posto, to će sve da pojede ovo u oktobru, a neeekad se to nadoknadjivalo znaš.. K Ako, i treba, za to su ljudi glasali Muk, pogled pun mržnje iz sitnih okica i dlazak bio ti Mile u radnji?
darling Posted April 24, 2019 Posted April 24, 2019 dosta me nervira moda ove sezone sto od zena pravi kafanske stolnjake. i dzampsuts, takodje, do prosle godine poneki tu i tamo, a sad svaka duga haljina za koju se uvatim ima nogavice. pa jebote.
darling Posted April 25, 2019 Posted April 25, 2019 da, zato i kaskam za modom. pomirila sam se da nikad necu biti moderna.
ivy Posted April 25, 2019 Posted April 25, 2019 ono sto mene kopka vec godinama je kako se ide u wc u tome tj. kako se iz toga izlazi?
slepa živana Posted April 25, 2019 Posted April 25, 2019 3 minutes ago, ivy said: ono sto mene kopka vec godinama je kako se ide u wc u tome tj. kako se iz toga izlazi? pakao živi, eto kako bilo je to moderno i osamdesetih, početkom devedesetih, malo neformalnije varijante... živa se upišaš dok se raskopčaš ili raspertlaš već, a onda ako je wc neki javni i zapišan, obavezno ti deo kreacije upadne u fekalije. osim toga ako nije inteligentno skrojeno, uvlači se u dupe dok hodaš, a hoće i da pridavi kad pokušaš da sedneš.
darling Posted April 25, 2019 Posted April 25, 2019 sve u svemu, djampsut pruza dosta zabave, daleko vise od bilo kog konvencionalnog odevnog predmeta, gde se stepen zabavnosti povecava sa svakom popijenom alkoholnom jedinicom, a najvise s pivom
radisa Posted April 25, 2019 Posted April 25, 2019 Radne pantalone u gej bojama sa kapuljačom i rukavima... Tako kažite da vas svi muškarci shvate...
Recommended Posts