Jump to content
IGNORED

Hate lista itema, pojava, trendova i proizvoda

yolo

Recommended Posts

Posted

Nisam dovoljno moderan pa valjda zato i nemam izabranicu :(

Posted

hm, ocekivao sam od tebe da ih smaras pitanjem kako moze mladozenja sam sebe da trazi.

jes vala glupo i nesmesno.

Posted

Ne bih mogao tako nesto, dobar sam covek. A da je nesmesno i jezivo glupo, jeste.

Posted

Masovno uvlacenje kupacih gaca u dupe, valjda da se bolje osuncaju guzovi.. Aj kad to rade neke nepoznate mi, ali kad vidim neke poznanice ili bliske prijateljice, ili jos gore "prijateljice".. nije mi bas prijatno, ne znam zasto. Valjda mi smeta sto tako mogu svi da vide a ne samo ja, jebem li ga.

има то шмека ако је чмар уредан, избељен и без шуљева, ако пак није онда дупиште подсећа на лисичју јазбину обраслу травуљином преко које је затегнута згужвана крпа..

Posted

gde si ti video tu lisicju jazbinu pa da znas kako izgleda?

Posted

nesto se mislim, kada bi se neko teleportovao iz 70ih u sada, i video fudbalere sa ofarbanim cirokanama, pomislio bi da je pank pobedio. a sto je najgore, sabanerija je uzela da skrnavi i motorke, starke, a vidim da se priprema teren i za metal.

no sve je to ipak bolje od onih pantalona sa spustenim dupetom i uskim nogavicama. ili od bradatog lika u uskim zenskim pantalonama, jednom ce samo da mi se otkaci ruka kad prolazim pored takvog. ili onih tribal kolut mindjusa.

jebote, ovo je najgore vreme ikad.

Posted

Jebote, otkad uzimas steroide u teratani mnogo si agresivan.

:(

Posted

Kontam da je odjeban od strane 11 riba zbog kožnog prsluka i majice upasane u svetli džins sa kaišem.

Posted

nesto se mislim, kada bi se neko teleportovao iz 70ih u sada, i video fudbalere sa ofarbanim cirokanama, pomislio bi da je pank pobedio. a sto je najgore, sabanerija je uzela da skrnavi i motorke, starke, a vidim da se priprema teren i za metal.

no sve je to ipak bolje od onih pantalona sa spustenim dupetom i uskim nogavicama. ili od bradatog lika u uskim zenskim pantalonama, jednom ce samo da mi se otkaci ruka kad prolazim pored takvog. ili onih tribal kolut mindjusa.

jebote, ovo je najgore vreme ikad.

aha, pa ce da te olomi hipster ko vola u kupusu.

slab si, debeo i nepokretan.

a metal je uvek bio sabanska muzika, makar onaj koji ti slusas

• 7 months later...
Posted

fakin "Mickthulhu Mouse" girl_mad.gif gospodine Alan Moore, recite im! recite im!!

11709599_10154462864337524_6582612515043

Posted

sto alen mur, mislis lavkraft?

Posted

aaaa, nijesam ispratia, fala :)