ToniAdams Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 jesam vec prijavila koliko mrzim karnere? +1mada nemam ni najmanju ideju sta su to
Zli Gli Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Zenske koje nose kupace kostime sa motivima americke zastave. Ima ih pun kurac na plazi ove godine. http://www.lepotaizd...mericke-zastavePas mater.
Dagmar Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Zenske koje nose kupace kostime sa motivima americke zastave. Ima ih pun kurac na plazi ove godine.Čule da Srbi aktivno mrze agresora, i gde god vide mrsku zastavu oni je strgnu, pocepaju i zapale. Kako im ide?
ivy Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 hejt za ,,komplet,, trenerke..uzas!uvek je i bio uzas i to je trebalo zabraniti posle devedesetih
Zli Gli Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Čule da Srbi aktivno mrze agresora, i gde god vide mrsku zastavu oni je strgnu, pocepaju i zapale. Kako im ide?Za sad niti jedna rastrgnuta zastava :( Mozda da ja probam, dok jos ima sunca...
zorglub Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 (edited) Zenske koje nose kupace kostime sa motivima americke zastave. Ima ih pun kurac na plazi ove godine.Ćas... Edited August 30, 2012 by zorglub
sailorman Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Uočih ovih dana najnoviju strahotu, za koju saznah da se zove wedge sneakers:Wedges patike su se zapatile, videla tri ponosne vlasnice u poslednjih nekoliko dana. Bilo je pitanje dana..
Ryan Franco Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 moja omiljena boja! imam košulju za svadbe.
slepa živana Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 da se ispravim, sprtsko cijan plava :)mislila sam da je trend lansirao adidas... ali posle sam videla da i najk i još neka sportska marka imaju majice i sportske torbe. sve u svemu ceo grad šljašti cijan.ko zna šta mi promiče... verovatno je paparaco usnimio ronalda u cijan gaćama pa krenulo.
Recommended Posts