Jump to content

Hate lista itema, pojava, trendova i proizvoda

Featured Replies

jesam vec prijavila koliko mrzim karnere?
+1mada nemam ni najmanju ideju sta su to

karmen...

Zenske koje nose kupace kostime sa motivima americke zastave. Ima ih pun kurac na plazi ove godine.
http://www.lepotaizd...mericke-zastavePas mater.
Zenske koje nose kupace kostime sa motivima americke zastave. Ima ih pun kurac na plazi ove godine.
Čule da Srbi aktivno mrze agresora, i gde god vide mrsku zastavu oni je strgnu, pocepaju i zapale. Kako im ide?

hejt za ,,komplet,, trenerke..uzas!uvek je i bio uzas i to je trebalo zabraniti posle devedesetih

Čule da Srbi aktivno mrze agresora, i gde god vide mrsku zastavu oni je strgnu, pocepaju i zapale. Kako im ide?
Za sad niti jedna rastrgnuta zastava :( Mozda da ja probam, dok jos ima sunca...
Ćas...The_Black_Crowes_-_Amorica.jpg

Edited by zorglub

• 2 weeks later...
Uočih ovih dana najnoviju strahotu, za koju saznah da se zove wedge sneakers:Isabel-Marant-Wedge-Sneakers.png
Wedges patike su se zapatile, videla tri ponosne vlasnice u poslednjih nekoliko dana. Bilo je pitanje dana..

pojava cijan plave.

moja omiljena boja! imam košulju za svadbe.

da se ispravim, sprtsko cijan plava :)mislila sam da je trend lansirao adidas... ali posle sam videla da i najk i još neka sportska marka imaju majice i sportske torbe. sve u svemu ceo grad šljašti cijan.ko zna šta mi promiče... verovatno je paparaco usnimio ronalda u cijan gaćama pa krenulo.

Šta je cijan plava?

Odvratno.

fluo plava? :isuse: