July 3, 20177 yr Jeste da ni sad nije neka sjajna situacija, ali scenario iz srpske noćne more bio bi da antena proda b92 i prvu nekom naprednom tajkunu ...
July 4, 20177 yr Jeste da ni sad nije neka sjajna situacija, ali scenario iz srpske noćne more bio bi da antena proda b92 i prvu nekom naprednom tajkunu ... Nista se ne bi promenilo: od jednog naprednog tajkuna sledecem naprednom tajkunu
July 4, 20177 yr Jeste da ni sad nije neka sjajna situacija, ali scenario iz srpske noćne more bio bi da antena proda b92 i prvu nekom naprednom tajkunu ...Kakav si ti šaljivdžija....
July 4, 20177 yr Priznaćete ipak da Prva i B92 nemaju baš takvu hardkor propagandu kao pink ili studio bot ...
July 4, 20177 yr Zna li se sta Prva i b92 pripremaju za jesen? Procitao sam na netu da je b92 uzela prava za RTLovu seriju "Tajne". Da li je to tacno?
July 4, 20177 yr Ne znam šta pripremaju, ali meni super ove nove serije što su ubacili, ima neka "Prijatelji", joj, što je smiješno, to sve ludo. I ona neka "Štreberi", nikad čuo, ali je kidanje.
July 4, 20177 yr Ima i That '70s show, a tek filmski program, pa TV Corba, a uhvatio sam pre par dana negde oko 05:30 izjutra Razgibavanje. Za svakog po nesto!
July 12, 20177 yr Pročitao sam na netu da je Antenna otkupila Studio B i da od oktobra sledi stananje B92 i Studija B u jednu televiziju.
July 12, 20177 yr koji će im raspali stb. ne znaju šta će ni sa b92, kamo li još studio b Edited July 12, 20177 yr by kud u maglu Simoviću
July 12, 20177 yr koji će im raspali stb. ne znaju šta će ni sa b92, kamo li još studio bVerujem da jedini potez koji bi oni učinili sada je da se ratosiljaju obe televizije koje imaju... Edited July 12, 20177 yr by Frank Pembleton
July 13, 20177 yr Verujem da jedini potez koji bi oni učinili sada je da se ratosiljaju obe televizije koje imaju... +1