Jump to content
IGNORED

B92

Musharaf

Recommended Posts

Posted

Jeste da ni sad nije neka sjajna situacija, ali scenario iz srpske noćne more bio bi da antena proda b92 i prvu nekom naprednom tajkunu ...

Posted

Jeste da ni sad nije neka sjajna situacija, ali scenario iz srpske noćne more bio bi da antena proda b92 i prvu nekom naprednom tajkunu ...

Nista se ne bi promenilo: od jednog naprednog tajkuna sledecem naprednom tajkunu :fantom:

Posted

Kakav si ti šaljivdžija....
Posted

Priznaćete ipak da Prva i B92 nemaju baš takvu hardkor propagandu kao pink ili studio bot ...

Posted

Ne verujem da bi ambasade™ dozvolile tako nešto

Posted

Zna li se sta Prva i b92 pripremaju za jesen? Procitao sam na netu da je b92 uzela prava za RTLovu seriju "Tajne". Da li je to tacno?

Posted

Ne znam šta pripremaju, ali meni super ove nove serije što su ubacili, ima neka "Prijatelji", joj, što je smiješno, to sve ludo. I ona neka "Štreberi", nikad čuo, ali je kidanje. :Jova:

Posted

Pre par dana uhvatim oni ladno oko 2 popodne prenose play radio na tvu

Posted

Ima i That '70s show, a tek filmski program, pa TV Corba, a uhvatio sam pre par dana negde oko 05:30 izjutra Razgibavanje. Za svakog po nesto!

Posted

Stiven Sigal i "aikido punog stomaka"

• 2 weeks later...
Posted

Pročitao sam na netu da je Antenna otkupila Studio B i da od oktobra sledi stananje B92 i Studija B u jednu televiziju.

Posted (edited)

koji će im raspali stb. ne znaju šta će ni sa b92, kamo li još studio b

Edited by kud u maglu Simoviću
Posted (edited)

koji će im raspali stb. ne znaju šta će ni sa b92, kamo li još studio b

Verujem da jedini potez koji bi oni učinili sada je da se ratosiljaju obe televizije koje imaju... Edited by Frank Pembleton
Posted

Verujem da jedini potez koji bi oni učinili sada je da se ratosiljaju obe televizije koje imaju...

+1

Posted

Sadašnji b92 u jednom naslovu:

DEs6UZnW0AAqZBE.jpg