Frank Pembleton Posted May 9, 2017 Posted May 9, 2017 Jbga nećemo sad od M. Mileusnić praviti žrtvu diktature... ....shit has hit the fan...
stoka Posted May 10, 2017 Posted May 10, 2017 (edited) Strašno ... Ostale su samo Ivana Konstantinović i ona sa neobičnim prezimenom. I u sportskoj redakciji Kolundžija, a nije Nada ... Edited May 10, 2017 by stoka
James Marshall Posted May 10, 2017 Posted May 10, 2017 Ja sam godinama tripovao da je ona (makar porijeklom) iz Krajine/Hrvatske, ne znam zašto, valjda zbog prezimena
James Marshall Posted May 10, 2017 Posted May 10, 2017 Eto, za nju bih još i rekao ali burazera nisam nikako mogao povezati sa tom pričom, kad si rekao da joj je on brat, to me je bacilo u zbun
Frank Pembleton Posted May 10, 2017 Posted May 10, 2017 Moj utisak je da Živana ima jedan od boljih izgovora među ovim spikerima na vestima kod nas... ....shit has hit the fan...
stoka Posted May 10, 2017 Posted May 10, 2017 (edited) Jeste, Šaponja! Uprkos ličnoj izbegličkoj drami, ona i njen bata nisu se prepustili spirali mržnje prema svojim progoniteljima, i zato kao ljudi zaslužuju rispekt ... Mada su dobri i novinari ... Edited May 10, 2017 by stoka
gospa buba Posted May 10, 2017 Posted May 10, 2017 Moj utisak je da Živana ima jedan od boljih izgovora među ovim spikerima na vestima kod nas... ....shit has hit the fan... ima. dushanka kalanj ti je bila od te vrste.
kud u maglu Simoviću Posted May 16, 2017 Posted May 16, 2017 (edited) kako stvari stoje, sto se slusao(ako se uopste slusao) play radio, slusao se Edited May 16, 2017 by kud u maglu Simoviću
Frank Pembleton Posted May 16, 2017 Posted May 16, 2017 kako stvari stoje, sto se slusao(ako se uopste slusao) play radio, slusao seJa ne verujem da kad saberem sve vožnje taksijem u kojima je možda bio taj radio, kafiće itd da sam skrpio 2 sata slušanja toga...Oće opet zovu nekog šveđanina da postavi stvari... I šta Una da radi....
Recommended Posts