May 9, 20177 yr Jbga nećemo sad od M. Mileusnić praviti žrtvu diktature... ....shit has hit the fan...
May 10, 20177 yr Strašno ... Ostale su samo Ivana Konstantinović i ona sa neobičnim prezimenom. I u sportskoj redakciji Kolundžija, a nije Nada ... Edited May 10, 20177 yr by stoka
May 10, 20177 yr Ja sam godinama tripovao da je ona (makar porijeklom) iz Krajine/Hrvatske, ne znam zašto, valjda zbog prezimena
May 10, 20177 yr Eto, za nju bih još i rekao ali burazera nisam nikako mogao povezati sa tom pričom, kad si rekao da joj je on brat, to me je bacilo u zbun
May 10, 20177 yr Moj utisak je da Živana ima jedan od boljih izgovora među ovim spikerima na vestima kod nas... ....shit has hit the fan...
May 10, 20177 yr Jeste, Šaponja! Uprkos ličnoj izbegličkoj drami, ona i njen bata nisu se prepustili spirali mržnje prema svojim progoniteljima, i zato kao ljudi zaslužuju rispekt ... Mada su dobri i novinari ... Edited May 10, 20177 yr by stoka
May 10, 20177 yr Moj utisak je da Živana ima jedan od boljih izgovora među ovim spikerima na vestima kod nas... ....shit has hit the fan... ima. dushanka kalanj ti je bila od te vrste.
May 16, 20177 yr kako stvari stoje, sto se slusao(ako se uopste slusao) play radio, slusao se Edited May 16, 20177 yr by kud u maglu Simoviću
May 16, 20177 yr kako stvari stoje, sto se slusao(ako se uopste slusao) play radio, slusao seJa ne verujem da kad saberem sve vožnje taksijem u kojima je možda bio taj radio, kafiće itd da sam skrpio 2 sata slušanja toga...Oće opet zovu nekog šveđanina da postavi stvari... I šta Una da radi....