Ravanelli Posted September 1, 2016 Posted September 1, 2016 (edited) Nisi nista video dok ne odsednes u rumunskom gradskom hotelu od 3 zvezdice. Recimo Hotel Aurora u predgradju Temisvara. Recimo. Onda tu umesto 45 kanala sa telesopovima imas 45 kanala sa rumunskim folklorom. Rumunsko kolo, 24 sata dnevno...udri. Na bini, u nekoj kafani, ili najcesce, na nekoj poljani u nekom kao selu (da l je pravo selo, ili samo scenografija, ne znam). I onda tako udri kolce, pola igraca su smoreni nonstop i u fazonu sta cu koji kurac ovde, ali uvek ima neki lik sto je super veseo i kome je vidi se bas do jaja. Naravno sve u ful narodnim nosnjama. To ovako izgleda, samo sto je jos jace kad je na poljani...entuzijazam aktera je otprilike takav prikazani. Dakle kao ona emisija sto ide na Hepiju ili BNu (ili su to mozda dve emisije), ali na dvocifrenom broju kanala, u isto vreme. krajova, tri zvezdice, na izlazu iz grada za neko slepo crevo rumunije. jebemtisunce, ono sam viđao samo na tv duga, što kaže džejms i eventualno na tv palma, kad opale kolo na gradskom trgu ili gradskom bazenu. slika hotela Edited September 1, 2016 by Ravanelli
kud u maglu Simoviću Posted September 1, 2016 Posted September 1, 2016 (edited) ipak je Grčka nenadjebiva. najjače su mi emisije gde imaš 7 glava na ekranu i svi se svađaju i deru bar sad treba da ubiju 4 kanala sa nacionalno frekvencijom, po nalog venecijanske komisije e ono što sa ja ispratio, sos kanal je cnbc za veliku većinu onog što sam video Edited September 1, 2016 by kud u maglu Simoviću
Ravanelli Posted September 1, 2016 Posted September 1, 2016 (edited) e ono što sa ja ispratio, sos kanal je cnbc za veliku većinu onog što sam video Znao sam da ce doci dan kada cu moci da upotrebim ovu sliku Edited September 1, 2016 by Ravanelli
Voba Posted September 14, 2016 Posted September 14, 2016 (edited) Od utorka crtaći od 7 do 15h... :0.6: Edited September 14, 2016 by Voba
yolo Posted September 14, 2016 Posted September 14, 2016 bar sad treba da ubiju 4 kanala sa nacionalno frekvencijom, po nalog venecijanske komisije reklo mi sad dole da ce da ukinu antenu nacionalnu, nadam se da ce kirjakui da gecrkt od muke
kud u maglu Simoviću Posted September 14, 2016 Posted September 14, 2016 (edited) nešto ti taj kirjaku stao na žulj Edited September 14, 2016 by kud u maglu Simoviću
gospa buba Posted September 14, 2016 Posted September 14, 2016 jel to onaj pasuljchic mika u avanturi? ^_^
kud u maglu Simoviću Posted September 14, 2016 Posted September 14, 2016 (edited) ... Edited September 14, 2016 by kud u maglu Simoviću
Frank Pembleton Posted September 16, 2016 Posted September 16, 2016 Pa onda ce skroz da se posveti bujanju medijske imperije u Srbiji!
kud u maglu Simoviću Posted September 23, 2016 Posted September 23, 2016 reklo mi sad dole da ce da ukinu antenu nacionalnu, nadam se da ce kirjakui da gecrkt od mukeprošla je antena
yolo Posted September 23, 2016 Posted September 23, 2016 dosta me je obradovalo sto ih i obican svet u grckoj mrzi onoliko, barem ovi moji limnosljani
kud u maglu Simoviću Posted September 23, 2016 Posted September 23, 2016 po 70 i kusur miliona su istresli za desetogodišnju licencu. antena i oni drugi
Frank Pembleton Posted September 23, 2016 Posted September 23, 2016 Mogu da ih mrze koliko hoće, sad će da ih gledaju dok im oči ne ispadnu... ....shit has hit the fan...
Recommended Posts